Jump to content

zieminis rapsas


Algis...

Recommended Posts

  • po 2 savaičių...
pasejau rapsa pries keturias dienas neisejo nupurskti nuo zoliu vis uzlyja raso kad per 3-4d reikia nupurksti kazin kaip poveikis bus jei nupurksiu 5 ar 6d su Butizan star ar laukti kol sudygs ka patartumet kolegos? :icon-question:

Dabar rapsas nelaukia 6 d.,sudygsta per 3 dienas.Butizan-star galima purkšti ir dygstant.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
nupuciau agilu 0,75 ltr ha rapsa, kada galiu purksti Folicur + boru, ir kiek deti folikuro ? rapsas dabar turi 4 lapelius

5-6 lapeliai, 0,75l/ha tebukanazolu 250g.v.m/l(tebusha,folicur,orius). Institute teige, jog pries fomoze ir sklerotini puvini reikia deti litra,bet registruota norma yra 0,75l/ha.

Boro 1,5l/ha,magnio super 5kg/ha imest galima

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau nes kol sejau su normalia sejalka taip nebuvo. O dabar seju tiesiai i raziena arba i 1 karta skusta diskiniu. Tai kur skusta siek tiek geriau atrodo, maziau apesta.

Tai škias ne aš vienas tą patį pastebėjau , nes kur skusta 2 kart su noraginiu dirva mažiau grumstėta tai pažeidimų praktiškai nėra o kur skusta vieną kart ir yra grumstų ten pažeidimų žymiai daugiau, gal po sėjos reikėtų privoluoti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane viena lauka visa nuede tik is krastu liko, o kitur tai puse bedos. Jauciu reikes atsisakyti tiesiogines sejos su giluminiu :eusa-think:

nebutinai, bet yra 2 variantai 1. pasejus su giluminiu ar skutiku iskarto privoluoti, kad neliktu grumstu 2. variantas praejus savaitei po sejos barstyti sluxa, kur sliuzus vaiko :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

sluxxas tai gelezies fosfatas. kiek anas kainuoja? maciau Roma kai rode kaip barsto.

dar turetu but ferramol, tik pas sita v.m. koncentracija trigubai mazesne, kas reiskia kad norint to pacio efekto reikes trigubai daugiau jo pabert, ir kiek suprantu jis labiau i nuosava darziuka :)

http://www.vatzum.lt/uploads/documents/moliuskocidai_20120322.pdf

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...