ErnestasK-710 Paskelbta Rugpjūčio 17, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 17, 2010 ka manot apie si traktoriu?jd6920?dirbau pas ukininka tai neisvaziuodavau is garazo nu jam buvo ydetas boksas bet kam juos deda jei nelaiki tada ju dezes ir pavaros ka apie tai manot? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Metraštininkas Paskelbta Rugpjūčio 17, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 17, 2010 Manau, kad uzuot dirbus pas ukininka, tau reikejo bent dvylika klasiu baigti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ferrari Paskelbta Rugpjūčio 17, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 17, 2010 Visų pirma gal galėtum nekurt tiek daug naujų temų, o prisiglaust ties jau esamomis Atitinkamos temos susiradimas forume, o ne tik naujų kūrimas jau tave, kaip forumietį kilsteltų į bent kiek aukštesnį lygį Tada gal pamėgink taisyklingai rašyt, kaip, kad mokykloj mokė, tada jau tikrai rimtas atrodysi Ir sklandžiau ką nori pasakyt išdėstyk, nes dabar tai ką žinau... Pats turiu JD 6920 - viskas laiko Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
John Deere 6630 Paskelbta Rugpjūčio 18, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 18, 2010 Nu cia tai topinis dar parasyk ka nors, noriu dar pazvenkt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ErnestasK-710 Paskelbta Rugpjūčio 20, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 20, 2010 nesuprantu is ko cia juokiesi ir nekuriu as daug tu temu siaip ydomu man ir tiek todel ir klausiu apie siuos traktorius Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Juodas Paskelbta Rugpjūčio 21, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 21, 2010 kaimynus turi tokius 2, kiek kalbinau sake nusiskundimu neturi abu prasuke apie 2500-3000moto valandu. sake buvo tik 2 kartus atvazeves servizas y lauka del smulkiu gedimu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Minndaugaz Paskelbta Rugpjūčio 22, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 22, 2010 ka manot apie si traktoriu?jd6920?dirbau pas ukininka tai neisvaziuodavau is garazo nu jam buvo ydetas boksas bet kam juos deda jei nelaiki tada ju dezes ir pavaros ka apie tai manot? gal ce kalta tarpine tarp vairo ir sedynes Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ErnestasK-710 Paskelbta Rugpjūčio 23, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 23, 2010 man laukuose buvo laidas prasitrynes ir pradejo trumpyti atvazeves servisas sake daugiausia problemu prasideda kai jie ysuka 4000mot.val.tada jie dazniau apsilanko nes prasideda problemos su laidais.Man taip sake Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
grudasss Paskelbta Rugpjūčio 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 23, 2010 man laukuose buvo laidas prasitrynes ir pradejo trumpyti atvazeves servisas sake daugiausia problemu prasideda kai jie ysuka 4000mot.val.tada jie dazniau apsilanko nes prasideda problemos su laidais.Man taip sake Čia su BOXo laidais prasideda bėdos Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti