dyras Paskelbta Sausio 17, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 17, 2009 Taip su tokia Vadybininke galima ne tik apie geležis pakalbėt bet ir apie zuikutį pačios avatare
deimantelis Paskelbta Sausio 19, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 19, 2009 tai nors vienas is vaiku turi sekti tevuko pedomis o del pokalbio apie viska, tai kaip kada, darbo metu as kalbu tik darbo reikalais, laisvalaikiu as nesneku apie darba, tai lieka laiko kitom temom kas liecia vadybininku zinojima apie produktus, prisipazinsiu, kad pottingerio technines dalies tikrai negaleciau laisvai komentuoti, sakykim net apie dalytuvus islenda vis kokiu nors niuansu, bet tam ir dirbi ta darba, kad kasdien suzinot vis kazka naujo ir galetum patarti kitam. del priekabeles pabandymo, manau nebus bedos, nors negaliu jus prizedeti 100 procentu. jei iki sezono bus kas nors kieme, tai manau bus galima pabandyti savuose laukuose. rast jau mus, manau zinot kur
varstelis Paskelbta Sausio 20, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 20, 2009 del nuomos ar pabandymo reikia tartis konkreciai. duodat kontaktus, arba patys paskambinat, susitinkam, pasiskalbam, susitariam del visko ir pirmyn i darbus Matai kaubojau tau mergina pasimatyma paskirs tik paskambink Nesupykit nesusilaikiau
deimantelis Paskelbta Sausio 20, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 20, 2009 nu baik, as ne tik jam skiriu, galiu ir tau paskirt
Kowboy Paskelbta Sausio 20, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 20, 2009 šiaip aš pirmas į svečius užkviečiau bet neatsisakysiu ir paskambinti del susitikimo savo interėsais....
varstelis Paskelbta Sausio 20, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 20, 2009 nu baik, as ne tik jam skiriu, galiu ir tau paskirt man neskirk zmona ir taip spranda nusukt zada "vedes ir turi vaiku"
Kowboy Paskelbta Sausio 20, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 20, 2009 nu baik, as ne tik jam skiriu, galiu ir tau paskirt man neskirk zmona ir taip spranda nusukt zada "vedes ir turi vaiku" Tai bus bent už ką....
varstelis Paskelbta Sausio 20, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 20, 2009 nu baik, as ne tik jam skiriu, galiu ir tau paskirt man neskirk zmona ir taip spranda nusukt zada "vedes ir turi vaiku" Tai bus bent už ką.... suni must lazda visada rasi
Ukius_bulvinskis Paskelbta Sausio 20, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 20, 2009 del nuomos ar pabandymo reikia tartis konkreciai. duodat kontaktus, arba patys paskambinat, susitinkam, pasiskalbam, susitariam del visko ir pirmyn i darbus Matai kaubojau tau mergina pasimatyma paskirs tik paskambink Nesupykit nesusilaikiau jo, gal reiktų ir man išmėgint rinktuvinę priekabą (nors man jos visai nereikia, bet reklama labai gera užtat )
dumoju Paskelbta Sausio 20, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 20, 2009 uoj,ir as prie tu bandanciu prisirasyt visai noreciau
deimantelis Paskelbta Sausio 21, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 21, 2009 nu vyrai, tai gal padarom davai bendra pasimatyma ir visiems bus ramu, nereiks man daug kartu ta pati sakyt nu mano vyras tai nepyksta, supratingas yra ir seip baikim, cia ne ta tema manau reik pereit i kita skyriu.
Ukius_bulvinskis Paskelbta Sausio 21, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 21, 2009 nu vyrai, tai gal padarom davai bendra pasimatyma ir visiems bus ramu, nereiks man daug kartu ta pati sakyt nu mano vyras tai nepyksta, supratingas yra ir seip baikim, cia ne ta tema manau reik pereit i kita skyriu.Pavardė tai nepanaši į tokią, kad vyras turėtų pykti, bet šiais laikais viskas įmanoma
deimantelis Paskelbta Sausio 21, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 21, 2009 tai as nekeisiu pavardes, nes man ir manoji grazi
Blakis Paskelbta Sausio 21, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 21, 2009 Nu pzdc ukinykai, da tokiu pazinciu skelbimu nemaciau
deimantelis Paskelbta Sausio 21, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 21, 2009 ale nebesistebek, siam pasauly juk jau visko buna
dyras Paskelbta Sausio 21, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Sausio 21, 2009 Nu pzdc ukinykai, da tokiu pazinciu skelbimu nemaciau O tai ką siūlai ,kartu su kubilu rėkt kad krizė ir verkt ?Nors akimirką tas nesamonias pamiršti ir apie kažką malonų pagalvoji .
deimantelis Paskelbta Sausio 21, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 21, 2009 nu siulyk apie ka malonaus visi gali pakalbet?
dyras Paskelbta Sausio 21, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Sausio 21, 2009 nu siulyk apie ka malonaus visi gali pakalbet? Aš norėjau pasakyt kad visur rėkia krizė ,krizė mes čia visi tik apie geležis diskutuojam ,o čia bac panelė-moteris .Nu galima ir kitom užuominom parašinėt .....
deimantelis Paskelbta Sausio 21, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 21, 2009 panele as dar galim visada rasinet apie ka kas tik nori, bet tik savose ribose
voras Paskelbta Sausio 21, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 21, 2009 gaila, kad mes kaimieciai, gaila, kad ribu nezinome
deimantelis Paskelbta Sausio 21, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 21, 2009 nu zinai, kai kurie kaimieciai yra zymiai labiau issilavine nei miesieciai
dyras Paskelbta Sausio 21, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Sausio 21, 2009 Nieko nepridursi ,mergina ir mokykloj buvo aktyvistė
voras Paskelbta Sausio 21, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 21, 2009 zinau, esu kaimietis, nors nesakau, kad esu labai issilavines, na gal kiek daugiau nei statistinis miestietis, antra vertus niekad neskirsciau zmoniu i miescionis ir kaimiecius, visi mes zmones tik ne visi vienodai ....
fendj Paskelbta Sausio 21, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 21, 2009 gaila, kad mes kaimieciai, gaila, kad ribu nezinome mes dar neatsigave nuo vasaros preleistos traktoriuje zinot kaip mums truksta merginu o dabar forume vadibininke ir dar sutoke gera technika
deimantelis Paskelbta Sausio 21, 2009 Pranešti Paskelbta Sausio 21, 2009 as pati kaimiete, bet karves melst nemoku
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti