Jump to content

kdn. uk.

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kėdainiai

kdn. uk. pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. kdn. uk.

    žiemkenčių buklė

    isivaizduoju jei zieminiai issaltu(tikiuos viskas ok bus) tai kvieciu kainos soks dar aukstyn.
  2. kdn. uk.

    žiemkenčių buklė

    viliuos ir as kad zieminiai atsilaikys . rapso siemet nesejau. bet kviecius visus apsidraudziau. tik naudos kartais buna mazai is draudimo,issikalineja.
  3. kdn. uk.

    žiemkenčių buklė

    o draudet paselius kas nors
  4. seip kedainiu ukininkams siulyciau nuvykt i zibuokliu gatve(babenuos)tikslaus nzn adreso bet paciame gale . Man prieme ir didmaisius nuo trasu ir bakelius nuo chemijos. israse pazyma kad pridaviau ir nereikejo moket nei kapeikos. aplinkosaugai bent jau tiko pazyma. ir israse savaja.
  5. kdn. uk.

    Perkins motoras i E-514

    gal ne i tema bet pasisakyt noriu . turejau E512 vaziuodavo gerai tekdavo ir remonto... budavo variklis neisveza kvietrugius kulant,pakeitem grupe. tada varikliukas dirbo lb gerai galios uztekdavo,bet tada per gala varydavo grudus,nespedavosietai ispurtyt ypac miezius kulant.
  6. o bandei pavazinet paspaudes stabdi tos buses kur nestabdo? kartais reik tik padegint,buna rebokslis praleidzia tepalus tai patenka ir neefektyviai veikia.
  7. db laumetrinis 4metru germinatorius 15tukst kainuoja. akcija lyg.
  8. tie tavo pardavejai nieko nesusigaudo ,aš išbandžiau šita reikala parsinešiau starterinio smagraty ir jis didesnis negu puskačiaus ,dar galvojom duot tekintojiuj nutekint ,bet pagalvojom kad gali but baisi vibracija ir numetem gal dt tik vainika užtenka pakeist, tai koks tavo tas mtz gal mtz 5 mtz80. pabandyk nukalti vaikina, gal mtz50 tavo?
  9. adreso nzn tikslaus,bet vaziuojant link alevatoriaus uz gelezinkelio. ten yra lengvuju auto dalys ir kitoj pusej dirbtuves didelis geltonos spalvos. yra zenklai.
  10. deja ponuli nereikia pats savom rankytem dariau. pasiklausk zinanciu zmoniu.smagratis vienodas, nuvaryk i betkokia daliu parduotuve kur prekiauja mtz dalim ir gausi vainika starterinio.
  11. tai taip mtz skiriasi,tik sakau nereik viso smagraci keist uztenka tik vainika pakeisti(tuos dantukus ant smagracio jie keicias jei ka)
  12. Abie DT nezinau, bet mtz smagraciui uztenka pakeisti tik vainika ir viskas. jei ka turiu DT atremontuota starteri tik pries koki10 meteliu . gal reik kam.
  13. Seip labai gerai jonavoj tvarko siurblius ir purkstukus. suteikia kaip ir 'garantija' kazkokia. nu pora metu metu varau ir problemu ner del traukos ar kuro sanaudu . tvarko ivairiu markiu siurblius netik MTZ.
  14. Ant mtz'ko tinka labai gerai ir gaz'elkines padangos. super laiko. ypac pakrovejui,auksto spaudimo,daug svorio laiko.
  15. seip as geni 4 metru tampau su bielkiu 1025,3. ir eina 12-13km/ha.
×
×
  • Create New...