Jump to content

Po kiek imat litu uz seja su vaderstad ar panasia sejamaja?

Recommended Posts

Paskelbta

viskas priklauso nuo aplinkybiu Va pvz jei kam reikia nukulti mazesni plota nei 5 ha imu nuo 300 iki 350 jei matau kad veluoja paseti rapsa tai su trasu uzkrovimu ir sejimas mazesnis laukas kaip 5 ha 250 grudu isvezimas jei pas tave kaista 20 lt tonai vezant 10km

taip jau yra dziungliu istatimai Ir niekur tu nesidesi zmogeli

Paskelbta

Sejau 2 ha zoles vienam is darbininku, sklypas su 8 kampais. Prasikeikt gali, plius seklos dar neturi...

Padejau vienam veikejui 5 ha kvietrugiu nukult, negano to, kad i viena gala 20 km, uz kulima man 80 lt pasiule. Sakau nieko nezinau, 150 + kuras. 1000 paemiau ir variau apsisukes. Monkes biznis

Paskelbta
150

cia tai savikaina sakyciau tokia.mano akim tai 250. :icon-wink:

oho :icon-eek: samdyk as tau diena nakti uz tokia kaina sesiu :) seip pernai sejau po 70lt bet siemet bandysiu kelt kaina nors ir taip visi dejuoja kad brangu.

su kokia sejamaja uz 70?

Paskelbta

Ne kainose esmė,o tamstos išvardytose priežastyse,dėl kurių keliamos kainos paslaugų,teikiamų kaimynams,pažystamiems.Nes iš svetimo nelabai sužinosi kad jam grūdai kaista.Na ką gi,čia kiekvieno asmeninis reikalas.Man asmeniškai toks biznis visiškai nepriimtinas.

Paskelbta

deje cia netaip supratai pazistamiems ir draugam dirbu uz savikaina kaimynam uz puse kainos o va kas kreipaisi is pasalies nulupu tris kailius

Siemet sunkus metai ir besikreipenciu tikrai dauk ypac kai mato kad as jau beveik viska suspejau nuveikti

Paskelbta
150

cia tai savikaina sakyciau tokia.mano akim tai 250. :icon-wink:

oho :icon-eek: samdyk as tau diena nakti uz tokia kaina sesiu :) seip pernai sejau po 70lt bet siemet bandysiu kelt kaina nors ir taip visi dejuoja kad brangu.

su kokia sejamaja uz 70?

vederiu su trasom ir pirminiu zemes dirbimu :)

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...