Jump to content

Už kiek perkate žemę?


trifke

Recommended Posts

Tai tu pirk už 7 000 vėliau galėsi mum po 10 000 parduot o iki tol nuoma paimsim.Kaip ir neblogas versliukas;)

  Nesu tos srities specialistas ir nesupirikinėju žemės po visą Lietuvą ir ne tuom verčiuosi. Tiesiog mano manymu Lietuvos žemelė įgauna tokią vertę kokia ir turėtų būti. O rėkauja daugiausia tokie kuriem pusvelčiui pavyko prisiplėšt pradedant keliais šimtais ir baigiant tūkstančiais hektarų ir dar maža. Tai ir skundžias, neduokdiev dėl žemės pirkimo nebeišeis vietoj penkerių metų ,,seno ,, Jondyriaus, Valtros  ar Casėjaus naujo benupirkt. galit neatsakinėt man į šį postą, daugiau komentarų iš mano pusės nebus. Tiesiog juokingai atrodo man tokie verkšlenimai...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

čia dėl kelių hektarų, maikes plėšosi kaimynai, katrie jau degradavę šūde, o čia dėl masyvo kaimynai atsisėdę taresi, pagarba.

Ir tu tartumeis nes fizikoje kiekvienas veiksmas lygus  atoveiksmiui ar kažkaip panašiai.Dideli kaimynai daugmaž visada tariasi tarpusavyje jie daugiau išpruse šiuom klausimu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Netruks ateit ir tokia diena kai hektariukas bus 10,000€.Žemė nei dauginasi ,nei dėvėtos Iš danų ar švedų nieks  neparveš. O jei brangu- nieks neverčia pirkt. 

Dėl dešimties dar lukterk pora trejeta meteliu o jei rusas ateis gali už šia suma iki baltuju mešku pavežėti nemokamai už tavo pinigus kuriu net mates nebusi.Beje jeigu pažiurėsim i ekonomikos dėsningumus tai artimiausias penkmetis tikrai ne žemdirbiam bus palankiausias.Yra daug kitu sričiu kurioms jau muša kurantai beprasidedanti ju "aukso" amžiu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai kiek laiko reikes atidirbineti uz ta zeme jei sumokesi 7500 Eur/ha? :) Nuoma siai dienai 150 Eur/ha nesiekia pas mus. Vadinasi uz tokia nuoma galeciau dirbti 50 metu. Na bus nuomos augimas kazkoks, vadinasi sutrumpes iki 40 m. Reiskia as savo gyvenima baigciau dar ir nesumokejes tokios sumos uz nuoma. Man tokia suma kosmosas. Pas mus jau pakrito kaina, 3000 Eur nelabai siekia, o cia va paukst. O tai kiek reiktu skaiciuoti pinigu jei pardavinetum 100 ha na zinoma butu ne vienas gabalas. Tiek gaunant jau galima ir apie ukio pardavima pagalvoti. 100*7500 = 750 000 EUR. Jei uzdirbu 300 EUR is ha, vadinasi turedamas 100 ha nuosavos 25 metus galiu sau skirti po 30 000 EUR metinems pragyvenimo islaidoms ir nesukti del nieko galvos! O juk ukininkaujant tiek dar ir nepasiimi sau, nes is sios sumos reikia investuoti, pirkti gelezeles ir visa kita. Visai pamastyciau gaves toki pasiulyma, su tokia pinigu suma:)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai pasikeitus istatymams nesunku kaimynus "patikrinti". Savininkas nuejes i zemetvarka uzpildo sklypo pardavimo prasyma,kur paraso savo kaina...ir ziuri ar per menesi atsiranda norinciu. :D

Po dar menesiuko numeta kaina,ir vel eina i NZT skyriu. :D

bet kiekvienu atveju reikia susimoketi po 90LT (26eur), kiek esu pildes tu prasimu tai labai jau aimanuoja tie senukai tad sunku patiketi kad gali kas pora men eiti kaina tikrintis taip

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...