Jump to content

Už kiek perkate žemę?


trifke

Recommended Posts

tikriausiai norėjo paklausti ar pirkdamas šalia esanti sklypą privalėsiu ir kitus pirkti kitose rajonuose. Jei taip, tai tos sąlygos truputi kertasi su logika ir kitais dalykais.

būtent taip ir galviju, teorišksi tuomet galiu sugalvoti, betkokiss specialesias salygas, tarkim turėti vienoki išsilavinima, tūrėti žmona vokietę ar dar kokių nesamoniu.

Ataakymas dziedui, Lietuvos respublikos įstatymai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kodėl negalima? ko gero jau yra sutarta su kokia firma ir tiek..irašė saligas kad kitiems atšoktu fantazija ir vsio.. :angelic-flying:

panasi situacija pas mane, nuomavausi sklypa dabar parduoda sako pirki jei nori bet pirk ir kitus sklypus kurie yra maziukai, kodel tureciau pirkti sklypus kurie man net nedomina vienu zodziu jei nori pirki viska arba nieko

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tikrai neprivalai pirkti tu sklypu su kureis nesiriboji tau ju net neleis pirkti nes neturi pirmumo nžt tik pranesima visiems turintiems pirmuma vienoda suformuoja todel taip atrodo o norint parduoti visa uki vienam pirkeju turetum metus nuomoti arba kreiptis I teisma butu problemu

 

neprivalai pirkti to ir su kuriuo ribojiesi,  cia nieks nesneka kad parduoda 5 sklypus, o 1 parduodamas kitus isipareigoji nupirkti, o to igyvendinimo keliu daug.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Istikruju saugikliai kaikuriais atvejais yra visiska nesamone. Draugas nusprende parduoti fermas su visomis zememis. NZT parase tokia salyga,kad parduodami tik visi sklypai "pakete". NZT dave atsakyma jog taip negalima. Na tai kas pirks ferma su gyvuliais,jeigu negales nusipirkti salia fermos zemiu?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...