Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 1,6k
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta

Apklausi tris tiekėjus, viską surašai į NMA patvirtintą formą ir priduodi. Aišku iš tų trijų apklaustųjų tavo pirkinys turėtų būt pigiausias. Bent jau aš taip apklausą atlikau. Apklausa būtina tik tiems pirkiniams, kuriems nėra nustatyta didžiausi įkainiai.

Paskelbta

Ne firma nieko nepildo, pasiimi komercinius ir viską pats užsipildai.

Tiekėjų apklausos dėl prekių, paslaugų ar darbų pažymos formą išsitrauki iš NMA. Reikia pasiieškot pirkimų taisyklėse.

Paskelbta

Šeip tai pinigų limitas iki 13metų išnaudotas,tik stebuklas arba ministras gali ką pakoreguoti.Stebuklais netikiu,bet ir šiemet be ministro nemanau,kad būtume gavę tuos 60 milijonų,kurie viršijo JŪ limitą.Kam aktualu lieka tik viltis...

Paskelbta
Valdenis tai tu pernai buvai pridavęs paraiška, tik dabar patvirtino? :eusa-whistle:

Jei nežinojei tai iš pernai metų mūsų virš 500 JŪ dabar tik pasirašinėjam,nes Briuselis tik metų pabaigoje leido perskirstyti pinigus.Ir man sakė šią savaitę paruoš sutartį,tai laukiu.Metus laukę išėjom į finišo tiesiąją :)

Paskelbta
Kas pernai pridavė tas sulauks, o daugiau jaunūjų ūkininkų isikūrimas užverė duris visam laikui :eusa-violin:

snd teko pasirašyti sutarti tai daba ruošiu dokumentus mokėjimo prašymui teikti nes ten vėl krūvos popieriukų reikia

Paskelbta
Kas pernai pridavė tas sulauks, o daugiau jaunūjų ūkininkų isikūrimas užverė duris visam laikui :eusa-violin:

snd teko pasirašyti sutarti tai daba ruošiu dokumentus mokėjimo prašymui teikti nes ten vėl krūvos popieriukų reikia

o ataskaita uz praeitus metus reikia pateikt?

Paskelbta

Po velniu, tai ka man dabar daryt, isikurimas uzvere duris, iki modernizavimo laukt 2 metus, o po 2 metu jau 2013....

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...