Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Diskai 56cm greitis nuo 5 iki 10 , kad tie diskai vos kaikur lenda, dobilai suguldyti o zeme net nejudinti

Turiu smulkintuva nereikalinga, už kokius šešis šimtus eu atiduočiau ir susmulkintum tuos dobilus.

Paskelbta

Sveiki, jus cia daugiau pature... turim sita "dziaugsma" (bomet lekstes)  http://www.samadielkos.lt/photogallery.php?photo_id=6943 gal sakau dirbti nemokam nes luzineja krastines lekstes jei pradedi vaziuoti greiciau nei 6 km/h. Kampus susukam minimaliai ir vienodus, V formos. Jei jau dar sumazinam praktiskai nustoja jos dirbti.... Kaip jas reiktu patobulinti kad ipusti joms "gyvybes" ir nereiktu zulinti tik 5 km/h ir belenkiek kartu kad pasimatytu darbas :) Gal tu paciu leksciu reik kokiu prasmatniu ieskotis kad lekste sutikusi kumscio dydzio akmenuka neluztu (tikrinau kelis syk kai luzo ka lekste pagavo)

Aciu

Paskelbta

Dirbau su tokiom. Pilnas atakos kampas suverstas ir greitis 15km per valanda. Lyg ir nieko tik per akmenis sudauziau viena lekste. Lengvos zemej gal.ir nieko bet siaip begt nuo tokiu :)

• po 2 savaičių...
Paskelbta

bielkis 82 staltech skutika 2,5 metru nesunkiai temptu? Pavyktu normalu greiti pasiekt, o ne bezdet?

temps ..bet darbo normalaus nebus nes svorio nėra..

Paskelbta

o jei su volu guminiu?

ne kazka keičiasi..taip bus sunkesnis skutikas ..tarnsporte...dirbant volo svoris pačiam skutikui galim sakyti nepersiduodan (bent nevisas) jis labiau dirba kaip atrama..aišku sunkesnis volas geriau sutankina dirvą..

Paskelbta

sveiki. o gal kas turit toky metal fach u741 ? specagra siulo uz 3000e + PVM diskai abi eiles 510mm gale vamzdinis volas, su soninem lekstem, lentom, bei ruosinys sejelkos pakabai, ir guoliai stovi nereikalaujentys aptarnavimo, ir 2metu garantija viskam.svoris 1180kg su vamzdiniu. ka manot ?

Paskelbta

sveiki. o gal kas turit toky metal fach u741 ? specagra siulo uz 3000e + PVM diskai abi eiles 510mm gale vamzdinis volas, su soninem lekstem, lentom, bei ruosinys sejelkos pakabai, ir guoliai stovi nereikalaujentys aptarnavimo, ir 2metu garantija viskam.svoris 1180kg su vamzdiniu. ka manot ?

tai niekas neturit tokio?
Paskelbta

Rubinui 5m darbinio plocio kiek arkliu reiketu norint dirbt 10-12cm?

Aš 4m. rubiną (pakabinamą) traukiu su 200AG. Tai 5m. manau 250AG reikėtų...

Paskelbta

Galvojau kad tik man taip buna.Bandziau visaip suversti prieki ,bet neka padejo,viena isvada padariau - didesnis greitis ir issilygina.Bet man sokinejo visas skutikas,Patikrink ar volo kaisciai neissiplake,kur gyli reguliuoja.

Paskelbta

ukdavidas, tai vis dėl to agrotom skutikas ketina išvykti iš Jūsų kiemo?.. Galima sužinoti priežastis? :)

taip esu skelbima idejas,  pirmas dalykas patvirtins paramatai jos jau devetos ir del NMA nebemaliavosiu su pinzeliu, antra jos neiveikia mano dobilu

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...