Jump to content

fendt


fendj

Recommended Posts

  • Atsakymai 1.2k
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Ir tai turėtų gamykla pakeisti savo lėšomis. O ne ant klijentų pečių ir piniginės viskas gulti.

Va cia prasideda tas ribotas mastymas. Aisku jei tai chroniska technikos liga dazniausiai gamintojas daro viska savo lesomis.

Cia pries kokius tris metus buvo is carraro parejes pasiulymas i amortizuojanti sumontuot centrini automatini tepima- visko( su darbu) kaina kazkas apie 4000 lt.Sakykim salyginai brangu, bet neatsirado nei vieno kuriam tai butu idomu- tipo brangu, mes patys pasidarysim arba dazniau pasitepsim arba cia turi but garantinis.

Paskui po metu dauguma is ju pirko dalis ir sukiso po 10000 lt, vietoj to kad butu normaliai pasikeite naturaliai sudevetas dalis ir metams investave na max. 1000.

Cia daug pvz. tokiu galima pririnkt.

Tai niekas čia ir nekalba apie pavienius gedimus. Kalba ir eina apie kaip pats sakai chroniškas ligas, kurios būdingos vienai traktorių serijai, ar net partijai. Arba kaip kažkas forume pavadino: vaikiškos ligos. Kaip pavyzdžiui kad buvo su Fendt 900 greičių dėžėm gamybos pradžioj, arba su tų pačių kabinos tvirtinimo kronšteinais. Būtų įdomu sužinoti, kas turėjo tokias problemas ar tai buvo remontuojama gamyklos lėšomis, na bent jau detalės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kas del 900 dar reiketu pridet matorus, vairalazdes....

O kas su Joysticais jiem negerai?

Keite pazystamui nes nebeveike, dar keite akuma, po to starteri, o dabar jau senokai kalbejau zek dar ka nors pakeite

o jis pats dirbo su juo ar ne? nes sake nelabai megsta dulkes joystikas tai prapuciam su oru ir viskas ore.(o apie koki akuma kalbi ta kur 12v?) jai aie ta tai cia nk keisto gali ir kitiem nusprogt...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Fendt geriausiai laiko moterims. :D Jos nieko nelaužo. Štai dukra šymet apie 300 t grūdų į elevatorius išgrūdo ir be problemų. O darbiniką pirmą dien kai pasodinau, tai išlipo pilna sauja mygtukų nuo Joistico. :lol: Truputi jėgos nepaskaičiavo žmogus. Nu ką sudėjom tuos mygtukus naujus ir nieko, po griežtų pamokslų dabar dirba neblogai. :D Aš pradirbu kokį 1000 MV per metus ir kokie 200 MV jam tenka.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuosirdziai sveikinu :eusa-clap:

Linkiu, kad tos naujos inovacijos nesuterstu F vardo ir kad sumoketa suma nebutu lygiagreti nusivylimui eksploatuojant ateityje :D

Jei ziema eksploatuosi, papasakosi kaip adblue elgiasi saltyje ?

Kolkas neišstudijavau kas ir kaip smulkiai, bet rašo, kad yra AdBlue pašildymas traktoriui. Nebent nuo 11 laipsnių šalčio nebeišeitų jo iš talpų įsipilt. Teks kanistrus po lova laikyt. :lol: Deja niekur nuo to nedingsim. Turiu tokių nuogirdų, kad nuo 2014m., kad įtikt normatyvam traktoriai turės turėti ir SCR ir dujų recirkuliaciją ir to kažin ar užteks. :o Tai čia tik pradžia dar tų reikalavimų ir mūsų vargų. :)

P.S. Ilgai šiandien teko sugaišt su priregistravimu, nes LT registrų sistema dar neatpažįsta tokio traktoriaus. :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Aisku.

Beje, jei vakar su valdeliu kieme ivabaltes vazinejais su 724 tai tas kur aplink blaskesi buvau as :icon-redface::lol:

Tai dvigubai sveikinam + delto, kad pirmas Lietuvoje toki modeli uzregistravai

Nu va artimiau nesusipažinom. :) Nes tas kur savo traktorių po kiemą išbandžiau tai aš buvau. :D Kaip bendras vaizdas 724? Galėjai ir kabinon įlipt apžiūrėt.

Dėkui visiem kolegom už pasveikinimus ir palinkėjimus. Kad taip jie Dievui į ausį. Visiems linksmų švenčių. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...