Jump to content

ZETOR 125


antasas

Recommended Posts

Kiek suprantu klausia kuris modelis geriau ar forterra ar proxima taip kad viskas i tema, del zetoriu darbiniu tai nežinau bet kas liečia tas pavaras kaip soroko tai ten neteko girdet kad kam subiretu del darbinio tai reiktu lenku forume http://www.agrofoto.pl pasiskaityt kas moka lenkiškai. Dar tiesa kas liečia darbini tai pavizdžiui 95 forteroi stovi berods 4 diskeliai o jau 115 stovi 5 diskeliai, gali but ,kad ir proximose yra kažkas panašaus.

Na bet temos pavadinimas "...125", gerai, tiks ir 95.

Db apie Zetor Fortera 125: Geras dalykas yra slaunu amortizacija: kelyje vaziuojant pasijungi kai turi pasikabines koki sunkesni padarga, tada nesiubuoja kai vaziuoji 44 km/h. Traktorius geras neskaitant keliu minusiuku, ir dar keblumas, galios trukumas iki 1500 aps/min, gal kuro siurblys prisuktas yra. Pries perkant prie keliu ukininkeliu buvau nuvykes, visi teigiamai snekejo, o trukumu mazai teisvardindavo. Pas toki ūkininka nuvaziavau, kuris per metus 700 valandu su "fortera 125" pradirbo, ir sake: tik antifizo slange buvo pratrukusi prie radiatoriaus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

vakar perskaiciau visa skilti apie zetorius ir susidariau nuomone. apsisprendziau imti forterra 95. nors man uztektu ir proxsimos sienavimui. i ateiti galvoju vartoma pluga pirkt tai bus geriau prie forterros.

tik nieko neradau apie ta slapia sankaba ir reversa prie vairo. ar istiesu cia didelis navarotas. atsiprasau už klaidas ir ne toj temoj.nors cia kalbama apie visus zetorius ir gerus ir blogus :lol:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu mes ir ižbandėm abudu tai vistik rinksimes proksima power 115.Tas reversas labai pravartus su frontaliniu dirbant, plius dar jei nori nereikia sankabos maigyt koja perjungiant pavaras. Vel palengvina darba ,o 3 korpusu vartomą plugą be problemu vež ir proksima :icon-wink:

bet kaip tas patvarumas jo. tai yra tos sankabos. butu idomu turinciu nuomone. tai tipo ta sankaba prie vairo tapati kaip ir kojine

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tapati sankaba tai kojine ir ant pavarų svirties mygtukas
:icon-eek: kokia ten sankaba' date=' kazko as nezinau. tai gal ir forterroj tokia pati yra[/quote']

Forterroi truputi kitaip ten gali perjungti du pusbegius perjungti be sankabos, bet reversui ijungti ir perjungti pagrindinius begius reikalinga nuspausti sankabos pedala, kažkurio modelio proximoi yra elektro hidrauline sankaba ir ja gali valdyt su knopke nereik spaudinet pedalo tame modelyje reverso valdymas yra prie vairo su rankenele ir begius galima junginet nuspaudus knopkute nebutina naudot koja.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Metai ir 2 menesiai traktoreiui uzsdisege lempute, kad priekinio tilto kardaninio veleno stabdziu kaladeles sudylo. gal taip turi buti po 670 moto valandu.

Palysk po apačia,ten visiems nutrūksta laidelis kontroliuojantis tas kaladėles,kai rinkausi zetorą,visi savininkai tą problemą minėjo.Jei tik per didelę žolę pavažinėji,turi jį sujungti :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki.Noreciau paklausti ka galima nuveikti su zetor proxima 65 2wd ??aciu

O tu ką,turi daiktą ir nežinai kur dėti :icon-eek: Šieną gali vartyti,šienauti ar smulkinti su lengvesniu smulkintuvu,jeigu laukai sausi,visokius pagalbiniu ūkio darbelius ir pas mergas rudenio vieškeliais lengviau nusigauti negu su žiguliuku :eusa-dance: Uogynams ir sodams žinau keli tokius pirko

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...