Remigijus Rutkauskas Paskelbta Balandžio 14, 2010 Pranešti Paskelbta Balandžio 14, 2010 Ar kas vyksit siemet i Agrobalta? http://www.agrobalt.lt/frame.asp?DL=L&TopicID=159
Ferrari Paskelbta Balandžio 27, 2010 Pranešti Paskelbta Balandžio 27, 2010 Na, nebekas ir beliko iki parodos, kas jau nusprendėt, kad aplankysit ? Aš tai penktadienį turėčiau atvykt pasižvalgyt. Kaip skelbia turėtų nemažai gyvūnų būt. O kas iš firmų su technika atlėksit ? Na technikos kiekiu su Ką pasėsi net ir nelyginu, kad bent vienas kitas eksponatas būtų ir gerai Taip bent detaliau galima apžiūrėt, nereikia vis skubėt ir bėgiot nuo vieno prie kito
begidijus Paskelbta Balandžio 27, 2010 Pranešti Paskelbta Balandžio 27, 2010 tureciau penktadieni apsilankyti, nes kitomis dienomis neiseina uztat mano antra puse visas dienas ten bus ...varneles ledais prekiaus
phonetix Paskelbta Balandžio 27, 2010 Pranešti Paskelbta Balandžio 27, 2010 niekada nesu joje buves. ka konkreciau galima ten pamatyt? ar buna technikos ar seip kas idomaus?
Vylukas Paskelbta Balandžio 27, 2010 Pranešti Paskelbta Balandžio 27, 2010 niekada nesu joje buves. ka konkreciau galima ten pamatyt? ar buna technikos ar seip kas idomaus? Nekažin ką ir praradai,ten nebuvęs.
zmogus_is_miesto Paskelbta Balandžio 29, 2010 Pranešti Paskelbta Balandžio 29, 2010 Pabuvojau. Gerai, kad buvau gavęs kvietimą, nes būčiau užsigraužęs dėl 8 Lt, išmesto už bilietą. Paroda orientuota į miesčionis. Lauke Rovaltros (grojo "Jonis" ) ir Džeiranos ekspozicijos, Stihl, Husqvarnos stendai. Vienoje salėje gyvuliai: paršiukai, avys, ožkos, karvės, arkliai, žąsys, triušiai. Kitoje salėje-ale atstovybių (įvairių organizacijų, asociacijų ir t.t.). Visa kita-rūkytos mėsos pardavėjai ir t.t. Viskas. Tiesa, jei norite pažiūrėti mergičkų su trumpučiais sijonais-tada gal ir verta. Apžiūrėti parodą man užtruko 30 minučių. Gal aš kažką praleidau ar nepamačiau, tačiau, kad nėra ko lyginti su "Ką pasėsi"-faktas.
begidijus Paskelbta Balandžio 29, 2010 Pranešti Paskelbta Balandžio 29, 2010 na as maziau, tik 20 min uztrukau, nes iki gyvuliuku nejau paroda nusivyliau. Joniskyje rudeni paroda geresne, nei si buvo
Loreta Paskelbta Sausio 12, 2011 Pranešti Paskelbta Sausio 12, 2011 Ir apie "Ką pasėsi tą ir pjausi" kažkas forume parašė, kad paroda irgi labiau miesčionims ir dar miškininkams. Gal Agrovizija iš didžiųjų parodų tinkamiausia kaimiečiams ūkininkams, net ir smulkiems, ką?
Andriusfeat Paskelbta Sausio 12, 2011 Pranešti Paskelbta Sausio 12, 2011 Ir apie "Ką pasėsi tą ir pjausi" kažkas forume parašė, kad paroda irgi labiau miesčionims ir dar miškininkams. Gal Agrovizija iš didžiųjų parodų tinkamiausia kaimiečiams ūkininkams, net ir smulkiems, ką? "Ką pasėsi tą ir pjausi"
zmogus_is_miesto Paskelbta Sausio 12, 2011 Pranešti Paskelbta Sausio 12, 2011 "Ką pasėsi tą ir pjausi" Puikus pavadinimas būsimam forumiečių susitikimui.
kestoxs Paskelbta Sausio 18, 2011 Pranešti Paskelbta Sausio 18, 2011 Ir apie "Ką pasėsi tą ir pjausi" kažkas forume parašė, kad paroda irgi labiau miesčionims ir dar miškininkams. Gal Agrovizija iš didžiųjų parodų tinkamiausia kaimiečiams ūkininkams, net ir smulkiems, ką? Nemaišykit parodų yra "Ką pasėsi" kuri būna pavasari skirta grynai žemės ūkiui ir yra "Sprendimu ratas" kuri būna rudenį ir skirta labiau mišku ūkiui ir mesčionims!!!
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti