remiga Paskelbta Gruodžio 10, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 10, 2008 sveiki, prie mtz kabinu 3 vartoma pluga turiu problemu su pakaba (luzta kaisciai ir panasiai) ir negaliu letai nuleisti plugo. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
voras Paskelbta Gruodžio 10, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 10, 2008 kaisciai luzta del to, kad kazkada vietoje ju buvo sukisti varstai kokio 4.8 kietumo, dabar skyles slaunyse gali buti sugadintos del ko kaistis veikiamas lenkimo itempimu, jei patebejai jis netruksta ten kur butu veikiamas kirpimo itempimu, tai yra salia skyles krashto, o luzta perviduri, vaistai - perkelti kaishti su visu statramsciu i kita skyle, paprastai jos buna dvi, jei ir kita tokios pacios busenos tada reikia raiburuoti shlaunu skyles, arba keisti shlaunis Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
remiga Paskelbta Gruodžio 10, 2008 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 10, 2008 plugas overum. Esu pakeites visa pakaba isskirus centrini varsta.o del hidraulikos tai galiu palikt per visa nakti pakelta (nenusileidzia) o kai reikia dirbti kai tik prilieciu svirti tai krenta (be jokio stabdzio ) nespeju virinti atraminio ratuko. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vilius Paskelbta Gruodžio 10, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 10, 2008 Praktiskai nieko nepadesi kris visa laik. Man ir krenta tai zadejau deti kur slangos prie cilindro prisisuka pakeisti stuceri su mazesne skylute kad tepalas leciau teketu ir leistum palengva, pasirodo isardzius tei jau yra padaryta labai maza skylute orginaliam tik jau gerokai padilus per 10metu tai idejau nauja stuceri tai matosi kad svelniau kazkiek leidziasi nebedauzo tiek plugo ir pakabinamo sejalkos Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
swe Paskelbta Gruodžio 10, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 10, 2008 Praktiskai nieko nepadesi kris visa laik. Man ir krenta tai zadejau deti kur slangos prie cilindro prisisuka pakeisti stuceri su mazesne skylute kad tepalas leciau teketu ir leistum palengva, pasirodo isardzius tei jau yra padaryta labai maza skylute orginaliam tik jau gerokai padilus per 10metu tai idejau nauja stuceri tai matosi kad svelniau kazkiek leidziasi nebedauzo tiek plugo ir pakabinamo sejalkos manyciau geriausias sprendimas maza skylute ant tos slagos kuria grizta tepalas t.y. ant tos sekcijos kuri yra arciau traktoriaus galo. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vyga Paskelbta Gruodžio 10, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 10, 2008 i hidraulio cilindra sukasi suletinimo voztuvas, is isores panasus i stuceri tik jo viduje yra plokstele su kalibruota skylute( buna keliu rusiu ,priklauso nuo cilindro diametro)ju atsarginiu daliu parduotuvese buna, ji reikia isukti i ta magistrale kuri paduoda tepala kelimui, tik neapsuk voztuvo atvirksciai i cilindra turi paduoti tepala laisvai,plokstele voztuve pasikelti, o iseinant tepalui is cilindro plokstele turi uzdaryti didesne skyle kad tepalas praeitu tik pro kalibruota skyle, kuo su mazesne skylute idesi voztuva tuo palengviau nusileis padargas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
remiga Paskelbta Gruodžio 10, 2008 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 10, 2008 buvau idejes stuseriuka 1mm storio skilute tai leidziasi kaip ir gerai,bet kai reikia pakelti laukti reikia koki 20sekundziu. Dar bandisiu det stuseriuka su slankiojancia (saiba)kurioje yra skilute kad keltu greitai o leidziant saiba uzdaritu kanala o tepalas teketu pro skilute.zinau kad toks yra bet nerandu pirkti. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
remiga Paskelbta Gruodžio 10, 2008 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 10, 2008 gal kas esate pasidomeje gal galima uzdeti (kaip1025) pakaba.mano mtz892. ir kiek tai kainuotu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
