Jump to content

Puskačinio perdarymas i starterini


Recommended Posts

Nutariau ir jum parodyt kas nematet, gal kam patiks ir pasidarysit :icon-wink:http://www.samadielkos.lt/photogallery.php?photo_id=2252 http://www.samadielkos.lt/photogallery.php?photo_id=2261 http://www.samadielkos.lt/photogallery.php?photo_id=2260 sankabele galima injungti pastoviai o bendeksa teks junginet, bet principe gerai, pavasary vienam zadam taip daryt, nes puskacisu kartais labai jau daeda :lol::lol::lol:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu maladec. Blin. Turejau visai neseniai kazkada tokiu minciu, bet nekilo rankos pradet igyvendint.

Tik varikliukas turejo mano sugalvotame variante buti kitoks. Galvojau koki trifazi 380V ikabint, o nuo akumu per galingesni keitikli paleist.

Butu variantas toks, kad laukuose nuo akumu, o namuose nuo ~380V :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

varijantas neblogas mtz jumz , bet toki varijanta darant smd varikliui butu per silpnas starteris, nes puskaciaus varikliukas 10 AG , kazin ar yra nebrangiu galingesniu reduktoriniu starteriu?

Elektrinis variklis gali buti kelis kart silpnesnis, nes jo sukimo momentas beveik nuo 0 rpm nekinta iki max apsuku, jau nekalbant apie tai, kad jis gana didelis.

O vidaus degimo variklis tik tam tikrame siaurame apsuku diapazone "turi jegos". O galingumas turi buti didelis tam, kad sugebetu issilaikyti tame apsuku diapazone.

Netgi tame paciame bulbaruse puskacius 10AG (~7.5kW), o elektrinis starteris, jei neklistu, ~3kW.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

ir kokiu akumuliatoriu reikia nivai starterinei?

Nu ten statydavosi du tokie dideli rusiski. Beveik dvigubai platesni uz standartinius, gal po kokius 150-200ah. Dabar panasus furose stovi. Lytagroje tikrai tokiu pilna.

Vat kitas klausimas - ar perdarant SMD i starterini reikia keisti plyta, smagrati ir t.t. kaip belaruse, ar uztenka tik vietoje puskaciaus starteri ikist? Gal kas jau dare ir gakletu pakomentuoti? Beja, neseniai autogide maciau parduodama DT75 su starteriu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...