Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

man anksciau t.y. per pati darbymeti kai reikia ilgai sedeti traktoriui tai pradeda meslungis kojas pakerta (magnio trukumas) o dabar kai nedirbi tiek su traktorium daugiau fizinio darbo dirbi tai viskas ok

Paskelbta

Netgi ir dirbant JD technika reikia turėti kažkiek ko nors gazuoto, pvz., alaus. Dažniau teks pabėgėti už kampo (atsiprašau, už rato), gal pamatysit kokį varžtą atsileidusį, na ir sveikata nuo lakstymo tik gerės. Aišku, darbo našumas sumažės, bet ko nepadarysi dėl sveikatos :icon-rolleyes:

Paskelbta
man anksciau t.y. per pati darbymeti kai reikia ilgai sedeti traktoriui tai pradeda meslungis kojas pakerta (magnio trukumas) o dabar kai nedirbi tiek su traktorium daugiau fizinio darbo dirbi tai viskas ok

salia magnio tai visu pirma miego trukumas, 100 % patikrinta ir patvirtinta, tikrai ne mano ismyslas, nors ta pacia problema turiu ir as

Paskelbta

Teisingai Sigis sako reikia daryt pertraukeles kad nugaros nesurakintu, be to gera proga ir lengviems reikalams padaryt ir traktoriu apziuret ar nebega kur tepalai(tai taikau labiau MTZ) :D:icon-wink: alus duoda ir nauda :D

Paskelbta

Venkite dirbti su sena rusiška technika, geriau sodinkite darbininką. Ypatingai didelį poveikį sveikatai sukelia didelis triukšmas kabinoje, netgi naujuose MTZ per didelis triukšmas iš pavarų dėžės.

Paskelbta

Sedynes susitvarkyt. Dirbau kadaise su JD laaaaabai senais JD papuole karta vienas be kabinos su tokia isklerusia sedyne, po dvieju dienu maniau, kad hemorojus garantuotas :icon-twisted: Pfu pfu pfu pranieslo :lol:

dar apsauga nuo triuksmo, patarciau ausines, su kamstukais ausu puse dienos pratraukdavau max po to galva istinsta

Paskelbta

Kišdavau i bielkio kabiną po sėdyne maišelius nuo trąšų priekaboms sandarinti. Po pusmečio sėdėjau kaip ant kaladės. Buvo mintis sumažinti slėgį padangose. Tačiau perrinkau sėdynę ir į kabiną pakviečiau šefą. Būtųmėte matę jo veidą! Leiskite darbininkui susitvarkyti savo darbo vietą ir patys susitvarkykite.

Paskelbta
Na deja nevisi naudoja tas ausines, nevisi susitvarke sedynes ..... :icon-wink: Jau perkant MTZ komplekte turetu buti ausines :D:icon-wink:

ir alaus deze dulkem nuplaut... :icon-rolleyes::lol: gerkleje... :icon-wink:

Paskelbta
Šiaip kažkada senai "ŪP" skaičiau straipsnį apie sveikatą.Ten buvo rašoma kad po ilgo darbo traktoriumi pirtis yra ne prabanga o būtinybė organizmui atstatyti...

pirtis visada labai sveika :icon-wink: stengiuosi bent karta i savaite pasikaitinti "issiperti" ir i prudeli :) jau rosiuosi ir savo sodyboje pirti isirengti :)

Paskelbta

Dar kolūkių laikais buvau gavęs naują T16 ir jame buvo saugos diržai. O T16 sėdynė patys žinote kokia! Prisirišdavau ir šokinėdavau kartu su traktoriumi (atsiprašau, su savaeige važiuokle) :D

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...