M&M Paskelbta Balandžio 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 23, 2010 Sveiki visi! taigi atėjo laikas baigti magistro studijas... pasirinkau magistrinio darbo temą susijusią su žemės ūkiu, todėl reikalinga visų Jūsų ūkininkų nuomonė tikiuosi nepaliksit vargšo studento likimo valiai ir atsakysit i mano anketos klausimus. Iš anksto visiems atsakiusiems DYDELIS AČIŪ! Anketa yra čia: http://www.apklausa.lt/f/ukininku-apklausa-s1upbdt Daug negalvokit, koks atsakymas šauna į galva, toki ir pažymėkit...Anketa anonimine, užtruks tik keletą minučių. Dėkoju Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gunia Paskelbta Balandžio 24, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 24, 2010 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arimas Paskelbta Balandžio 24, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 24, 2010 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Balandžio 24, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 24, 2010 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Balandžio 24, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 24, 2010 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Svečias Paskelbta Balandžio 24, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 24, 2010 Done ! Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Algis... Paskelbta Balandžio 24, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 24, 2010 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
K_Nerijus Paskelbta Balandžio 24, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 24, 2010 jei truksta anketu, galim ir po kelis kartus. as jau 2x Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
phonetix Paskelbta Balandžio 24, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 24, 2010 sekmes darbuose. tik toki pastebejima padarysiu klausime "Ar tokios produkto savybės kaip neteršiantis aplinkos, pagamintas iš natūralių medžiagų, ekologiškas arba natūraliai suįrantis Jums yra svarbios renkantis?", cia mano galva geriau butu daryt lentele ir joje vardint atskirai savybes ir kiekvienai savybei po skale det, nes baigdamas skaityt sakini jau neprisimenu kas pradzioj parasyta (taip, trumpa atmintis) ir pvz man svarbu, kad butu netersiantis aplinkos, bet man dzin kad jis pagamintas is naturaliu produktu, ka tokiu atveju rinktis? ir kiek mane moke destytojai, is 5 variantu skaleje variantas "neturiu nuomones" turi but rasomas vidury anyway, sekmes rasant ir ginantis Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vaidasj Paskelbta Balandžio 24, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 24, 2010 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
algirdas Paskelbta Balandžio 24, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 24, 2010 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M&M Paskelbta Balandžio 24, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 24, 2010 sekmes darbuose. tik toki pastebejima padarysiu klausime "Ar tokios produkto savybės kaip neteršiantis aplinkos, pagamintas iš natūralių medžiagų, ekologiškas arba natūraliai suįrantis Jums yra svarbios renkantis?", cia mano galva geriau butu daryt lentele ir joje vardint atskirai savybes ir kiekvienai savybei po skale det, nes baigdamas skaityt sakini jau neprisimenu kas pradzioj parasyta (taip, trumpa atmintis) ir pvz man svarbu, kad butu netersiantis aplinkos, bet man dzin kad jis pagamintas is naturaliu produktu, ka tokiu atveju rinktis? ir kiek mane moke destytojai, is 5 variantu skaleje variantas "neturiu nuomones" turi but rasomas vidury anyway, sekmes rasant ir ginantis is esmes tu teisus (kalbi apie Likerto skale), bet kita vertus klausimu ir taip nemazai, taigi jei ideciau dar toki gremezda, tai Tu mintyse pagalvotum "kiek dar, man jau atsibodo" ir galbut paspaustum kampe x Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vytas Paskelbta Balandžio 24, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 24, 2010 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arunis Paskelbta Balandžio 24, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 24, 2010 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M&M Paskelbta Balandžio 24, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 24, 2010 Visai neblogai, laukiu dar Aciu kas jau uzpilde Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardaas Paskelbta Balandžio 24, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 24, 2010 atlikta.Sekmės baigiant studijas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
efrendas Paskelbta Balandžio 25, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 25, 2010 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
marazas Paskelbta Balandžio 29, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 29, 2010 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kinziulis Paskelbta Gegužės 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 2, 2010 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M&M Paskelbta Gegužės 6, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 6, 2010 Taigi dar syki dekui visiems kas uzpilde, anketa jau nebeaktyvi moderatoriai gali istrinti tema Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti