Jump to content

zieminis rapsas


Algis...

Recommended Posts

Uzmatytas ka tik lexionas savo lauke su 2 lexionais darbuojantis...kaip byra rapsas??

Kaip jau minėjau, tai buvo vienas prastesnių žieminio rapso laukų. Šiaip esu patenkintas, elevatoriuj šiukšlėtumas neviršina ribų, drėgmė 7,5, kaina - sudaryta sutartis virš 700 ;D lyg tai viskas neblogai :eusa-dance: Derlius tai apie 4 tonos iš to lauko gavosi ;D 2 lexionai vienam lauke, nes labai jau kombainus norėjom išsibandyt :eusa-whistle:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

trisdešimt penki ha su uodega krito prikuliau šimta septyniasdešimt tonu septyni šimtai keturiasdešimt kiligramu tiksliau pardaviau tiek prikuliau devyniom tonom daugiau drėgmė nuo šešiu su puse ikidevyniu proc tiksliau tik vienoje furoje toks buvo šiukšliu nerado daugiau du proc.aliejus nuo keturiasdešimt keturiu iki keturiasdešimt septyniu proc.Liko dar trylika ha.sugadintu savom rankom atrodo kad bus ir ten rapso bet po nudeginimo labai jau žemas suku galva kaip nuimti be nuostoliu supjaučiau i pradalges bet baisiai žemas šoniniai ugliai nuo pat žemės tai dabar dumoju kaip pasielgti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nukuliau 3 ha, prikuliau 10t, dregme 23,4. Be pirmadienio daugiau ne nebandysim bo puse laukan isvaro per subine...

Čia su CXu taip? Kažką ne taip darėt. Mes su rotoriais (tais pačiais apie kuriuos sako kad kai tik šlapiau nepakulia) 26% kūlėm ir nieko

Tucano 430. Neiskultos puszales ankstys varo lauk.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...