Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
simazinas kiek zinau lb senas chemikalas ir lb smirdi ar as klystu?
ko gero daugelis senu smirdi,siaip legaliai jo negausi. mane domintu ar gerai naikina pikdz,

kokios normos,

ka po to galima seti ,

Paskelbta
Simazino jei padauginsi(pvz:sustosi vienoje vietoje ir neišjungsi purškimo),toje vietoje keletą metų niekas neaugs :D
netgi iki 10m, tuos dalykus as zinau

bet ar kas naudoja konkreciai kulturai

• po 2 mėnesių...
Paskelbta
ar esat kas bande purksti vas rapsa su SIMAZINU? girdejau kad lig yra bande sako neblogas efektas..

butu idomu isgirsti placiau.

Esu purškes žieminius kviečius iš rudens 0,3 kg/ha . Suveikia neblogai . Kitoms kulturoms poveikio nemačiau .

Paskelbta

Jei dirva pakankamai dregna tai veikia neblogai, bet jei sausa tai vekimas tragiskas. O jei persdengia kaip tai toj vietoj isnyksta jei buna stipros liutys irgi gali su plauti i viena vieta ir toj vietoje isnykti.

Paskelbta
Simazino jei padauginsi(pvz:sustosi vienoje vietoje ir neišjungsi purškimo),toje vietoje keletą metų niekas neaugs :D

Pas mane lauke yra gabaliukas, kuriame kažkada matyt buvo kokia bačkikė jo išpilta, nes ten jau virš 20m net piktžolės nelabai auga. Kai kvietrugiai sudigs reiks foto padaryt.

Paskelbta

naudoja toks ukininkas gintautas lebeda, lygumu zub, ir labai dziaugesi, norma kiek zinau apie 2 kg i ha, siaip jei nori legalaus, lenkijoje yra analogas- Azotop, siat abandziau, tiesa ne rapsams likau patenkintas, gerai tirpsta nesikemsa

Paskelbta

Kadangi temos pavadinimas yra "Noriu paklausti...",tai mano klausimas neatitks to kas čia kalbėta anksčiau,bet irgi atitiks temos pavadinimą :D

Kokią literatūrą -kokią konkrečią knygą vertėtų nusipirkti,kurioje būtų pakankamai plačiai aprašytas javų,sėklinių žolių,pievų,ganyklų ir pan. auginimas:agrotechnika,chemikalų naudojimas.

Nesu profesionalus grūdų augintojas,bet po keliolika ha savo reikmėms kasmet auginu.Turėjau P.Vasinausko knygą "Agrotechnika",išleistą gal kokiais 1970m.Nesijuokite-sena,bet patarimų neblogų buvo...aišku viskas tobulėja,keičiasi ne dienomis,bet valandomis-apie kitą neblogą knygelę girdėjau 1988m išleistą "Agronomo žinyną".Tik irgi nežinau kur gauti.

Man reikėtų ne kokių brošiūrų,ar firmų reklaminių knygelių,o kokios didesnės knygos,kurioje būtų plačiau apžvelgiama,tokios,kurioje augalininkystė būtų nuo A iki Ž aprašyta.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...