varstelis Paskelbta Gruodžio 10, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 10, 2008 plugas overum. Esu pakeites visa pakaba isskirus centrini varsta.o del hidraulikos tai galiu palikt per visa nakti pakelta (nenusileidzia) o kai reikia dirbti kai tik prilieciu svirti tai krenta (be jokio stabdzio ) nespeju virinti atraminio ratuko. Isidek prie cilindro ant vienos slangos nuleidimo stuceri orginalu su voztuveliu ir pasibaigs vargai, Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vilius Paskelbta Gruodžio 11, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 11, 2008 Praktiskai nieko nepadesi kris visa laik. Man ir krenta tai zadejau deti kur slangos prie cilindro prisisuka pakeisti stuceri su mazesne skylute kad tepalas leciau teketu ir leistum palengva, pasirodo isardzius tei jau yra padaryta labai maza skylute orginaliam tik jau gerokai padilus per 10metu tai idejau nauja stuceri tai matosi kad svelniau kazkiek leidziasi nebedauzo tiek plugo ir pakabinamo sejalkos manyciau geriausias sprendimas maza skylute ant tos slagos kuria grizta tepalas t.y. ant tos sekcijos kuri yra arciau traktoriaus galo. Jau ten yra orginialiai ta skilute. degtukas pralenda ir viskas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
varstelis Paskelbta Gruodžio 11, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 11, 2008 Praktiskai nieko nepadesi kris visa laik. Man ir krenta tai zadejau deti kur slangos prie cilindro prisisuka pakeisti stuceri su mazesne skylute kad tepalas leciau teketu ir leistum palengva, pasirodo isardzius tei jau yra padaryta labai maza skylute orginaliam tik jau gerokai padilus per 10metu tai idejau nauja stuceri tai matosi kad svelniau kazkiek leidziasi nebedauzo tiek plugo ir pakabinamo sejalkos manyciau geriausias sprendimas maza skylute ant tos slagos kuria grizta tepalas t.y. ant tos sekcijos kuri yra arciau traktoriaus galo. Jau ten yra orginialiai ta skilute. degtukas pralenda ir viskas. Ne visuose buna ideta. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas.p Paskelbta Gruodžio 13, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 13, 2008 Gal be automato ari , nes automatas neleidžia plugui vien palietus rankeną krist iki žemės leidžia tik tik , kiek rankeną pastumi . Kritimo greitis kažkiek reguliuojasi ir prie automato , ten yra vožtuvėlis .Kurioje vietoje kaiščiai lūžta . Kai buvau pakabinęs DT-74 4 korpusų plųgą , vairavimui tekdavo naudot stabdžius , nes priekis labai jau kilo , tai irgi kaiščiai nelaikė - užteko galus po presu paspaust , kad kaip tik šlaunį apkabintų . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
bielka Paskelbta Gruodžio 23, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 23, 2008 gal kas esate pasidomeje gal galima uzdeti (kaip1025) pakaba.mano mtz892. ir kiek tai kainuotu uzdejas toke pakabaprasides kitupkie vargai prades tepalas virti krc reik tokiuos kap 1025 nurasit nes jie niekam tike uzkabini 4 korpusu pluga ir kais pradeda Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
MTZ-920 Paskelbta Gruodžio 23, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 23, 2008 Kartais ir man atrodo kad geriau persidirbt ant paprastos rankenos kad keltų tie du cilindrai ir viskas... Nes tas monoblokas bent jau pas mane tai apkrautubas labai dažnai veikia vis prikėlinėja plūgą ariant(žymiai paprasčiau susireguliuot plūgą kad artų kaip reikia) o pozicinis truputi praverčiantis daiktas, bet kai pradeda tepalai virt... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
voras Paskelbta Gruodžio 23, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 23, 2008 buvau idejes stuseriuka 1mm storio skilute tai leidziasi kaip ir gerai,bet kai reikia pakelti laukti reikia koki 20sekundziu. Dar bandisiu det stuseriuka su slankiojancia (saiba)kurioje yra skilute kad keltu greitai o leidziant saiba uzdaritu kanala o tepalas teketu pro skilute.zinau kad toks yra bet nerandu pirkti. toks su slankiojanciu dempferiu tikrai yra, jei negauni lytagroje nepamirshk kad yra hanzaflex, ten rasi visko uz ka tik negaila litu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
