Jump to content

Vasariniu kvieciu auginimas

Recommended Posts

Paskelbta
1 hour ago, axe pranešimas:

Lyja jau sesta diena, o kvietukai beveik ir perzydejo per tuos lietus 

Tai as ir vakar purskiau greiciausiai jau perzydejusius kvietukus. Kazin kaip cia bus.

Paskelbta

Turetu but normaliai dar viskas, man pernai su zieminiais panasiai buvo, vis lijo istisai tai garantuotai perzydejus puciau, buvo tos fuzariozes siek tiek bet normu nevirsijo, dabar irgi per daug nepergyvenu, dar kai nera silta gal ir tas grybas ne taip puola

Paskelbta
24 minutes ago, JCB pranešimas:

Vasariniai kviečiai Vanek, kairėj spalio 15d, dešinėj gegužės 5 d sėti. :) 

20170705_125439.jpg

Daznai taip bandai vasarinius veliau rudeni set? Vokieciu kaikurie ukininkai taip daznai seja ir pataiko ta laika. 

Paskelbta

Nesumaišyta niekas, dėl aplinkybių buvo pasėta iš rudens, be trąšų, šiuo metu nenusileidžia žieminiams, natūroj varpos galingos. Čia mažas plotelis ir tik pirmi metai taip. Dar būtų gerai pasidaryt tyrimus, klasių skirtumam nustatyt.

Paskelbta
1 minute ago, JCB pranešimas:

Nesumaišyta niekas, dėl aplinkybių buvo pasėta iš rudens, be trąšų, šiuo metu nenusileidžia žieminiams, natūroj varpos galingos. Čia mažas plotelis ir tik pirmi metai taip. Dar būtų gerai pasidaryt tyrimus, klasių skirtumam nustatyt.

Reiks turbut ir man koki laukeli taip eksperimenta pasidaryt nes skirtumas zenklus bus manau :)  per javapjute atsimink kiek birs is ju jei nepamirsu paklausu :D

Paskelbta
8 minutes ago, Duncia pranešimas:

Pas mane irgi ziuriu tik 7 segmentai vasariniuos daugumoj. Bet gal čia normalu vasariniams.

Pas mane kur anksčiau sėti tai tik 5-6 molį ,o šiaip kur vėliau tai tarp 8-9.

Paskelbta
6 minutes ago, Mantas2342 pranešimas:

Pas mane kur anksčiau sėti tai tik 5-6 molį ,o šiaip kur vėliau tai tarp 8-9.

Kas veliau sejo islose :)  bet taip buna ne kiekviena meta,  nu loterija :)

Paskelbta
Prieš 2 valandų, JCB pranešimas:

Kaip atrodė pasėlis gruodžio mėnesį?

Paskelbta
Prieš 13 valandų, sole pranešimas:

Kaip atrodė pasėlis gruodžio mėnesį?

Keli centimetrai islinde virs zemes po viena du stiebus, prastai zodziu, bet pavasari situacija pasitaise, bet tankumo neskaiciavau.

Paskelbta
On 2017-07-06 at 05:33, JCB pranešimas:

Keli centimetrai islinde virs zemes po viena du stiebus, prastai zodziu, bet pavasari situacija pasitaise, bet tankumo neskaiciavau.

Tai jei yra galimybė rudenį pasėt, tai manau reik sėt žieminius..., kam ta rizika :)

Paskelbta
Prieš 22 valandų, salamfeko pranešimas:

Tai jei yra galimybė rudenį pasėt, tai manau reik sėt žieminius..., kam ta rizika :)

Šampano irgi norisi :) kaip ir minėjau aplinkybės ir mažas plotelis, ne 50ha sėta.

Paskelbta

kol šienavau, pramiegojau antrą bamblį modusui, tai galvoju bent ceronę ant vėliavinio panaudosiu. Nu ir patrumpino taip visai nejuokingai. Pusantro metro štanga nesiekė ir skirtumas labai nemažas.  Veislė sorbas. Vanekas dar keliais cm žemesnis20170710_205859.thumb.jpg.6ab663830b7de0c9bf2bda7e853c2617.jpg20170710_205554.thumb.jpg.410e2a56619d6028abfc66c68932077b.jpg

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...