GOTAS Paskelbta Rugsėjo 7, 2006 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 7, 2006 Aš iš www.lizdas.lt . Viršuje tinklapio ėjo jūsų reklama - ją ir spustelėjau.
ricardaas Paskelbta Gruodžio 19, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 19, 2008 Gera tema,tik nepelnytai pamiršta. Šiame forume esu gal jau 2 metai...gerai nepamenu kaip radau,ar per google,ar šiaip interneto naršyklėje surinkau zemesukis... Kaip jūs radote šį forumą
varstelis Paskelbta Gruodžio 19, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 19, 2008 As radau per skelbiu.lt buvo skelbimas berods.
Overumas Paskelbta Gruodžio 19, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 19, 2008 o as pradzioj ukinikavimo sumasciau paieskoti panasaus kazko apie uki, technika, suvedes googleij radau
Pofke Paskelbta Gruodžio 19, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 19, 2008 kazkada per google ieskojau firmu kokiu nors kas prekiauja zu technika, tai radau zemesukis.com Poto uzsiregistravau ir kazkaip pamirsau apie sita psl. (kaip dauguma uzsiregistravusiu). Po kokio pusmecio vel kazkaip netycia uzklydau cia, dabar jau neina isklyst is cia Palyginus kiek cia uzsiregistravusiu tai labai maza dalis cia bendrauja ir t.t. As siulyciau juos istrint, bet cia tik mano asmenine nuomone
ricardaas Paskelbta Gruodžio 19, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 19, 2008 Palyginus kiek cia uzsiregistravusiu tai labai maza dalis cia bendrauja ir t.t. As siulyciau juos istrint, bet cia tik mano asmenine nuomone Sutinku kad tikrai maža dalis pastoviai bendrauja,na bet kai kurie labai retai rašo,bet dažnai skaito...pasižiūrėk kartais prisijungusių svečių būna net daugiau nei registruotų vartotojų...ir jie net nesiregistruoja,o šiaip skaito.Manau kad gerai šiam portalui ir tai kad sulaukia bent skaitytojų,o pastoviai bendraujantys tai iš viso šaunu Nepritariu tavo siūlymui trinti,jie juk nemaišo,o jei skaito ir kad nors ir retkarčiais čia brūkštels gerą mintį ar įdėją,nuo to visiems bus tik geriau...
Ukius_bulvinskis Paskelbta Gruodžio 19, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 19, 2008 Nepamenu kaip suradau, bet kai uzklydau i sita "labirinta" tai taip ir neberandu isejimo
varstelis Paskelbta Gruodžio 19, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 19, 2008 Nepamenu kaip suradau, bet kai uzklydau i sita "labirinta" tai taip ir neberandu isejimo Na jo sitas labirintas arsiau nei narkotikas, kartais zmona pyksta sako uzblokuosiu.
aukstaitis Paskelbta Gruodžio 19, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 19, 2008 Is neturejimo ka veikt, ivedinejau visokius adresus, tokius kaip zemesukis.lt, zemesukis.net, zemesukis.com.... taip ir atradau.
sigis Paskelbta Gruodžio 19, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 19, 2008 kazkada per google ieskojau firmu kokiu nors kas prekiauja zu technika, tai radau zemesukis.com Poto uzsiregistravau ir kazkaip pamirsau apie sita psl. (kaip dauguma uzsiregistravusiu). Po kokio pusmecio vel kazkaip netycia uzklydau cia, dabar jau neina isklyst is cia Palyginus kiek cia uzsiregistravusiu tai labai maza dalis cia bendrauja ir t.t. As siulyciau juos istrint, bet cia tik mano asmenine nuomoneTrinti nereikia, suveskite pusmečio, timestro, mėnesio ir savaitės rezultatus.
Romka Paskelbta Gruodžio 19, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 19, 2008 ieskojau info kur parduoti avizas ir kaskaip cia uzklydau
sigis Paskelbta Gruodžio 19, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 19, 2008 Nepamenu kaip suradau, bet kai uzklydau i sita "labirinta" tai taip ir neberandu isejimo Na jo sitas labirintas arsiau nei narkotikas, kartais zmona pyksta sako uzblokuosiu. Man užblokavo... nesakysiu kur. Gyvenu pas tėvuką
M&M Paskelbta Gruodžio 20, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 20, 2008 Nepamenu kaip suradau, bet kai uzklydau i sita "labirinta" tai taip ir neberandu isejimo Na jo sitas labirintas arsiau nei narkotikas, kartais zmona pyksta sako uzblokuosiu. Man užblokavo... nesakysiu kur. Gyvenu pas tėvuką man buves narys gatawas uzrode
Mindaugas.. Paskelbta Gruodžio 20, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 20, 2008 as suzinojau, kai ieskojau informacijos apie CLAAS dominator 108 sl maxi
zmogus_is_miesto Paskelbta Gruodžio 20, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 20, 2008 Panašiai prieš 2 metus, berods, per google.lt suradau. Pamenu, kaip tik buvau pakeitęs darbdavį, išdidžiai pareiškiau, kad "užsiimsiu" žemės ūkiu (jo finasavimu). Naujasis darbdavys pasakė ok, dirbk. Sėdau prie kompu, į google.lt suvedžiau žemės ūkis ir... treti metai bėga kasdien su šiuo tinklapiu...
fendj Paskelbta Gruodžio 20, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 20, 2008 as ziuredamas nuotraukas uzklidau ir pradejau landziot visur
Gunia Paskelbta Gruodžio 20, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 20, 2008 Aš atėjau iškodamas informacijos apie Dronningborg kombainus ir nebeišeinu
ukaa Paskelbta Gruodžio 20, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 20, 2008 Kaip atėjau nepamenu,kaip išeiti nerandu.
Vitalijus Paskelbta Gruodžio 20, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 20, 2008 Ir Prireikejo viena karta pirkti rulonini presa...
marazas Paskelbta Gruodžio 20, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 20, 2008 man 2 pusantriniu maza buvo, ieskojau dar vieno... priek kokius 2 metus, tik tuomet ne itin forumu susidomejau.
vaidas.p Paskelbta Gruodžio 21, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 21, 2008 Ieškojau nuotraukų , pakliuvau į fotogaleriją , susidomėjau kas per forumas........
runkelis Paskelbta Gruodžio 21, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 21, 2008 I si foruma patekau, ieskodamas informacijos apie ruloninius presus
Inkaras Paskelbta Gruodžio 21, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 21, 2008 Aš ieškojau informacijos ir atsiliepimų apie naujus traktorius, tai per Google radau šį forumą Tai dabar beveik kasdien čia lankausi
phonetix Paskelbta Gruodžio 21, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 21, 2008 visiskai netycia per google cia uzklydau, patiko tai nusprendziau pasilikti
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti