Jump to content

Vietnamietiškos kiaulės


Edita

Recommended Posts

  • po 3 savaičių...
  • po 3 metų...
Gal kas auginate vietnamietiskas kiaulaites?Butu idomu suzinoti apie ta veisle daugiau,mat noriu isigyti pora.

Siulau pasiskaityti rusu puslapius, rusiskai jos vadinamos "obvislobriuchaja svinj'a" - "nukarusiapilve kiaule".

Auginama 2 budais - mesai - seria kaip kiaules - tada auga stambios, bet blogai veisiasi. Veislei auginant reikia laikyti didesniame plote, duot daugiau judeti, maitinti zole ir max. aviziniais miltais.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 1 mėnesio...
  • po 1 mėnesio...

Maniškė pagrindinė BUVO Zoja. Jau antrą mėnesį rūkytais lašinukais smaguriaujam :icon-smile: lašiniai iki 10cm storio, labai jau skanus. Peršėrėm kiaulytę (~ 90 kg), nes negalėjau į lauką išleisti - lakstė kaip pasiūtus per kaimą. Nesusileido per 3 mėnesius, buvo per riebi. Gaila buvo laikyti ant dietos. Naujai auganti žymiai mažesnė, ėda ne tokį kaloringą maistą. panašu, kad susileido.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...
  • po 1 mėnesio...

Sveiki ponai. Gavau ir as sia dovana. Vietnamietiska kiaulaite vardu Veronika. Kazkokie ziopliai nusipirko ja bernvakariui, po tampymosi po Vilniaus gatves sumaste kad reikia ja kazkam atiduoti. Tada pirmam pasitaikiusiame bare ja pardave is aukcijono kazkokiam vyrui. Tas parsitempe i namus. kiaulaite prikakojo namuose ir pikta zmona isvare abu. Tas nunese dar kitam zmogui. Paskutinio protingesnio buta ir sis atveze man. dabar Veronika turi tvartuka, daug sieno pasiknaisioti ir infrareda lempa pasisildymui, nes uz tvartelio sienu minus dvidesimt du. Seriu miezinem kruopom, pamaisydamas aviziniu kruopu, arba dribsniu. Kruopas apsutinu karstu vandeniu ir atsalus duodu pupai Veronikai. Todel mielasirdingi ponai, noreciau paklausti, ar ja serti kaip ir normalias kiaules? Kaip atskirti, koks jos amzius? Ji dabar vandens virdulio dydzio. Kokiais pasarais ja serti? Is anksto dekoju uz patarimus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Maniškės (kiaulė, kuilys, 3 paršeliai) gauna ryte šienainio smulkinto, per pietus moliūgo, o vakare jovalo iš jogurto,šutintų bulvių, maltų žirnių, kviečių ir sorų kruopų. Ėda taip,kad net visas tvartas skamba. Kol nebuvo užsnigę, iš ryto būdavo išleista šviežios žolės parupšnoti. Vitaminų bloku su druska nelabai domisi.

post-3573-141521831889_thumb.jpg

post-3573-141521831898_thumb.jpg

post-3573-141521831903_thumb.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...