Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 133
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
zmogau is miesto, turiu itarima, kad imsim fendt ... i jauna traktorista :)
Imk greit, kad neapsigalvotum imt seno traktoristo ir pusantrinio. :lol: O kas dėl vieno stabdžio pedalo, tai nemanau kad labai gerai sukiotis ant stabdžio, nes kenčia diferencialas, jau geriau naudoti priverstinį priekinį tiltą-kryžmės pigiau kainuoja. Mano Case vientiltis, tai naudodavau stabdžius, bet greit pradėjo diferencialas bildėt.
Paskelbta

kai ijungtas priverstinis priekinis, tau apsisukimo spindulys padideja, o ne sumazeja, cia kalbu apie tuscio traktoriaus be padargu apsisukima

Paskelbta

tai va, galvoju ka ziema su tuo komplektu reiks daryti?

sniego galiir nebuti, o zemes darbu kaip ir nebera tokiu kurie pavasario nesulauktu, nebent sena ant kapitalinio statyt, bus praktika...... :)

Paskelbta

servisistu kiekvienam kampe yra, rytoj ziuresiu, gal uzsikresiu fendistu virusu, 933 su power komplektacija, gal ikasiu

Paskelbta

Na gerai, man iki marijampoles 60 km. Kur konkreciai tas servizas ir kokio lygio ar tik toks gedimu priemimo punktas :) Nors atvirai pasaksius, uz tokius pinigus perkant tokius baldus, apie gedima nemanau ar verta galvot :D

Paskelbta
Na gerai, man iki marijampoles 60 km. Kur konkreciai tas servizas ir kokio lygio ar tik toks gedimu priemimo punktas :) Nors atvirai pasaksius, uz tokius pinigus perkant tokius baldus, apie gedima nemanau ar verta galvot :D

na, kur tiksliai gyvena, nezinau. marijampoles rajonas.

Paskelbta

Jie negenda :lol: Jiems tik tepalus pakeisti reikia ir kuro retsykiais įpilti. :icon-rolleyes:

Paskelbta

na, uzsikimshimo davikliu ant sejalkos laukiau pusantro menesio, tiesa sakant dar nesumontuoti.... taigi nereikia taip jau aukshtai nereikia ....

Paskelbta
kai ijungtas priverstinis priekinis, tau apsisukimo spindulys padideja, o ne sumazeja, cia kalbu apie tuscio traktoriaus be padargu apsisukima
Nieko panašaus. Jei ant asfalto tuščiu traktorium tai taip, bet dirvoj ypač kai galas užkrautas be priekio važiuosi tiesiai jei nenaudosi stabdžių. O auto priekis greit išsijungia, todėl ypač drėgnoj dirvoj labai gerai priverstinis, tik kryžmėm aišku nieko gero. :lol:
Paskelbta
servisistu kiekvienam kampe yra, rytoj ziuresiu, gal uzsikresiu fendistu virusu, 933 su power komplektacija, gal ikasiu
Imk 936 bus gal tik 20 kLt brangiau už 30 AG.
Paskelbta

gali buti kad bus ta pati kaina netgi, mat 9 serijoj silpnas kainuoja tiek pat kiek galingas, ziuresiu rytoj kaip seksis, gal net parsivarysiu namo, tik va ka veikti su juo reikes ne nezinau :)

Paskelbta
gali buti kad bus ta pati kaina netgi, mat 9 serijoj silpnas kainuoja tiek pat kiek galingas, ziuresiu rytoj kaip seksis, gal net parsivarysiu namo, tik va ka veikti su juo reikes ne nezinau :)
Pagal konfiguratoriu baze be PVM skirsis tik 17 gal gabalų. Nelabai gal parsivarysi, užsakymai tik per kelis mėn ateidavo. Na jau užknisau gal su patarimais. :lol:
Paskelbta

vienas kaip tik stovi 933 su apsukamu valdymu, nezinau ar jis man gali kur nors praversti, beja power komplektacijos, uztektu ir ekonomi, nu ziuresim kokia kaina

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...