Jump to content

Jaunųjų ūkininkų įsikūrimas


Mindziule

Recommended Posts

  • Atsakymai 1.6k
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Na o jeigu sunus nori ant savo siknos sedeti ir kurti uki butent savo , kaip tada? . Bus isrutuliota jog vistiek i vienus vartus viskas daroma. Jaunas zmogus nori tureti SAVO o ne sokti pagal teva ar tai neskatinantis pavizdys? Cia manu kaip ir peremime ukio galima izvelgti taip kaip kas nori :eusa-think:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai geras prioritetas, kadangi as ji atitinku,tai jis man labai geras :D cia paskatinimas jaunimui nebegt i londona, bet varyt teva i pensija ir paciam diegt naujas idejas ukyje.

ar visus leidimus jau gaves statybom? su varniu regioniniu parku nestringa? kad perimi uki neskaitos kad duos parama, bet kokiu atveju. kai visus reikalavimus atitiksi tada irgausi, o ukio perimimas su teiks pirmenybe pries kitus ir tiek:)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na, statybos leidimas greitu laiku jau bus, o kas liecia regionini parka, esu buferinej zonoj, tai paprasciau pas mus, salygas ju turiu. Aisku, butu gaila, jei atmestu paraiska, nes kiek ideta darbo ir pinigu. Bet kai pridaviau paraiska telsiu nma, tai po keliu dienu jau issikviete, reikejo keletos popieriu, papildem viska,sudeliojom, ir ta pacia diena jau vertinimas buvo pradetas. Patys pasake, jog sutvarkom visus poperius kaip priklauso, ir parama tikrai gausi, nes atitinki visus 4 prioritetus. Telsiuos kaip ir viskas gerai, nebent Vilniuj uzklius telsiu sutikrinimas, o tada tai jau ne kas :) Bet manau jog visi gaus parama, gi vakar per zinias aktyviai pasakojo kad ateme europos pinigus kazkokiom technologijom,ir juos skirs kitai sriciai :) tai reik tiketis jog jauniem ukininkam duos.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

galetu visiem duot kaip visada, jei dokumentai gerai :D arba galejo isvis neberinkt paraisku jei litu nebera, o ne keliems is 700 patvirtinti projektus :)

tegu tvarko taisykles ar kazka jei simet pinigu ner maz kitamet bus ti tegu tous uk terminus pakoreguojak ad tilptume o tie siemet pametis kaip sunim kaula supriesins visus, o kitamet gave nauju pinigu sviastysis ir as tikrai kitamet nebegalesiu teikt paraqiskos nes bus sukakoja 18men suknistu

bananu respublika nieko daugiau

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O kitos programos mirusios,pinigų yra bet kaip perskirstyti,niekas neišmasto.Nors telike tik ir girdėti raginimai,kad naudokitės parama ir lietuvos ūkis pakils iš duobės.Geriau visi politikai darbais užsiimtu,kaip ūkininkai,o tai sėdi ir galvas kaso,kaip "cukierukus"iš seimo išvaryti.

Kažin kas būtų jei ūkininkas pusmetį galvotu,sėti ar pagados laukti :eusa-think:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu tokį klausimėlį. Verslo plane buvo rašyta, kad viename lauke bus javai, bet šiuo momentu norėčiau ten palikti pūdymą. Ar galimas toks veiksmas, ar tai jau didelis nusižengimas?

Ačiū už atsakymą

Jau gavau atsakymą!

Dėl šlapios dirvos,teko ir man palikti neplanuotą pūdymą.Manau,kad šiemet taip daugeliui nutiko. O atsakymas dėl paramos,ar klausimo,nesupratau?..Dėl paramos,ar ne ankstoka? Gal dar yra gavusių?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

labuka man ydomu gal kas galetu pakonsultuoti kaip pradeti nuo nulio kai nieko neturiu tik nora ir ar apsimoka warkt :icon-question: i r ar apsimoka man parasyti tos paramos jaunajam ukinikui ysikurti ir ar y sansu man ja gaut isswis :icon-question:

Manau, kad tau tikrai neapsimoka :eusa-naughty: Nes jei žmogus nesugeba elementarių žodžių be klaidų parašyti .... Tikrai nereikia Lietuvai beraščių ūkininkų :eusa-naughty:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau, kad tau tikrai neapsimoka :eusa-naughty: Nes jei žmogus nesugeba elementarių žodžių be klaidų parašyti .... Tikrai nereikia Lietuvai beraščių ūkininkų :eusa-naughty:

