Jump to content

žiemkenčių buklė


Aloyzas

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

482 nariai balsavo

  1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

    • Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      144
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      99
    • Sėju laiku
      239


Recommended Posts

Šiandien labai smagus oras buvo po laukus pasitrankyt. Iš ryto žemė laikė be problemų, vėliau gleiniot pradėjo, kur sausledis - jokio įšalo. Kalis išbarstytas. Čia gal ne prie žieminių temos, nes jie dar tegul miega, ateis jų laikas, bet sezonas pradėtas.

Labai veluoji su tresimu ,kolega...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai reikia sulaukti kol žemė pradžius ,tada nupurkšti o po to užsiimti trešimu. Ir tas vėlesnis trešimas duos daugiau naudos ,nebus trąšų nuplovimo ,augalai greičiau įsisavins trąšas ir laukas nebus subjaurotas. Aš kalbu apie azoto trešimą kadangi NPK trąšas aš atiduodu iš rudens . Rapsams ir kviečiams 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Ir kiek lapų ploto būna pavasarį po žiemos kad imtų tuos visus mikrikus? man čia pinigų mėtymas, va azotas paduotas - kita kalba.

Va čia tai klausimas, rimtai aš suprantu jei augalas jau issikrumyjes ir uzdenges didžiąją ploto dalį o kaip jei kvietys tik išlindęs iki 2-3 lepeliu kiek nuo tų kelių šimtų gramų hetarui pakliūna ant lapų?
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Varpos dydi ir kiek ji suformuoja seklos ,priklauso kokius genus paveldejom is tevo ir senelio , ar klystu ?...  :icon-wink: . Po to jau kaip sersi taip ir stoves...

Jeigu snekam apie ukininko varpa tai tiesa,bet jeigu apie kviecio tai nesutikciau.Pavizdziui jeigu augalui truksta mangano tai ji reikia atiduoti tik prasidejus vegetacijai,veliau gali buti ,,aciu nebereikia,,O derliaus jau nebepakelsi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...