Jump to content

TEO


vrimvydas

Recommended Posts

gal cia ne i tema bet visviena pasidalinsiu savo nuoskaudomis

pernai uzsisakiau gala tv Viskas iki nauju metu veike puikiai ir tv ir inetas Bet teo sudare sutarti dar su keliais abonentasi ir nuo tada prasidejo bedos Kai ziuriu tv krenta ineto greitis Matomai tie nauji abonentai suvalge dali kabelio resurso Na galiausei sustaikiau su tuo kad jei ziuriu tv neturiu gero ineto. Praeita savaite buvo nutrauktas kabelis ir po remento darbu visai nerodo tv

Pradejau skustis ir reikalauti kad butu viskas sutvarkita Tai tie meistrai dabar sako kad nieko negali padaryti nes pazeistas kabelis O norint kad vel viskas veiktu reikia tiesti nauja kabeli arba nutraukti paslaugu tiekimo sutarti Liepia vazuoti i siaulius ir atsisakyti tv .

Net nezinauka su jeis daryti nes pries metus buvo viskas ok o dabar tipo nera techniniu galimybiu.

gal galit kas ka patarti

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kas nutrauke kabeli? yra tam vartotoju teises. Jei ne pats nutraukei kabeli, o sutartis yra sudaryta gali drasei skambinti i vartotoju teises.. jei noresi galesiu numeriuka i pm mestelti.ir patars ka tokiu atveju daryti arba ispres patys problema. :icon-wink: beto yra interneto matuokle pasimatuok greiti ir palygink su sutartim..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Prie viso to, ka išdėstei pridėk dar tai, kad per gala krepšinio nerodo, taigi lieka vienintelis varijantas Viasat.

nors.... Jei žalgiris subankrutuos, tai koks tada skirtumas :(

kaina viasat :icon-eek: as ir pasiemiau gala tv ir neta 4mb/s, jokiu antenu nereik kabint (nors pas mane ir nera kur), kanalai kai kurie geresni, kai kurie prastesni, be to labai geras dalykas info kada laida prasidejo ir laidos ar filmo aprasymas ir .t.t. ko viasate nera arba dar neradau (tevas isivede)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kad gala geriau tai faktas tik kad tas TEO sh mala Ant vieno seno kabelio desim abonentu priveise o plius dar pasizeide kabelis tai dabar sedziu ir rukau nes nieko negaliu padaryti Liepia atsisakyti tv paslaugu Tipo pasikeite situacija

Laišką TEO generaliniui ir jo kopiją-vartotojų apsaugos tarnybai. Tipo, naudojuosi paslaugomis, esu labai laimingas, atsiskaitau už paslaugas laiku. O staiga tik pyst (čia lietuviškas žodis) -paslaugos tiekėjo esu verčiamas atsisakyti gaunamų paslaugų, nors to nenoriu daryti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

manyciau ne taip statot klausima, pareikalauk kad tau parasytu paaiskinima. kad jie nesugeba suteikti pagal sutari sutartu paslaugu,turedamas toki dokumenta bet koks advokatas laimes byla uz suvedziojima,paslaugu nesuteikima, nepatogumus,ir t.t. Aisku jie tokius paaiskinimus raso labai sunkiai, man pakeite kabeli, bet jei nusileisi ir pradesi dejuot kaip cia anksciau gerai rode, busi paprasciausias versis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...