Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Su vienu kverno kaltu suardavau 10-15ha.Šiemet dėl man nežinomų preižasčių,tik 5-7 užtenka. :icon-evil:

man ir tas pats. pernai ariau atsiputes . siemet apverciau kaltus, 3ha, ir nebera

Dar vieną įdomų dalyką pastebėjau.Kairėje pusėje "noname" kaltai,už 11 lt.,dešinėje "original spare parts" kaltai po 20 lt.

Skirtumo keičiant padilusius visiškas 0.

:icon-evil:

Paskelbta
ieškau kvernelando 3 korpusu, idomu ar apie 4-5 tukst. galima ikasti padoru plugiuka :D

Yra kaip ir lyčnas :icon-rolleyes: .Kverneland ,nevartomas ,3 korpusai ,sustiprinta linginė apsauga ,stačiakampis rėmas, hidraulu keičiamas užgriebio plotis ,atpjovimo diskai kiekvienam korpusui ,priešplūgiai,kamparaižiai . Kaina 7000 lt.

Paskelbta

hmmz....

su odesos pludu apie 15ha su korpusu nieko nekeites patvarkiau.... ir dar siek tiek galima art. Kaltai nauji, noragai restauruoti, kur reikia kietlydiniu dengti.

o kiek su vakarietiskais suariat?

Paskelbta
Vienu korpusu tikiu kad tris kart greičiau sudils nei trim, bet su vienu atsibos art 8 ha :lol:

Kam taip sudėtingai?Trijų korpusų plūgu suark 24 ha,tai ir bus 8 ha vienam korpusui. :D

Paskelbta
Musu krastu dirvozemio bruozas (akmenuotumas)

Nezinau kaip jum, bet man sie Kvernelando tankintuvai prie dusios. Ir pats plugas kainos atzvilgiu vienas is pigesniu.

ir kur tie akmenys?

as du metus ariu su kvernu, 4x35, (bet aria placiau), su varztine apsauga. tokiu akmenu isverciau, kad vienas ir pavalges gerai, nepakeli, nei vienas varztas nenutruko....

Paskelbta
Suariau su Kvernu 8 ha ir nematau jokio sudilimo kaltai kokie buvo tokie tebėra :icon-question:

Vienu korpusu 8 ha suark,tada parašyk,kaip jie nedyla :)

tai kad šiemet labai sausa, neatsimenu metų, kada tokiu laiku ariant dulkėtu, tai ir plūgo darbinės dalys atitinkamai greičiau dyla. žinoma geriau nei po purvynus murdytis

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...