Jump to content

Ar planuojate naudoti TUS savo ukije?  

313 nariai balsavo

1. 1. Ar planuojate naudoti TUS savo ukije?

• Niekada
      46
    • Domiuosi
      209
    • Jau naudoju
      59

Recommended Posts

Paskelbta
Čia tik iliustracija šiai temai, kuri man visai patiko.....

http://www.youtube.com/watch?v=Lv3gIScpo94

Tyčia ar ne, bet pataikei labai gerą pavyzdį įdėt. AG leader telikas dirba su Trimble įranga Case traktoriuje. būtu labai gerai jei Topcono telikas susikalbėtu su tarkim trimble EZ Boom ar pan. Manau, kad tokio suderinamumo dar teks palaukti

Paskelbta
O kai nori pats vairuoti pvz. apie kliūtį ar galulaukėse kaip tas varikliukas reaguoja. Kiek suprantu jis pastoviai prispaustas prie vairo. Aš noriu sukti į dešinę o jis važiuoja tiesiai :icon-eek: ?

Gal atsakymas yra pas ką nors :icon-question::icon-rolleyes:

Paskelbta

Lyg tai ir buvau jau rašęs, pajudinus vairą jis atsijungia. Čia vienam užsienio forume neseniai aršūs ginčai buvo, kas geriau ar JD universalus vairas, ar EZ steer. Na tai nusprendė, kad EZ steer patogiau kai vairuoji rankom, nes atsilenkia ir netrugdo.

Paskelbta

Vienaip ar kitaip susigros. Parodoj buvo visu firmų atstovai, susėdom apsitarėm, išsiaiškinom, ką reikia padaryti. Perdaviau jiems žemėlapius darytus su mūsu kombainu ir tt žodžiu dirbam prie to.

Aišku galima pasinaudot paprasčiausiu EZ Boom

Paskelbta
as turiu raumeni apie tai kai sklypas trikampio formos ar pan

Na pabandom pasamprotaut, ką tokiu atveju galima padaryti? Na pradėkim nuo vėžių pasirinkimo, o toliau, kaip galima riboti bėrimo plotį į vieną pisę, nebent tik su lauko krašto sistema, jeigu tokia yra.

Paskelbta

Tokiu atveju turi tam tikroje vietoje, davažiavus iki ten kur jau suberta, uždaryti nereikalingą pusę. Bent jau barstytuvo valdymas tuomet turėtų būti elektrinis. Aišku galima išspręsti ir su elektriniu traktoriaus hidraulo valdymu jei tai yra.

Paskelbta

Na pabandysiu kompensuot Gatawui moralinius nuostolius :icon-wink: Šį kartą Fendas papuoštas jau ne virvele o DGPS antena :D

dscn5541.jpg

Ir štai kas gavosi su ta antena sėjant rapsus:

dscn55223982820.jpg

ir dar

dscn55344255893.jpg

Bet svarbiausia tai patenkintas savininkas :icon-wink:

Paskelbta

Vietomis daugiau gavosi, bet turint omenį, kad būtent tam aparatui gamintijas deklaruoja paklaida iki 30cm tai kaip ir neblogai. Tiesa kaip matot nuotraukoj, pabandėm anteną ant kapoto perkelt. Bent mano akim žiūrint tai lygiau važiavo, nepaišė priekis kardiogramos.

Paskelbta

Jooo... idejo mane visa paisina i youtube ..., zmona mane pamacius leipo is juoko :lol: . Na o rimtai tai paklaida vietomis sokteledavo ir 25 cm o horsho tarpueiliai tai 15 cm. Skutimui tai pats tas o sejai dar reiketu tiksluma patobulinti (naudoti 252 antena arba pirkti geresni signala).

Beje kas liecia linksmus dalikelius tai shauliniui fende buvo anksta nes maniskiam keleivio sedines tai nera mat senesnis modelis :lol: . Pasikrate Sauliukas :D

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...