John Deere 6630 Paskelbta Lapkričio 5, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 5, 2009 Ar reikia nuo akumuletoriu ziemai nueminet klemas, jei nera mases isjungejo? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Lapkričio 5, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 5, 2009 manyciau jei nera isjungejo,tai masini laida reiketu nuimt,bet nebutina jei nepajungta kokiu laikrodziu ar ko nors kas galetu naudoti energija,nors ir laidai man atrodo paima kazkiek energijos man taip vaidenasi.jei ziema nevazineji tai reiktu akuma pakrauti nors syki i pora menesiu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
svajus Paskelbta Lapkričio 5, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 5, 2009 manyciau jei nera isjungejo,tai masini laida reiketu nuimt,bet nebutina jei nepajungta kokiu laikrodziu ar ko nors kas galetu naudoti energija,nors ir laidai man atrodo paima kazkiek energijos man taip vaidenasi.jei ziema nevazineji tai reiktu akuma pakrauti nors syki i pora menesiu paskaitykit akumo instrukcija vartojimo ir nekils tokiu klausimų. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Lapkričio 5, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 5, 2009 manyciau jei nera isjungejo,tai masini laida reiketu nuimt,bet nebutina jei nepajungta kokiu laikrodziu ar ko nors kas galetu naudoti energija,nors ir laidai man atrodo paima kazkiek energijos man taip vaidenasi.jei ziema nevazineji tai reiktu akuma pakrauti nors syki i pora menesiu paskaitykit akumo instrukcija vartojimo ir nekils tokiu klausimų. instrukcijos viena patirtis kita Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kazkass Paskelbta Lapkričio 5, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 5, 2009 Mes ziema nevazinejam su traktoriais, arba labai retai, tai akumuliatorius isnesam i kambary Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Lapkričio 5, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 5, 2009 Mes ziema nevazinejam su traktoriais, arba labai retai, tai akumuliatorius isnesam i kambary nesamone gryna,akumas turi but vesiai bet pakrautas,pas mane ruskyj jonex akumai atlaike 8m,ne karto nenesiai ju siltai,bet ziema syki i 1,5men. pakraudavau per diena(kiti sako kad jonex paskutinis šū...,bet nezinau man laike)audes akumas atlaike ir apie 8m tiesa ten jis buvo 75 ar74ah 5cilindru mataras ,tiesa,su tuo akumu ja ir pirkau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ferrari Paskelbta Lapkričio 5, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 5, 2009 Mes tai John Deere traktoriaus akumuliatoriaus nelietėm nuo pat pirkimo (keli metai atgal). Prastovi per žiemą, nieko neatjungiam, nekraunam, viskas tvarkoj. Aišku per pačią žiemą su juo nevažinėjam. Dėl kitų traktorių nekomentuosiu, nes ten visko būna ir tiksliai labai nežinau, ką tikrai žinau, tą ir rašau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M&M Paskelbta Lapkričio 5, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 5, 2009 Mes tai John Deere traktoriaus akumuliatoriaus nelietėm nuo pat pirkimo (keli metai atgal). Prastovi per žiemą, nieko neatjungiam, nekraunam, viskas tvarkoj. Aišku per pačią žiemą su juo nevažinėjam. Dėl kitų traktorių nekomentuosiu, nes ten visko būna ir tiksliai labai nežinau, ką tikrai žinau, tą ir rašau faktas tas kad jei akumas ikrautas jis neuzsals ir jam nieko nepasidarys, kitu atveju kila problemos... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti