Jump to content

Pakabinamas 6 vagu plugas


matimas

Recommended Posts

Trauks ar netrauks, priklauso nuo plugo darbinio plocio (korpuso uzgriebio), pvz 7x35, plugo sureguliavimo, pacio plugo

Kverneland EO yra su 7 korp. Kad priekio nekeltu, tam ir yra sukurtas priekinis keltuvas, net ir ta pati 1t svori kabinant ant slaunu, gaunamas visai kitas efektas. Kiek populiarus EO modelis Lietuvoje, neteko dometis, gal yra turinciu?

DgCbynV8_DQ

Dar vienas plugas, ir jei nesumeliuosiu, Lietuvoj tik vienas toks. Apjungtos geriausios pakabinamo ir prikabinamo plugo savybes:

xhA4eMLcxYE

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

lemkenas pusiau pakabinamas tai jo ,bet kvernas septyniu korpusu pkabinamas tai turetu but galvos skausmas vertimo sanarys , keturvagiu luzta o apie septinvagy tai visai baisu

Reikejo i susitikima atvykti ir butum suzinojes kad cia tarpines beda, o ne plugo :eusa-naughty:

natai kokia tarpines kalte

plugo prikabinime prie traktoriaus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
Sakykit, gerbiami kolegos ka geriau pirkti ar nauja 4 korpusu pluga reguliuojamu uzgrebiu, kuris issiplatina iki 2m ar sena 6 korpusu kurio uzgrebis irgi bus 2 metrai. :eusa-think:

Kai pagalvoji tai naujas yra naujas, kita vertus labai isplatinus užgriebi verčesi didesni žemes luitai sunkiau po to apdyrbti toki arima, bet jeigu vartomas tai turbut vistik naujas, nes tu padevetu jau ir vartimo mechanizmas gali but padiles.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kverneland nevartomas reguliuojamu uzgrebiu kainuoja 15 tukst.. Na o devetas pats paprasciausias nevartomas 6korpusu apie 10tuskt. plius dar remontui reikia Lt. Po metu galesiu modernizavimu pasinaudoti tuomet paimciaus nauja. tai manau ta keturvagi bus lengviau parduoti ne sesevagi sena. Kaip jus manot ar nedarau klaidos?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...