Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 415
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
čia radau internete:

http://www.ltkatalogas.lt/zemes-ukis-ag ... es-ismokas

Negalutiniais duomenis, už 2010 metais deklaruotus žemės ūkio naudmenų ir pasėlių plotus visi žemdirbiai turėtų gauti vienodo dydžio pagrindinę išmoką – apie 343 Lt už 1 hektarą.

birzelio men. informacija :) senoka.... :)

Nesenoka o pačiu laiku. Dėkui tadasg

Ir po kiek laiko perveda, po to kai uzsako pinigus.

Paskelbta
kaip minėjau, gavau spalio 21d avansą :)

Tai savo aš ir gavau bet tėvui dar nėra net paskaičiuota ir manau bėda ta yra kad jis pridavė paraiška ir po dviejų savaičių padarėm pataisymą ir pridėjau jam 70 ha savo žemės

Paskelbta

Atsiversk NMA portala ir paziurek kas ten vyksta, paskambink duotais telefonais. Jei kas del pridetu hektaru tai nemanau tada ir tau butu neismoketa, jei ir tu darei pataisymus. Man spalio 26 paskaiciuotas avansinis, bet dar negavau.

Paskelbta
Atsiversk NMA portala ir paziurek kas ten vyksta, paskambink duotais telefonais. Jei kas del pridetu hektaru tai nemanau tada ir tau butu neismoketa, jei ir tu darei pataisymus. Man spalio 26 paskaiciuotas avansinis, bet dar negavau.

As laukiau nuo paskaičiavimo 12 dienų

Paskelbta
...nu blyn :) šiandie paskambinau..nu tais tel.į NMA...ir kaip malonu buvo išgirst.tikrą balsą .kiek pamenu pernai , "kompiuterinė mergaitė" buvo ,ir..... tos išmokos liko nebesvarbios :)

Na ir ka del ismoku pasake?

Paskelbta
...nu blyn :) šiandie paskambinau..nu tais tel.į NMA...ir kaip malonu buvo išgirst.tikrą balsą .kiek pamenu pernai , "kompiuterinė mergaitė" buvo ,ir..... tos išmokos liko nebesvarbios :)

Na ir ka del ismoku pasake?

Bandau speti, jei nera jokiu problemu (virsplociu, dvigubo deklaravimo ir pan.) tai iki lapkricio puses bus paskaiciuotos, o iki 12-01 ismoketas avansas.

Paskelbta
Siandien skambinau nma sakė avansai baigti mokėti, klausiu kodėl aš negavau, gal kas blogai, tai sakė kad viskas gerai tik nepapuoliau tarp tu laimingūjų :( kada vėl mokės neaišku.

tai cia kaip loterija :D tam dave, tam dave, o tam nebeliko ;)

Paskelbta
Siandien skambinau nma sakė avansai baigti mokėti, klausiu kodėl aš negavau, gal kas blogai, tai sakė kad viskas gerai tik nepapuoliau tarp tu laimingūjų :( kada vėl mokės neaišku.

kas cia per nesamone? juk aiskiai parasyta,kad avnsas visiems bus ismoketas iki gruodzio pirmos dienos... gal baigtas uzsakinejimas? :eusa-think:

Paskelbta

Čia tai geras negali būt taip reiks skambinti i ministerija ir aiškintis vienam davė kitam ne mano supratimu turi būt skirta pinigų suma ir ji padalijama ant visu pareiškėjų o ne taip nustatė 135 apdalijo o kitam jau neliko ir vėl laukti gal gausi iki naujų o gal net ir lauksi ir iki balandžio pabaigos

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...