Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

nejuokink sakau tam kuris sake kad mane elevatorius namo isvarys nes jis zino kiek as sudejau azoto :)

matyt zmogus galvoja kad i priekaba kraudamas per karbamido vonia leidziu

• Atsakymai 62
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
nejuokink sakau tam kuris sake kad mane elevatorius namo isvarys nes jis zino kiek as sudejau azoto :)

matyt zmogus galvoja kad i priekaba kraudamas per karbamido vonia leidziu

jau su tom voniom neiseina, ankciau tai labai daznas tai darydavo :eusa-whistle:

Paskelbta
Auginkit E klases kviečius tai nereiks jokių vonių. Šiandien kai nuvežiau padarė analizus tai baltymų rado 16,2 glitnumo virš 35 :eusa-dance: ir su purkštuvu daug sykių nevažinėta. :lol:

Kokios veisles sie rodikliai?

Paskelbta

Ne, nelieka, nes vonios naudojamos netik paskutinese augimo stadijose. Beje augindamas E klases busarda, zenta , maxi taipat nevisuomet gaunasi ekstra klase jeigu nesubalansuotai ir netinkamai bus tresiama. Taip , kad juokas juokais o teisybe kiek kitokia.

Paskelbta
Viskas tyliu, negi is salies atrodo , kad nenulaikau liezuvio :icon-rolleyes: . :icon-wink:

teisingai, voras sako, neprimeskim savu technologiju, bet...... man idomumu butu susitykt mazam rate ir pasidalynt patirtim praktiku, kaip pasiulymas, kur nors neutralioj aplinkoij?

Paskelbta
Viskas tyliu, negi is salies atrodo , kad nenulaikau liezuvio :icon-rolleyes: . :icon-wink:

teisingai, voras sako, neprimeskim savu technologiju, bet...... man idomumu butu susitykt mazam rate ir pasidalynt patirtim praktiku, kaip pasiulymas, kur nors neutralioj aplinkoij?

manau susitikt ir padiskutuot tikrai ne vienam is cia esanciu forume idomu butu :)

Paskelbta

manau susitikt ir padiskutuot tikrai ne vienam is cia esanciu forume idomu butu :)

bresta forumo susitikimas... :eusa-dance:

Paskelbta
Auginkit E klases kviečius tai nereiks jokių vonių. Šiandien kai nuvežiau padarė analizus tai baltymų rado 16,2 glitnumo virš 35 :eusa-dance: ir su purkštuvu daug sykių nevažinėta. :lol:

Koks derlingumas buvo, jei ne paslaptis?

Paskelbta

pagal grynojo azoto kieki nei kaip negali buti ekstra klases kvieciai, taip kad arba derlius buvo 5 tonos arba klase buvo geriausiu atveju 2 jei su 8 tonom

Paskelbta
pagal grynojo azoto kieki nei kaip negali buti ekstra klases kvieciai, taip kad arba derlius buvo 5 tonos arba klase buvo geriausiu atveju 2 jei su 8 tonom

man irgi kazkaip mazoka pasirode, nebent kazkokiu stebuklingu priedu dadejo, kurie istempe tuos ekstrinius :)

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...