Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 21 valandas, paulius radvila pranešimas:

Normos 150 kg i ha kvieciam sulfato gerai ar ne? Nes taip iseina kad uztektu 3 kart maziau? Rapsui irgi 250 i ha per daug?

nu cia jau nuo zemiu priklauso, bent jau mano pusej 100kg papylus skaityk nesimato efekto, vaizdas kinta nuo 150 kg ir i virsu.

Paskelbta
prieš valandą, u.k aurimas pranešimas:

nu cia jau nuo zemiu priklauso, bent jau mano pusej 100kg papylus skaityk nesimato efekto, vaizdas kinta nuo 150 kg ir i virsu.

Pritariu tamsta del normos. Jeigu beriasi pvz makro, tai to 100 kg nelabai ir eina matyt, granules po sprindy viena nuo kitos. Kvieciu saknys nera tokios jau galingos, kad is toli pasiimtu medziagas ir augalai pasimaitina netolygiai. Mano galva tai net neverta po ta 100 kg ar maziau  barstinet.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, ignas.d pranešimas:

Pritariu tamsta del normos. Jeigu beriasi pvz makro, tai to 100 kg nelabai ir eina matyt, granules po sprindy viena nuo kitos. Kvieciu saknys nera tokios jau galingos, kad is toli pasiimtu medziagas ir augalai pasimaitina netolygiai. Mano galva tai net neverta po ta 100 kg ar maziau  barstinet.

Tai su kiek verta startuoti jau ir kiek butu max? Kg/ha

Paskelbta
On 2021-02-21 at 21:58, paulius radvila pranešimas:

Normos 150 kg i ha kvieciam sulfato gerai ar ne? Nes taip iseina kad uztektu 3 kart maziau? Rapsui irgi 250 i ha per daug?

Kviečiam 100 rapsui 200

Paskelbta
Prieš 20 valandų, Witalikas pranešimas:

Tai su kiek verta startuoti jau ir kiek butu max? Kg/ha

kiek negaila tiek varai :icon-lol:. as pats kvieciam 150, o rapsam 300.  cia jau max.  esu bandes kelias technologines sudvigubint rapsui kad likuty barstykleje isbaigt, geriau ten nekuliau tai tuo ir baigesi eksperentai. o vat nesudavus rapsui bent 200 per derliu jau musa. beje sutresus visa azota rapsui dirvos ph laikinai nukrenta  apie 0,2- 0,4. t tad prastose dirvose negalima persistengt

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Witalikas pranešimas:

Tai kaip cia suprasti, vien nemato jokio efekto su 100kg/ha kitu patenkinti 100kg/ha :/

Na tai šiemet už mėnesiuko pasibandyk 100-150-200kg atitinkamai palaikyk  vienodą santikį azoto ir matysi kiek duos naudos  siera. Aš simboliškai užmetu

Paskelbta
prieš 3 minutes , Vilius pranešimas:

Na tai šiemet už mėnesiuko pasibandyk 100-150-200kg atitinkamai palaikyk  vienodą santikį azoto ir matysi kiek duos naudos  siera. Aš simboliškai užmetu

Bandziau ir skirtuma tik islaidose pajutau. O ne pelne

Paskelbta
prieš 21 minutes , Witalikas pranešimas:

Kazkaip tas 100kg man lasas juroi atrodo. 
Jauciu ir be jo. Tas pats butu. 

Tai 150 tada pusantro laso, 200 butu jau du lasai pagal sita logika :)

Norint dirvas uzsirugstinti tai galima varyt kuo daugiau 

Paskelbta
prieš 28 minutes , manttys pranešimas:

Tai 150 tada pusantro laso, 200 butu jau du lasai pagal sita logika :)

Norint dirvas uzsirugstinti tai galima varyt kuo daugiau 

Kiek atsimenu mokino, S 6vm-1t derliaus. 
Taip ir skaiciuodavau, net derlius nesiskirdavo. Kur daugiau ar maziau gaudavo “S”

Kiek suprantu isvis nenaudoji kvieciam sulfato?

Paskelbta

Pagal teoriją kviečiam reikia 1S/8N, rapsui 1S/4N. Siera pagrinde reikalinga azoto įsisavinimui, tai pagal tą reikia ir skaičiuot, dirvos ph dažnu atveju ribojantis veiksnys.

• po 1 mėnesio...
  • po 2 metų...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...