Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

pasakysiu taip savose dirvose ~8ha naturalios pievos sieno ruliu 32 :lol: , pas dede liucerna, dobilai ir kita kulturine zole atseta pries pora metu :) ~is 2,5ha 40 ruliu :lol: , neblogas skirtumas :) kaip paskaiciavau kiek pas gimines is tokio plotelio ir kiek pas mane is naturaliu tai prasikeikiau :lol:

Paskelbta

avis kerpu du kart per metus.rudeni po lietu kai wilnos buna svarios ir pavasari po isgynimo velgi kai lietus isplauna :lol: avinas kas met keiciamas,vasara jo neturiu parvezu tik an kergimo ir per ziema laikau iki izgynimo.

Paskelbta

PRADEDANČIĄJAM - pradėkite nuo Lietuvos juodgalvių. Jos mėsinės, sena lietuviška veislė remiama valstybės, labai atsparios ligoms, ganėtinai jaukios, užtenka kirpti 1 kartą - pavasarį. Veda stiprius vaikus net prie didelio minuso žiemą, vidutiniškai 1,5 ėriuko. Skaitoma, kad jų ruja sezoninė, bet mano patirtis parodė, kad jos rujoja apskritus metus, jei avinas yra šalia. Puikių palikuonių susilaukia net nuo 5 mėn aviniuko.

Paskelbta

Mano avys irgi grįžta į tvartelį, kai nenori - pašiūrėje guli. Tik vasaros pabaigoje ganom toliau nuo namų, bet ten yra beržynas, tai jame ir slapstosi nuo vėjo ir lietaus. O pabaiga greitai dėl nugaros traumos. Neturiu galimybės samdytis darbininko, taigi belieka baigti... :(

Paskelbta

Pas mane nuo dvikojų ir keturkojų vilkų bei lapių sodybą saugo du palaidi šunys, o trečias dičkis prie būdos. Jis labai gerai girdi ir kai amteli, tai mano sargai kiek kojos įkerta pasileidžia nurodyta kryptimi :D . Gal todėl tik mūsų ūkyje sveikos gyvos vištos. Aplinkui nė vienas kaimynas nebeturi.

Paskelbta

bet jei su elektriniu piemieniu, tai vilkai nelenda?Pas mane medziotojai sake tikrai yra vilku, bet antri metai Aciu Dievui kol kas ramu, bet avys su elektriniu aptvertos, siaip ir suo vienas palaidas, kad ir mazas, bet pats geriausias sargas, siaip noriu gera azijata nusipirkti, nes kiek skaitau tai daug kas juos turi, kaip jie sargai ar tikrai geri??Jei palaida laikyti?

Paskelbta
bet jei su elektriniu piemieniu, tai vilkai nelenda?Pas mane medziotojai sake tikrai yra vilku, bet antri metai Aciu Dievui kol kas ramu, bet avys su elektriniu aptvertos, siaip ir suo vienas palaidas, kad ir mazas, bet pats geriausias sargas, siaip noriu gera azijata nusipirkti, nes kiek skaitau tai daug kas juos turi, kaip jie sargai ar tikrai geri??Jei palaida laikyti?

Vilkai manau pralystų pro elektrinį piemenį,nebent elektriniu tinklu būtų užtverta bet ir tai peršokti gali.

Azijatas geras pasirinkimas bet ten rimtas šuo,reikės gerai maitinti ir dresuoti,na o palaido manau neišeis laikyti dėl grėsmės aplinkiniams,nors visokių ir azijatų yra...pvz. praėjusią savaitę per BTV laidą "Tarp miesto ir kaimo" rodė kaimo turizmo sodybą,šeimininkė prie žurnalistų ant palaido azijato viščiukus dėjo ir jis patenkintas. :D

Paskelbta

atsiprasau kad isiterpiau bet ir suo nepades jai eis vilkai nes kaip sakant lauke ne karys vienas.o ju eina po kelis medzioti nes mokina vaikus.o jie persoks per ta el. tvora ir visa savo darba atliks

Paskelbta

pas mane avys su tinklu aptvertos, bet kaip ir sakiau, kol kas tik Aciu Dievui kad viskas ramu, o kaip bus rytoj tai nezinau.

O del suns tai kazkaip kas gyvena vienkiemiuose, tai juos kaip ir giria, bet kol kas stacia galva nepuolu jo pirkti.

Svečias
This topic is now closed to further replies.

• Create New...