Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 25 minutes , manttys pranešimas:

kad su platinimu kazin kaip, lygtais koncernas nebetures.. siaip dar reikia palaukti kulimo ir tyrimu. bet jeigu bright 8 segmentai, tai elektra 11. nebent ant tankumo bright biski pasivys

Rasim :) turiu nužiūrėjęs be žolių, gražų, tai jei nesuguls, nes aukšti, paimsiu. Skageno irgi apie 9 segmentai, o elektros nerasi varpos žemiau 10, pagrinde 11. 

Paskelbta
prieš 1 minutę , JCB pranešimas:

Rasim :) turiu nužiūrėjęs be žolių, gražų, tai jei nesuguls, nes aukšti, paimsiu. Skageno irgi apie 9 segmentai, o elektros nerasi varpos žemiau 10, pagrinde 11. 

jeigu ruostumeis seklos, paimciau irgi.. na taip, as ziuriu grynai is matematines puses. na sudetinga aplenkti paseli kurio varpos tiesiog daugiau segment uturi ir dar tie segmentai labai riebiai uzpildyti. realiai tas penktas drudas jau duoda virs 10 proc. derliaus prieda teroiskai

Paskelbta
prieš 43 minutes , JCB pranešimas:

Sutinku, arklinės varpos kiek žiūrėjau kas augina. Jei viskas ok po kombaino bus, reiks pabandyt priglaust šios veislės, kokį trečdalį laukų. 

Nebus jos, pernai paskutini sezona platino. Kiek AK vadyba sake

Paskelbta
prieš 33 minutes , manttys pranešimas:

jeigu ruostumeis seklos, paimciau irgi.. na taip, as ziuriu grynai is matematines puses. na sudetinga aplenkti paseli kurio varpos tiesiog daugiau segment uturi ir dar tie segmentai labai riebiai uzpildyti. realiai tas penktas drudas jau duoda virs 10 proc. derliaus prieda teroiskai

Prasinešiu tada jei turėsiu, atsiųsi mašiną, pakeliui man iš ceck atveš sėklos tuo pačiu :D 

prieš 19 minutes , Witalikas pranešimas:

Nebus jos, pernai paskutini sezona platino. Kiek AK vadyba sake

C3< irgi bus gerai. O kad klasė prastesnė, tai per tonažą patemps. 

Paskelbta
Prieš 9 valandas, AG Paulius pranešimas:

Varpos atrodo gerai, vėliava jau turi matomų septorijos požeidimu, o apatiniai lapai dega. Dar 3 savaitės ir imsime derlių.

Messenger_creation_DE138B32-9D9A-4F57-8997-1C2C69748773.png

Messenger_creation_1C2FF974-05E9-4EDA-8DA1-81BB9FE117BC.png

Messenger_creation_878BFF49-32C3-4CF1-9F73-85F0506960BC.png

Jei bus drėgmės pakankamai , o karščių ne bus , reiks daugiau palaukti nei tris savaites 

Paskelbta
prieš 5 minutes , Zetor8441 pranešimas:

Blemba pas mus kas pernai pabandė elektros tai visi atsisakė.

Sakė prieš pjūtį irgi, kad kosmosas atrodo. Varpose 11-12 segmentų, o kai pradėjo kulti vargiai 7-8 tonos 3 klasė... ir visi taip kas sėjo.

Neveltui koncernas jos irgi atsisakė

Vargiai 8t. Su tokiu vargu galiu gyventi 😀

Paskelbta
Prieš 7 valandas, JCB pranešimas:

Prasinešiu tada jei turėsiu, atsiųsi mašiną, pakeliui man iš ceck atveš sėklos tuo pačiu :D 

C3< irgi bus gerai. O kad klasė prastesnė, tai per tonažą patemps. 

Jei tu apie tą ankstyvą, tai nežinau, turbūt aš jos jau nebeliksiu, bandžiau augint 4,2mln tai kai toks šiltas ir ilgas ruduo nelabai pasiteisino, plius paėmiau kitą veislę tai man ji geriau limpa, tik dar neaiškus tonažas

Paskelbta
Prieš 8 valandas, manttys pranešimas:

tu del vejo? tai guls bright pirmiausia, nors pas mane visos labai aukstos. bus vaizdu :D 

jo, dėl vėjo ir kritulių, nes man su gulančiom veislėm jau paranoja 🫤

Paskelbta
Prieš 7 valandas, manttys pranešimas:

Vargiai 8t. Su tokiu vargu galiu gyventi 😀

Dviejų paskutinių sezonų   vidurkiai tai jei šiemet  tik 8t tai liūdnoka jau😅

Nors pas mane 20-30%viruso sulesta tai 8 butų patenkinama

Paskelbta
prieš 2 minutes , Amber pranešimas:

Jūs Šakių r žemėse pratę prie kitokių tonažų tai jums kitaip 😃 

Paskelbta
prieš 6 minutes , Mantas2342 pranešimas:

Jūs Šakių r žemėse pratę prie kitokių tonažų tai jums kitaip 😃 

Kol nenustojau arti tol derliai buvo prastesni. Ir ne visa žemė yra gera. Tai kur gerai ten gerai👌

Paskelbta
prieš 30 minutes , Amber pranešimas:

Tas pats laukas  tik kaip kito respubliko..  viruso veikla

IMG_20250628_141231.jpg

IMG_20250628_144429.jpg

Sėjos laikas skiriasi? Kos čia virusas ?

Paskelbta
prieš 25 minutes , Gunia pranešimas:

Sėjos laikas skiriasi? Kos čia virusas ?

Ta pacia diena sėta. Vabaliuku pakasta ir užnešė liga. 

Paskelbta
Prieš 2 valandas, ceck pranešimas:

jo, dėl vėjo ir kritulių, nes man su gulančiom veislėm jau paranoja 🫤

Reik maziau parintis. Nebandysi, nepasiseks. Gal isvis praeis tie dideli krituliai pro sali

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Amber pranešimas:

Būtent. Pernai per sausrą 8 t vidurkis buvo. Šiemet jei bus 8 t vidurkis bus liūdna

Paskelbta
prieš 3 minutes , Zetor8441 pranešimas:

Būtent. Pernai per sausrą 8 t vidurkis buvo. Šiemet jei bus 8 t vidurkis bus liūdna

Gyvenimas geriausiu metu lukesciais nera pati geriausia ideja. O jeigu dar tai perkeli i investiciju sprendimus..

Paskelbta
prieš 15 minutes , manttys pranešimas:

Gyvenimas geriausiu metu lukesciais nera pati geriausia ideja. O jeigu dar tai perkeli i investiciju sprendimus..

Būtent. Todėl aš visada skaičiuojuosi pajamas pagal savo krašto daugiametį vidurkį - 5 tonas, kas būna virš tas jau kaip extra pajamos. Šiemet vėl tas pasiteisins, nes derlius kad ir nusimato didesnis, bet kaina pakoreguos taip kad pajamos bus panašios kaip 5 tonos prie normalių kainų.

Paskelbta
prieš valandą, bmarius pranešimas:

jei ziuresi globaliai,tai kol bus besidziaugianciu trimis tonomis uz "dyka",tai normalios kainos nesisviecia

Visas Pakistanas ir Indija džiaugiasi 3 t. Dar nepamirškime, kad rankom derlių nuima. Dėja išsivystęs pasaulis turi tokią masto ekonomika, kad ant tūkstančių ha užtenka 2,5 t/ha Brazilijos, Australijos, Kanados, JAV pavyzdžiai. Taigi išvada viena apie žemės ūkį. 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...