Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

jo kai ant grindu tai ypac nemazai surenka dulkiu :) is kompo galima spresti kokia namuose svara :) nes is vienu paimi PC pastoviai mazai dulkiu ir t.t. kitiems vos ne kas pora menesiu tenka prasiurbti nes nuo dulkiu visas kompas net pradeda persikrovineti mat tada blogai ausinasi.

Paskelbta
1.4 GHz 770 Mb ram XP veza be naravo, tik... jau garsas kaip maluno :)

Bandyt parduot, gal kas pasiulys 500 Lt :)

pasikeisk ventiliatoriu i tylesni ir maitbloki kuris neturi ventiliatoriaus.

Paskelbta

patept ventiliatoriu tikrai galima, ne vienam as taip dariau :)

naudoju sintetines variklio alyvos ir melyno tepalo (mobil polyrex) misini.

padeda :)

Kitas variantas deti didesni ir mazesniu apsisukimu ventiliatoriu. Tai irgi padeda.

is fantastikos srities - ismest visus ausintuvus ir kompa patalpint i alyva. Barake, kai studentas buvau, vienas pas mus taip sugalvojo, tik pinigu tiek neturejo kad 2 kibirus alyvos ipirktu :)

Paskelbta

toki pardaves gausi 100-200 lt. Tai geriau nunesk specui tegu patepa arba tegu pakeicia ventiliatoriu. Kainuos kokie 30-50 lt. Ir toliau dirbsi. Pas mane po patepimo pvz eina jau antri metai aki tylu. O sake sakes reiks keist :) O kompo amzius panasus kai tavo :)

Paskelbta
patept ventiliatoriu tikrai galima, ne vienam as taip dariau :)

naudoju sintetines variklio alyvos ir melyno tepalo (mobil polyrex) misini.

padeda :)

Kitas variantas deti didesni ir mazesniu apsisukimu ventiliatoriu. Tai irgi padeda.

is fantastikos srities - ismest visus ausintuvus ir kompa patalpint i alyva. Barake, kai studentas buvau, vienas pas mus taip sugalvojo, tik pinigu tiek neturejo kad 2 kibirus alyvos ipirktu :)

alyva laidi elektrai. nu nebent transformatorine. bet tada reikia sandarios dezes ne ji baisiai traukia dregme.

• po 2 mėnesių...
Paskelbta
Patarkit, ar neapsisausiu su sios firmos laptop?

http://www.1a.lt/komptechnika/laptops/d ... id=1422395

ekranas siek tiek keistas (16''), taciau parametrai neblogi, ypac akumas

kompas kaip kompas siuolaikiniuose tokiu parametru kompuose labai didelio skirtumo nebematau :) kaip sakant nebetie laikai kai buvo skirtumas ar ikis tau kompa su 256mb ramo ar su 512mb :) visi jie daug maz gan vienodai sukasi hardas ziuriu geras 500gb :) pas mane tik 320 gb :) o pirkau rugseji :)

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...