Jump to content

Recommended Posts

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Sveiki gyvi vyrai (nors po javapjūtės kažin ar labai gyvi :icon-rolleyes: )

kad nekurt naujos temos pasiklausiu čia: T40 įtaisyti nuo kažko variklį įmanoma jei yra likęs sankabos kožuchas? ta prasme kokio variklio nebūtų per mažai darbams? traktorių žinau kubatūra gan didelė, bet kilovatų skaičius - mažas, o esmė yra sukimo momentas, kuris išplaukia iš kubatūros. Automobilių galia didelė, tūris mažas, sukimo momentas sąlyginai taip pat mažas. Ar įmanoma būtų kaip pvz nuo mercedes apie 3 litrų?

Sudėtingai aš čia, bet gal suprasite :icon-redface:

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Pasakykit man durnam :angry-banghead: ar nuo generatoriaus laidai turi eiti dar per kokias reles ir t.t. iki akumo ar uztenka tiesiai pajungti prie akumo? Uzpykau kai traktorius pagedo :) kadangi priejimo nebuvo prie tepalu paskirstytuvo tai uzpykes visa skydeli nulupau ir laidus von ismeciau :lol: sakiau prie to pacio pravodke su laiku susitvarkysiu nes mases isjungejas pastoviai sudega. O pasiziuriu kad generatoriaus laidai nuplesius is ten niekur nebenueina. Gal kas kokia schema galit numesti sorakui kur butu pagrindas (mase, akumas, starteris ir generatorius) be jokiu faru ir t.t.

Paskelbta

Dar problem iskilo biski pasiremontavau savo T40 sakau pabandysiu uzkurti (kaip minejau seniau laidus neplesiau visus von). Starterio vienas laidas eina prie + klemo, kitas eina i uzvedimo jungikli (kaip suprantu mase) ji prijungiau prie korpuso ir man ne velnio nesiveda, net nereguoja. Gal kazkas dar turi ateiti i uzvedimo jungikli kad starteri suzadintu? Nes ant to jungiklio berods 4 ar tai 5 kontaktai is kuriu dabar tik 2 uzimti vienas ateinantis kitas iseinanatis i starteri.

Paskelbta
Dar problem iskilo biski pasiremontavau savo T40 sakau pabandysiu uzkurti (kaip minejau seniau laidus neplesiau visus von). Starterio vienas laidas eina prie + klemo, kitas eina i uzvedimo jungikli (kaip suprantu mase) ji prijungiau prie korpuso ir man ne velnio nesiveda, net nereguoja. Gal kazkas dar turi ateiti i uzvedimo jungikli kad starteri suzadintu? Nes ant to jungiklio berods 4 ar tai 5 kontaktai is kuriu dabar tik 2 uzimti vienas ateinantis kitas iseinanatis i starteri.

Ten ne mase o pliusas. Nuo uzvedimo spyneles arba dar per rele. Bet bet kuriuo atveju ten pliusas yra. O kontaktu ten yra nes dar pasildymas paprastai yra ant tos pacios spyneles.

Paskelbta

viskas paprasta buna.

kur strterio +, ten nuo akumo storas kabelis eina, nes plonas nudegtu.

Uzvedimui i ta maza varzteli reikia + paduot, apie 20A sroves naudoja.

Akumuliatoriui kraut nuo klemos "+" galima tiesiai prie akumo + jungt (patogiau prie starterio, kur tas storas kabelis jungias. O jei teisingai tai ijungt ampermetra reikai, tada matysis kaip krauna. Pats dar ir saugikli 30A idedu, saugumo sumetimais.

Kad mases lempele degtu galima prijungt signaline lenpute tarp "+" ir "D" gnybtu.

• po 1 mėnesio...
  • po 2 savaičių...
Paskelbta
T-40AM visada varo priekiniai ratai. kur čia problema?? :icon-question:

gamykla pamirso ideti is jungimo mova :lol: jos ner ir tokia cia problema tai ir yra pastoviai juos varys,nuimk kardana jai naudosi ji tik transporte

o kai pavaziuoji atgal neatsijungia

Paskelbta

pagrindas cia: ab422146f3d440c6b144af9a19d4eaa6826.JPG

Paskelbta
T-40AM visada varo priekiniai ratai. kur čia problema?? :icon-question:

gamykla pamirso ideti is jungimo mova :lol: jos ner ir tokia cia problema tai ir yra pastoviai juos varys,nuimk kardana jai naudosi ji tik transporte

o kai pavaziuoji atgal neatsijungia

bet man buvo gerai, o karta bevaziuojant įsijunge ir nebeišsijungia ir dar didelis triukšmas sunku sukioti vairą stiprintuvas veikia gerai.

Paskelbta

tada reikia sustoti isijungti atbuline pavara ir koki metra atgal pavaziuoti ir vel jungti pavaras i prieki.

Dar vienas niuansas kaip jungti begsius kad kuo maziau trinksetu bejungiant greiciu deze, tai reikia pirmiausiai pastatyti pavara i paletintojo padeti o tada is jos jau jungti koki nori kita, tada nebuna tu trrrrrr. :)

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...