Jump to content

noriu paklaust apie ERDVES interneta gal kas turit, koki pla

Recommended Posts

• Atsakymai 66
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
o kaip didina? ar reikia naujos irangos

ar uztenka pakeist mok plana ?

NUO SAUSIO 15 DIDINA GREITI(AISKU KAS NORI)IKI (KAS BLOGIAUSIA,KAD IKI GALI BUT 100 GALI 900kbs)IR SVYRUOJA IR DADEDA 10LITU
tai kiek gaunas litais :icon-question:
Paskelbta
sakyciau iki 5km bet ne nuo giminaicio lekstes o nuo paskirstymo antenos tik anksciau reikdavo tiesioginio matomumo kad nei sakele neuzstotu dabar lygtais nebereikia, uzeini i www.erdves.lt ir dauk ka suzinai :)
nuo antenos atstumas apie 5km,uzstoti negali medziai,darbuotojai atvaziuoja pamatuoja ir pasako.Paskaityk erdviu foruma tai nusiskundimai 80%teisingi.Dabar matavau greiti 104kbps :icon-exclaim::icon-exclaim::icon-exclaim::icon-exclaim:
Paskelbta
Pas mane erdves sunkiau pasijunkt, nes atokiau gyvenu ir nera norinciu junktis.O gal zinot kiek km traukia erdves rysys?Pvyzdziui pas mano giminaiti yra ta lekste pastatyta, o 3km trauktu? :D:D

jeigu pakeliui niekas nesimaiso ir yra matyti ta antena,aisku,kad galima :D:D:D

Paskelbta
Pas mane erdves sunkiau pasijunkt, nes atokiau gyvenu ir nera norinciu junktis.O gal zinot kiek km traukia erdves rysys?Pvyzdziui pas mano giminaiti yra ta lekste pastatyta, o 3km trauktu? :D:D

jei paprasta antena tikrai ne :icon-confused:
Paskelbta

jei paprasta antena tikrai ne :icon-confused:

jeigu yra tiesioginis matomumas be jokiu kliuciu,gali traukti iki 10 km drasiai, o statyt su stiprintuvu,manau jau brangoka siek tiek butu

Paskelbta
Faktas tas, teo teikiamas dsl yra geriausias variantas. O jei susirenka zmoniu skaicius tai ir linija ivedA

Teisybė :icon-exclaim: Bent jau kol kas :icon-exclaim: Jie ir greitį neblogą duoda-priėmimo 256kbps,o siuntimo 128kbps,pas mus tai stotis paprasta,neskaitmeninė,tai mes patys ėmėmes iniciatyvos sudaryti sąrašą žmonių,kurie vestųsi internetą,tai iš pradžių nevedė,nes nesurinkome 10 abonentų... o po to ir 7-8 užteko :D po metų ir įvedė-pastatė prie stoties priedą,kuris iš miesto paduoda DSL.

Paskelbta

Labai įdomiai paskaitinėjau , nes gyvenam pačiam Lietuvos vidury, o kai reikėjo interneto , tai problema didžiulė buvo : ko tik neišbandėm , pradedant "mikrovisata " ir baigiant teo ... pavyko tik omni conekt !, bet kai greitis tik 230,4Kbps, tai menkas malonumas .Todėl vis skaitinėju ir iškau alternatyvos , domėjausi ir erdvėmis , bet jie irgi nieko gero nežada...

Paskelbta

Omni conekt.230.4 cia vietiniam tinkle tiek.O siaip jo siuntimo geritis gali buti ~5 kb/s, o siaip turetu buti visa laika po 8kb/s, nes 64kbp/s.Tai wa.Jeigu gretisi butu 230 kbp/s cia norma greitis.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...