Jump to content

dujos iš mėšlo


waldasxl

Recommended Posts

geras variantas brangstant elektrai.statai el generatoriu su kokiu zilo motoru ir dėjai ant el tinklu su ju visais galios mokeščiais.na dar ir namus gali šyldytis ir mašiniuka žusitaisyti.žodžiu ekonomija akivaizdi.

kas šiltnamius turi tai manau išvis geras dielas,jug dar ir traša gera palieka.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

apie duju valyma nieko neuzsiminta, ju nevalant vidaus degimo varikli sues greitai. toks pavirsutiniskas straipsnis man pasirode,mazai informacijos. kiek teko dometis, bioduju jegaines pastatymui 1 kW savikaina gaunasi 10000euru. o kur prieziura jegaines,pakrovimas iskrovimas,sildymas, tam energijos panaudot daug reikes, variklis tarnauja 5metus tik, jo tepalu keitimas ir pan. geriausias variantas pasistayti vejo jegaine paprasciau ir naudingiau, nebent uz pagaminta bioenergija prades moket kaip vokietijoje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 mėnesių...

Duju gamybai reikia paruosti atatinkama misini (meslas metano isskiria nedaug). Tai nera vien meslas, vien srutos, vien nuoteku dublas ar organines atliekos. Tam, kad pagaminti misini metantankui reikia ir zalios mases ir srutu ir riebalu ar panasiu atlieku. Kai sito misinuo efektyvumas nukrenta, ji reikia pasalinti ir uzkrauti kita (zinoma tai galima daryti nuolatos). Klausimas ka jus tada turesite vietoj meslo?

Manau sitas misinukas tikrai skleis neregeta aromata :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...