Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
as kazkur apie 18cm. nesvarbu, ar rudeniui ar pavasariui. kartais ir sekliau dar.

skaiciau dotnuvos bandymus. ar arsi 12-15, ar 20-25cm, derlius tas pats.

Na bet manau 4 begiu biski per letai tempti

• Atsakymai 173
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
as kazkur apie 18cm. nesvarbu, ar rudeniui ar pavasariui. kartais ir sekliau dar.

tikrai labai normaliai. svarbiausia pluga sureguliuot.

Paskelbta

tikrai labai normaliai. svarbiausia pluga sureguliuot.

Kokiu traktorium ari?

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

Aš jau 10 metų ariu su kuhn120.Tai tik šiemet apdirbau.Jis yra vartomas ir hidrofikuotas.Buvau sukėlęs spaudimą 120 ir gerai užtaikiau į akmenį.Išplėšė ausį :( .Paklojau 1200 olsenui už kelis kilogramus gelžies.Iki tol jokių problemų nebuvo, tik susidėvėjusias dalis pakeist.

• po 4 savaičių...
Paskelbta

Sveiki. Mazai rasau daugiau skaitau bet noris pabendraut. Vyrai pirkit su lingine apsauga neturesit vargo. Gal kiek brangiau bet verta. Nei slangu nei tepalo. Kai sedi art tai islipi tik ant savo reikalo.

Paskelbta
tas pats su hidrofikuotais, beja su linginiu mano zemese nepaarsi :icon-wink:

Neskleisk erezijų :D susireguliuok normaliai ir arsi vargo nematydamas, nemanau kad pas tave sunkesnės dirvos negu pas mane žemieti :icon-wink:

Paskelbta
tas pats su hidrofikuotais, beja su linginiu mano zemese nepaarsi :icon-wink:

tai jau tikrai, kad neskleisk ereziju. mes visus molynus bei akmenynus puikiai apariam ir jokiu problemu neiskyla. lingems nereikia jokios prieziuros, o su tais hidrofikuotais tai vargas manyciau

Paskelbta

Noreciau viena pastebejima ponui Viliui.Su lingine apsauga galima art bet kur. Tik reikia ziuret kokiaii zemei ta linge paruosta. Buna lengvom, sunkiom, ir labai sunkiom. Jeigu vizualiai paziurejus ,tai nuo lapu skaiciaus, Labai sunkiom dirvom eina po dvi linges, sunkiom -buna dvigubai daugiau lapu. Maciau pas mus lLietuvoj ir tokiu atveza. Negalvokit kad pasvalio moliai ''kieciausi''. Anglijoj kad ikist dvieju korpusu pluga dejom tona svorio ,per varzybas nieks neklausia, ar du menesius sausra ,ar menuo lietus lyja .Geri ir hidrofikuoti, as uz linginius.

Paskelbta

noreciau pasidometi kokie plugai geresni ir kokie tiktu prie mtz 1221.3 prikabinami ar pakabinami kalbu apie vartomus.iki siol areme su paprastais pakabinamais todel patirties kaip ir nera jeigu galit patarkit

Paskelbta

Pas mane Joniskio molynai :lol: tai siaubas :icon-eek: Draugelis mnusipirko 4 korp kvernelanda kai sausa buvo vasara tai kvernelandas nelindo i moli :icon-exclaim: Rudeniui arimui galu nesugebejo gerei uzarti nes plugas negiliai telindo :icon-exclaim: tai kiek girdejo draugelis dėjo skelbima kad ta pluga pramusti

Paskelbta
Pas mane Joniskio molynai :lol: tai siaubas :icon-eek: Draugelis mnusipirko 4 korp kvernelanda kai sausa buvo vasara tai kvernelandas nelindo i moli :icon-exclaim: Rudeniui arimui galu nesugebejo gerei uzarti nes plugas negiliai telindo :icon-exclaim: tai kiek girdejo draugelis dėjo skelbima kad ta pluga pramusti

jei tie plugai buvo apvaliu remu ir zemi tai galejo ir nelysti, bet jei naujesnes kartos keturkampis ar staciakampis remas tai tikrai lenda, bent man tai lindo :icon-wink:

Paskelbta

Mieli kolegos, jeigu plugas nelenda , Tai nereikia plugo parduot,ta as jums garantuoju. Jus atkreipkit demesi i plugo noragus. Kvernelandas noragus padare lenktus, kad lengviau trauktu ir graziau artu, bet ..... problema kaip sausa nelenda.Siulau ta pati, ka darydavom per varzybas, reikia tiesiu noragu. Ir jusu problemos issispres.

Paskelbta
Mieli kolegos, jeigu plugas nelenda , Tai nereikia plugo parduot,ta as jums garantuoju. Jus atkreipkit demesi i plugo noragus. Kvernelandas noragus padare lenktus, kad lengviau trauktu ir graziau artu, bet ..... problema kaip sausa nelenda.Siulau ta pati, ka darydavom per varzybas, reikia tiesiu noragu. Ir jusu problemos issispres. Jeigu kas turi problemu del plugo, ar del pasirinkimo ir jeigu pasitikit R.Garucku paskambinkit 868245604 manau patarsiu, arba isgirsit mano muomone.

o ka manai apie Overuma???

zadu rudeni pirkt su varztine apsauga 4 korpusu. su priesplugiais ir atpjovimo diskais, reguliuojamu uzgriebiu, apie 3000 lietuvisku.....

Paskelbta

Kolega ar pas tave akmenų nėra :icon-question: ar tu varžtų neturi kur dėti :icon-question::icon-rolleyes: patariu negalvoti apie tokį varijantą .Rinkis linginę ,guminę, hidro apsaugas. Kas iš to varžto ,nukirpo ir bėgi keisti . laiko gaišimas ir nervų gadinimas kol korpusą pastatai į vietą ir t.t. Gerai pagalvok

Paskelbta
Kolega ar pas tave akmenų nėra :icon-question: ar tu varžtų neturi kur dėti :icon-question::icon-rolleyes: patariu negalvoti apie tokį varijantą .Rinkis linginę ,guminę, hidro apsaugas. Kas iš to varžto ,nukirpo ir bėgi keisti . laiko gaišimas ir nervų gadinimas kol korpusą pastatai į vietą ir t.t. Gerai pagalvok

Pritariu kalegai, su tais varstais uzsip....., dar jeigu yra galimybe rinkis tai patarciau neimt hidro apsaugos, nes papildomas vargas o dirba teip pat kaip kitos apsaugos.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...