Jump to content

joahimas

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario joahimas paskelbtas turinys

  1. joahimas

    Vietnamietiškos kiaulės

    Sveiki ponai. Gavau ir as sia dovana. Vietnamietiska kiaulaite vardu Veronika. Kazkokie ziopliai nusipirko ja bernvakariui, po tampymosi po Vilniaus gatves sumaste kad reikia ja kazkam atiduoti. Tada pirmam pasitaikiusiame bare ja pardave is aukcijono kazkokiam vyrui. Tas parsitempe i namus. kiaulaite prikakojo namuose ir pikta zmona isvare abu. Tas nunese dar kitam zmogui. Paskutinio protingesnio buta ir sis atveze man. dabar Veronika turi tvartuka, daug sieno pasiknaisioti ir infrareda lempa pasisildymui, nes uz tvartelio sienu minus dvidesimt du. Seriu miezinem kruopom, pamaisydamas aviziniu kruopu, arba dribsniu. Kruopas apsutinu karstu vandeniu ir atsalus duodu pupai Veronikai. Todel mielasirdingi ponai, noreciau paklausti, ar ja serti kaip ir normalias kiaules? Kaip atskirti, koks jos amzius? Ji dabar vandens virdulio dydzio. Kokiais pasarais ja serti? Is anksto dekoju uz patarimus.
  2. joahimas

    Inkubatoriai - perinimas

    Tenas naudojamas 150 arba 200W tai priklauso nuo inkubatoriaus dydzio. Gal kam pasirodys kad netaupu. Galiu pasakyti kad uzkaitinti inkubatoriu trunka valanda. Po to tenas ysijungia tik kas kelios sekundes kad palaikytu temperaturos lygi tarp daleiskim 37.8 ir 37.5 C, todel elektros sanaudos nera tokios dideles. Uztat garantija kad niekas nesudegs ir finise matysi besiritancius visciukus...
  3. joahimas

    Inkubatoriai - perinimas

    kas del medziagu, tai ju nusiperku is elektronikos prekiu parduotuviu. Niekada negalvojau anksciau, kad tiek geru dalyku ten yra. Tas pacias laiko rele gali nusipirkti ir uz 28 ir uz 96 Lt. Termoreguliatoriai ten taipat yra. Varikliukai labai neblogi, o svarbiausia pasirinkimas yra. Tik norek, mokek ir netingek pasiknaisioti po interneto labirintus.
  4. joahimas

    Inkubatoriai - perinimas

    Labas Dimulia. Kaina gavosi 350,-Lt. Dariau kad galima butu ilgesni laika prie inkubatoriaus neprieiti. Galima pasidaryti ir pigiau. Pas mane automatinis temperaturos palaikymas 0.1 C tikslumu, automatinis vartymas kas 4 valandos, kontroliniai temperaturos ir dregmes davikliai, vanduo uzsipila is isores i indus po grotelemis, todel kas trys dienos reikia papildyti 0.5 litro ipilant. Siluma palaiko tenas, todel nebaisu kad kas perdegs. Vistiniu telpa 60 vnt. putpeliniu net neskaiciavau nes daug. Korpusas pacio padarytas is kokybiskos laminuotos fanieros is vidaus putplastis. Ventiliatorius vienas, bet to pakanka. Ko daugiau reikia ukininkui? Aisku tai ne tavo Italiski, taciau manau kokybe nieko nenusileistu, o rezultatas bus beveik vienodas.
  5. joahimas

    Inkubatoriai - perinimas

    Sveiki visi. Norejau pasigirti, savo pasidarytam inkubatoriuje puikiai issiperinau putpeliuku.Is 62 kiausiniu issirito 54. Vartymas automatinis, drekinimas apacioje po grotelemis. Vanduo pasipildo neatidarant dangcio. Dabar bandysiu pasauti vistu kiausinius.
  6. joahimas

    Inkubatoriai - perinimas

    Jai parinksit teisinga laiko rele ir varikli tai viskas bus gerai ir vartymo mehanizmas nedirbs kaip skalbimo masinos rubu issukimo bugnas
  7. joahimas

    Inkubatoriai - perinimas

    Simona, mikrobanges yra naudojamas pats variklis, jis labai maziukas, bet stiprus. Kad nereiktu luosinti savo mikrobanges geriau uz 25 Lt nusipirkti Lemonoje nauja varikliuka. Paciu konstrukciju pilnas YouTub as. Pasirink koki nori. Jai padarysi slankiojanti, tai butu gerai susirasti laiko rele kurios maziausias ijungimo laikas ne daugiau minutes, nes varikliukas mikrobanges daro 5 apsisukimus per minute. Tavo stalcius su kiausiniais reiskia suvaikscios pirmyn atgal 3,5 karto.
  8. joahimas

    Inkubatoriai - perinimas

    Aciu Alex uz patarimus. Siandiena, po dvieju savaiciu galvos lauzymo del dregmes, issisprende klausimas teigiamai. Dregme 65-62.Viskas pasirodo gan paprasta. Maniskiam inkubatoriuje, virsuje buvo padarytos keturios kiauros skyles orui 6 mm diametro.Tas skyles pridengus ir paliekant pora atviru, dregme dideja. Atverus visas keturias dregme mazeja. Tai va. Dabar bandysiu uzsiimti perinimu. Jai pavyks duosiu zinia. Visiem sekmes
  9. joahimas

    Inkubatoriai - perinimas

    Nukrenta dregme per pusvalandi nuo kaitinimo lempos yjungimo. Siandiena ryte pajungiau inkubatoriu. Temperatura buvo 15 dregme 65. Po pusvalandzio sylant inkubatoriui temperatura apie 35-36 patapo, o dregme nukrito iki 35. Tapus temperaturai 37-38 Kiausiniu nera tik darau bandyma), dregme pakilo iki 42 ir sustojo kilti. Vel isjungus inkubatoriaus sildyma dregme pakilo iki 50. Su kuo tai gali buti susije? Ar tai ventiliavimo problema? Pas mane ventiliatorius veikia su sildymu kartu.
  10. joahimas

    Inkubatoriai - perinimas

    Sveiki. Darausi inkubatoriu. Automatinis vartymas padarytas, termostatas stovi, siluma atitinkama, vandens voneles pilnos, bet dregme sokineja nuo 30 iki 60%. Gal kas susidurete su tokiu reiskiniu? Pradedu jau nebesuprasti kame reikalas.
×
×
  • Create New...