Jump to content

PLŪGAI


sigis

Recommended Posts

Turėta bedu... tai panaudota ta pati stebulė tik nupjautas jos vienas sonas aklinas ir ašies gale išgrežta skylė šplintui užkontruot kad, stebulė nesmuktu nuo ašies... ir sudeti berods du guoliai i stebule.. pora metu kaip dirbam kolkas laiko

Su dviem rimtais dėdėm tekintojais priėjome tokio pat sprendimo. Jamu tą pačią stebulę, išdrožia vietas guoliams ir maunu ant tos pačios ašies. Tiesa, guolius dedu 4 ir visus dengtus. Gal laikys :eusa-pray:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
gal kas dirbate su ovlak plugais

Pernai pirkau naują ovlac 3 korpusų plugą su lingine apsauga paprastą,nevartomą.Su juo aparta apie 100ha.Dideliu nusiskundimų tikrai neturiu.Darbines dalys tinka kvernelando.Korpuso uzgriebio plotis nuo 30 iki 50 cm.Pas mane žemės iš lengvesnių ,tai belarus 820 traukia gana nesunkiai 5-6 bėgiu,20-22cm gyliu.Svorio atžvilgiu tai sunkokas,traktoriui prieky papildomai svoriu reikejo damest,vienu žodžiu smagus,tvirtas plūgas.tai tiek

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

siame forume pasigendu temos apie nauju agregatu kainas,nors gal ir po laiko-pirmakart dalyvauju projekte ir pamaciau,kiek gali nuleisti kainas vadybininkai-vienu zodziu,stai kad ir Kved. plugas ES-85-200-5 kaina 65870 lt be pvm,o gal kas nusiderejo maziau,zinotume,kad galima deretis,nes stai 3m vaderstad sejamaja nuleido nuo 178t.lt iki 152t.lt ,kai suzinojo,kad TUME noriu pirkt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

neturiu patirties ir bijau,kad JD6930 gali sunkiai kelti ilgesnius plugus-gal ka patartumet?

O kamporaižius ar priešplūgius imsite? aš iš patirties siūlau imti mažiausiai 90cm, o ir 100 cm atstumu tarp korpusų plūgą. Nes ariant su didesne žaliena, sumažėja užsikimšimo galimybė.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...