Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 3 valandas, Edvisagro pranešimas:

Aš galvoju ar reik ar ne, kiti ten maitino pernai purškinejo ir ant žemes žirniai. Galvoju azoksistrobino ir protiokonazolo turiu likuti reik panaudot, blogiau nebus + nuo vabalų sistemini. 
kažkadaise tai folicura naudodavau, tebukanazola. 

Tai va, as ir turiu protio ir azoksi, vabalus purksiu vistiek, kazkaip norisi isidetr ir fungicida

Paskelbta
Prieš 23 valandas, pukotukas pranešimas:

Na ziurint koke tavo zirnei yra . Vabaliukus taip .o toliau koke nauda matai juos

Isaugo tavo rapsiai   ar uzarei..?   zoles tai siemet gerai pas mus ,visgi dregme dave rezultata.

Paskelbta
prieš 6 minutes , runkuliss pranešimas:

Isaugo tavo rapsiai   ar uzarei..?   zoles tai siemet gerai pas mus ,visgi dregme dave rezultata.

Nieko neariau. Auga rapsas dar tik ankstras pradeda megsti o kas bus is bus matyti . Nu žoles yra ir bet cia rondapas sutvarkys chuine

Paskelbta
Prieš 9 valandas, pukotukas pranešimas:

Tankumas kaip tankumas dėl tankumo biski pact kaltas. Ber kodiel šaknys nunyko ph geras 

Man buvo priemolyje taip, kai daug lijo prieš 4 metus gal

Paskelbta

Mano akimis tai labai sunku atsakyti. Labai vaizdas kad žemė molis. O ten jei sausros gauna ypač ant kalvelių  ir niekas neauga. Priežasties galima ieškoti žinant visą nuoseklią sistemą kaip kur kada ir kurio vieto

• po 4 savaičių...
Paskelbta
prieš 9 minutes , Zalgirinis pranešimas:

labas o kuo geriausia sudirbti nekultus ziernius  arti lekciuoti kokiu variantu ačiū

Skusti diskiniu, kitaip kažina ar pavyks sudirbt, bet ir tai jeigu bus daug masės gali kišti.

• po 1 mėnesio...
Paskelbta
Prieš 2 valandas, linux pranešimas:

kas 6 metai reiktu su žirniais grįžti į tą pačią žemę. 

Turėjai omenyje kas 6 metai išeina normaliai juos paimti?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...