Jump to content

PAŽINTYS (ieškau draugės su rinktuvine priekaba)

Recommended Posts

Paskelbta
aga, padauginu darbo :D bet daugiau nieko :D

kol kas dar laisva :icon-wink:

na tuo klausimu tai as nelaisvas, jei reikia eiti i kaire, tai isvada kad su zmona negerai, arba zmonai negerai. Neatleisciau as tokiu bajeriu :violence-guntoting:

Paskelbta

truputeli rimties: jei negaila, atsiuskite i pm savo duomenis, jei galvojate pirkti kokia nors technika artimiausiu metu ar po metu ar po dvieju, nesvarbu. jei nenoresite buti trukdomi skambuciais ar siunciama literatura tiesiog prirasykite.

Paskelbta

na man db zmonos lb reik. Kaip, dzukija, tau atrodo, cia gal projekta koki susukt pavyktu?

man galit i pm ir pasiulymu, ir dar kokios literaturos pasiust :) :)

Siap reikalavimu lb dideliu ner, kad butu juodaplauke melynake, na ne visai mazute, nuosirdziai sypsotusi ir netyletu :)

Paskelbta
na man db zmonos lb reik. Kaip, dzukija, tau atrodo, cia gal projekta koki susukt pavyktu?

Jo, pavasaris jau šviečiasi :eusa-dance: Katinam morčius prasideda :D

A kam projektas? Pažinčių svetainių pilna :eusa-think:

Siap reikalavimu lb dideliu ner, kad butu juodaplauke melynake, na ne visai mazute, nuosirdziai sypsotusi ir netyletu

Ko tai norimos žmonos aprašymas į pingviną užneša :eusa-think:

Paskelbta
Siap reikalavimu lb dideliu ner, kad butu juodaplauke melynake, na ne visai mazute, nuosirdziai sypsotusi ir netyletu

Nokdaunas :icon-exclaim::lol:

Paskelbta

Nokdaunas :icon-exclaim::lol:

arba smugis zemiau juostos :lol:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...