Jump to content

AGROBALT


Remigijus Rutkauskas

Recommended Posts

  • po 2 savaičių...

Na, nebekas ir beliko iki parodos, kas jau nusprendėt, kad aplankysit ? :) Aš tai penktadienį turėčiau atvykt pasižvalgyt. Kaip skelbia turėtų nemažai gyvūnų būt. O kas iš firmų su technika atlėksit ? Na technikos kiekiu su Ką pasėsi net ir nelyginu, kad bent vienas kitas eksponatas būtų ir gerai :icon-wink: Taip bent detaliau galima apžiūrėt, nereikia vis skubėt ir bėgiot nuo vieno prie kito :lol::)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Pabuvojau. Gerai, kad buvau gavęs kvietimą, nes būčiau užsigraužęs dėl 8 Lt, išmesto už bilietą.:)

Paroda orientuota į miesčionis. Lauke Rovaltros (grojo "Jonis" :) ) ir Džeiranos ekspozicijos, Stihl, Husqvarnos stendai. Vienoje salėje gyvuliai: paršiukai, avys, ožkos, karvės, arkliai, žąsys, triušiai. Kitoje salėje-ale atstovybių (įvairių organizacijų, asociacijų ir t.t.). Visa kita-rūkytos mėsos pardavėjai ir t.t. Viskas. Tiesa, jei norite pažiūrėti mergičkų su trumpučiais sijonais-tada gal ir verta. :lol:

Apžiūrėti parodą man užtruko 30 minučių. Gal aš kažką praleidau ar nepamačiau, tačiau, kad nėra ko lyginti su "Ką pasėsi"-faktas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 8 mėnesių...
Ir apie "Ką pasėsi tą ir pjausi" kažkas forume parašė, kad paroda irgi labiau miesčionims ir dar miškininkams. Gal Agrovizija iš didžiųjų parodų tinkamiausia kaimiečiams ūkininkams, net ir smulkiems, ką?

Nemaišykit parodų yra "Ką pasėsi" kuri būna pavasari skirta grynai žemės ūkiui ir yra "Sprendimu ratas" kuri būna rudenį ir skirta labiau mišku ūkiui ir mesčionims!!!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...