Kad žmogus padaro klaidų, rašyboje, tai dar nereiškia, kad jis negali būt ūkininkas. Jei turi noro, kantrybės ir užsispyrimo, tai aukščiau galvą ir pirmyn - svarbu, kad turi tikslą. Jei žmogus apsikrovęs įvairiom direktyvom, nuostatais, šūsnimis reglamentuojančių dokumentų, tada tikrai abejočiau, ar jis gali būt ūkininkas, kuris sėjamosios nuo kultivatoriaus neatskiria. Bet ir tokie Lietuvoje ūkininkauja ir nieko. Žemdirbiui turi rūpėti, kaip įdirbti žemę, pasėti, užauginti, parduoti, o ne kaip taisyklingai, kaip reikalauja reglamentas, parašyti kokį prašymą ar paraišką. Graudu žiūrėt, kai yra kabinėjamasi dėl nepadėto kablelio ar taško. Sutinku, kad žemdirbys turi būti raštingas, bet tai tikrai ne prioritetas. Gyvuliui visiškai nesvarbu ar tu rašai su klaidom ar ne, jam svarbu kad jis būtų prižiūrėtas. Javai irgi užaugs ir subrandins derlių nepriklausomai nuo to ar tu moki sklandžiai išreikšt savo mintis ar ne. Ir visiškai nesvarbu kiek kalbų moki. Žemdirbiui svarbiausias prioritetas - mylėti žemę.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiekvienas save gerbiantis zmogus turi buti rastingas. Jei ne del saves-tai del tu-i kuriuos kreipiasi. Juk kiekvienas mokykla lankeme, o ten visus pagrindus jau turejo ismokinti. Del rasymo internete... Lietuvisku rasmenu nebuvimas suprantamas, bet kai zmones nevartoja skirybos zenklu ar siaip grubias klaidas daro... Zmogus noredamas jam padeti-dar turi pora kartu skaityti ir kablelius susidelioti. Ukininkas ne ukininkas, bet rastingumas sioks toks privalo buti pas kiekviena lietuvi. Zmones mes, ne padargai :icon-exclaim:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiekvienas save gerbiantis zmogus turi buti rastingas. Jei ne del saves-tai del tu-i kuriuos kreipiasi. Juk kiekvienas mokykla lankeme, o ten visus pagrindus jau turejo ismokinti. Del rasymo internete... Lietuvisku rasmenu nebuvimas suprantamas, bet kai zmones nevartoja skirybos zenklu ar siaip grubias klaidas daro... Zmogus noredamas jam padeti-dar turi pora kartu skaityti ir kablelius susidelioti. Ukininkas ne ukininkas, bet rastingumas sioks toks privalo buti pas kiekviena lietuvi. Zmones mes, ne padargai

Save gerbiantis žmogus, visų pirma turi gerbt kitus. O jei žmogui neišeina taisyklingai rašyt tai čia jau jo asmeninė problema. Bet aš dar kartą kartoju, kad žemės ūkiui tai nekliūtis. O jei norit žmogui padėt dėl rašybos, ir duot pastabas, tai ir rašykit jam i PM. Tai yra elementari žmogaus etika, kurią turi išmanyt ir žinot kiekvienas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O jei žmogui neišeina taisyklingai rašyt tai čia jau jo asmeninė problema.

Tai kad nelabai jau asmeninė kai rašai viešoj erdvėj :eusa-think:

DariusG, ir tu nori pasakyt, kad būti ūkininku jau užtenka tik žemę mylėt ? Nežiūrint į tai, kad nauja technika - tai ne senas traktorius, kuris taisomas plaktuku, kad atsiranda naujos auginimo technologijos, naujos trąšos ir t.t. Ir tam jau mokslo nereikia? Abejoju :eusa-think:

Zmogus noredamas jam padeti-dar turi pora kartu skaityti ir kablelius susidelioti. Ukininkas ne ukininkas, bet rastingumas sioks toks privalo buti pas kiekviena lietuvi. Zmones mes, ne padargai :icon-exclaim:

Va tame ir problema. Kartais skaitai ne vieną kartą, kol supranti apie ką žmogutis klausia. O kartais tiesiog eini tolyn, nes nagrinėti klausimą, kuris suprantamas tik jo teikėjui, nevertas sugaišto laiko.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...