varstelis Paskelbta Gruodžio 24, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 24, 2008 buvau idejes stuseriuka 1mm storio skilute tai leidziasi kaip ir gerai,bet kai reikia pakelti laukti reikia koki 20sekundziu. Dar bandisiu det stuseriuka su slankiojancia (saiba)kurioje yra skilute kad keltu greitai o leidziant saiba uzdaritu kanala o tepalas teketu pro skilute.zinau kad toks yra bet nerandu pirkti. toks su slankiojanciu dempferiu tikrai yra, jei negauni lytagroje nepamirshk kad yra hanzaflex, ten rasi visko uz ka tik negaila litu kaip tik toks ir dedasi Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas.z Paskelbta Gruodžio 28, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2008 gal ir ne i tema bet paklausiu. Turiu MTZ 1025.3 ir 3 korpusu vartoma pluga. Tik MTZ slaunu skyles 30 ar ten 29, o plugo asis storesne, pritaikyta kabinti prie tokiu slaunu kaip buna ant galingesniu traktoriu su tais obuoliais. Firma pardavusi pluga sako- paprasta: asi aptekini ir tinka prikabinti prie tavo MTZ. Bet man nesinori. Gal yra variantas, kad prie mano traktoriaus tos galingesnes slaunys uzsidetu? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
MF Paskelbta Gruodžio 28, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2008 http://viewer.zmags.com/showmag.php?mid=sfhtg#/page12/ nusiperki tokius kablius prisivirini ir naudoji i sveikata su atitinkamo nr obuoliais Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas.z Paskelbta Gruodžio 28, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2008 MF - dekoju uz info Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Edvis Paskelbta Gruodžio 28, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2008 Jo MF pasiulytas variantas gal ir neblogas man irgi yra panasi prolema o keiciami obuoliai butu visai nieko.... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas.z Paskelbta Gruodžio 29, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 29, 2008 http://viewer.zmags.com/showmag.php?mid=sfhtg#/page12/nusiperki tokius kablius prisivirini ir naudoji i sveikata su atitinkamo nr obuoliais jo, patarimas puikus, bet paskambinus ir suzinojus kaina - nusviro rankos. Vienos puses kablys 300 lt. + PVM. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
MF Paskelbta Gruodžio 29, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 29, 2008 a brangu biski. as mokejau po 260 kazkada senai. bet kai sakant atsipirko nes reikedavo per dien priksikabinti po 2 3 skirtingus padargus, tai svelniai sakant buvo uzknise negyvai. kiek maciau nauji mtz su tokiais pareina tai gal is ten visa slauni butu galima uz pan. kaina gaut. ir dar tie kabliai yra 3 kategoriju mtz per akis 2 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas.z Paskelbta Gruodžio 29, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 29, 2008 skambinau i Lytagra, tai MTZ vienos poses slaunis 920, kitos - 1200. Zodziu reiks turbut pasitaupyt ir nusipirkt tuos kablius po 300. o del tu kategoriju tai jei gerai supratau 2 kat. prikabinimo obuoliu vidus tik 28 buna, o pas mane padargu asis tai 37. Turbut reiks det 3 kat. nori nenori. bet tai dar normaliam darbui ir centrine trauke reikia det tokia pat ant obuolio? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
MF Paskelbta Gruodžio 29, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 29, 2008 nesvarbu buna 2 nr obulys su 3 nr vidum. nu vnz zaidi su obuoliais Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
marazas Paskelbta Gruodžio 31, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 31, 2008 pasvalio agrodilery maciau tokiu privirinamu prie slaunu kabliu po 250lt. Man irgi niezi rankos tokius pasidirbt, bet va litu laisvu nera ... Kokie geresni supratimo jokio neturiu. O kaip ten privirinus jie laiko? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti