Jump to content

Banku paskolos ir lizingai zemes ukio technikai pirkti

Recommended Posts

Paskelbta

Kaip ten su toms vartojimo paskolomis pagal banko skaičiuokle 1000€ imant 1 metams sumoki 50€ ir dar kas mėnesį 90€ ir po metų gražini pasiskolintas pinigus su procentais 1130€ tai išeina kad sumoki išviso 2300€ ? 

Paskelbta
prieš 4 minutes , Alvydas 1 pranešimas:

Kaip ten su toms vartojimo paskolomis pagal banko skaičiuokle 1000€ imant 1 metams sumoki 50€ ir dar kas mėnesį 90€ ir po metų gražini pasiskolintas pinigus su procentais 1130€ tai išeina kad sumoki išviso 2300€ ? 

Tai pasiimi 1000, o grazini 1130

Paskelbta
On 2024-09-02 at 10:49, Tomas01 pranešimas:

Nežinau, geriau pasukt į banką ir papasakos

Na pasukom į banką ir kaip geriausiom bankų tradicijomis reikia finansų ataskaitų už 5 praėjusius metus ir dar kalną visokių popierių kad gautum 500 ar 1000 € metams vartojimo paskola. 😱

Paskelbta
prieš 48 minutes , Alvydas 1 pranešimas:

Na pasukom į banką ir kaip geriausiom bankų tradicijomis reikia finansų ataskaitų už 5 praėjusius metus ir dar kalną visokių popierių kad gautum 500 ar 1000 € metams vartojimo paskola. 😱

O su kokiom palūkanom ? 

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Alvydas 1 pranešimas:

Kiek supratau tai su viskuo išeitų po metų už 1000 € tektų sumokėti 1200€ tai 20 procentų.

Tai gal ne į banką kreipeisi, gal į bobutės paskolą kokia ką

Paskelbta
Prieš 2 valandas, AgroP pranešimas:

Tai gal ne į banką kreipeisi, gal į bobutės paskolą kokia ką

Tai kad į banką nes jei imtum 500€ tai palūkanos 75€ plius 50€ sutarties mokestis lygu 125€ kas išeitų 25 procentai metinių, jei 1000€ tai šiek tiek pigiau palūkanos 150€ plius 50€ sutarties mokesčio lygu 200€ ar 20 procentų . Na dar visą kalną popierių kaip imtum kokį didelį kreditą apie 100000€ atseit mes bankai atsakingai duodam paskolas ir duodami paskola norim geriau pažinti klientą kaip jis elgiasi su paskola.

Paskelbta
Prieš 18 valandų, Alvydas 1 pranešimas:

Tai kad į banką nes jei imtum 500€ tai palūkanos 75€ plius 50€ sutarties mokestis lygu 125€ kas išeitų 25 procentai metinių, jei 1000€ tai šiek tiek pigiau palūkanos 150€ plius 50€ sutarties mokesčio lygu 200€ ar 20 procentų . Na dar visą kalną popierių kaip imtum kokį didelį kreditą apie 100000€ atseit mes bankai atsakingai duodam paskolas ir duodami paskola norim geriau pažinti klientą kaip jis elgiasi su paskola.

Kada tik reikia šiaulių bankas duoda 70% nuo gaunamų deklaracijų 2m+1m  galimas pratesimas, procentai skaičiuojami tik nuo panaudotos sumos. Faktas kad reikės dokumentų, užstatyt išmokas pas notarą. Yra kas pastoviai taip ima.

Paskelbta

Na man daug nereikia tik už salerka apmokėti nes antra mėnesį į skolą kolonėlė jau tikriausiai neduos nes iki spalio pradžios negaliu jokio gyvulio parduoti tad realiai reiketu tik 1 mėnesiui tuos paskolos . Užpildžiau paraiška banke ir kai sužinojo kad esu smulkūs ūkininkas matyt iškart įjungė stabdžius ir pradėjo reikalauti visokių pažymų iš registro , mokesčiu deklaracijų ir gale net savivaldybės žemės ūkio skyriaus kad tikrai esu ūkininkas na 1000€ paskola nėra jau tokia didelė kad per mėnesį išleidžiu net daugiau tad nutariau nevargti dėl tokios nedidelės sumos rasime is kur paimti tiek nedaug tik tiek kad pikta patys siūlo atseit saviems banko klientams užtenka tik užpildyti ir vartojimo kredita iškart duosim , o aš ten jau virš 10 metu esu .Kaip senoliai sakydavo kad bankas bėdoje niekada nepadės ir eidavo pas žydą skolintis tas visada rasdavo kaip padėti aišku su nauda sau .

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...