rol2rekva Paskelbta Kovo 19, 2018 Pranešti Paskelbta Kovo 19, 2018 Pakeitė man į 80l srauto skirstytuvą, bet to vožtuvo nerado lytagroje. Gal kartais koduką kokį turi ar ką? Edit: Radau kodą http://www.lytagra.lt/lt/108869-xp80c2-p80-paskirstytoju-sujung-adapteris-h-pr-197401064.html trečiadieniui žadėjo atvežti
degsius Paskelbta Kovo 19, 2018 Pranešti Paskelbta Kovo 19, 2018 Per kokius slangus zadi pajunginet -per dtokinius ar ar zadi det siuolaikinius
rol2rekva Paskelbta Kovo 19, 2018 Pranešti Paskelbta Kovo 19, 2018 Turėjau nemažai belaruso šlangų, tai jomis viską sujungiau, tik nuo siurblio į skirstytuvą, hansalexe susipresavau ir vieną colinį į metrinį perėjimą nupirkt reikėjo.Iki pilno sujungimo reik laukt kada lytagra atveš adapterį.
stapcius Paskelbta Kovo 22, 2023 Pranešti Paskelbta Kovo 22, 2023 Metal technik krautuvo slangas suvedžiojant grįžtamą liniją į baką pajungėm prie pažymėto vamzdelio, ar viskaa ok dėl to?
Planetarke Paskelbta Gruodžio 25, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 25, 2024 Gal kas galite pasidalinti nuotraukomis, kurioje vietoje prisukot joystika belaruse? Pas mane bėgiai šone, tai nerandu tinkamos vietos, kad jungiant atbulinę pavarą, nekliūtų ranka.
Kirsticius Paskelbta Gruodžio 25, 2024 Pranešti Paskelbta Gruodžio 25, 2024 prieš 41 minutes , Planetarke pranešimas: Gal kas galite pasidalinti nuotraukomis, kurioje vietoje prisukot joystika belaruse? Pas mane bėgiai šone, tai nerandu tinkamos vietos, kad jungiant atbulinę pavarą, nekliūtų ranka. Nelabai matosi, bet gal pravers.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti