Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 21 valandas, manttys pranešimas:

kada optimaliausia butu panaudoti kontaktini? jei isvis verta

Su kontaktiniais pagauti vabalus tai misija manau neįmanoma, nebent jau invazija rimta, bet kai invazija tai tu purkš ne purkšęs. Paliko ūkininkus EK su kapačka prieš slibiną. 

Paskelbta
prieš 39 minutes , Remse pranešimas:

Fungicidą verta panaudoti, dėl insekticido tai nelabai.

Maišiau vakar, Pupoms iš Curbator ir Orius pasidariau Prosaro, o žirniams nebeturėjau Curbator tai įdėjau Amistaro su Orius, gal labai blogai nebus. Galvoju gal po dviejų savaičių su kokiu Propulse pralėkt, nes orus praneša gana lietingus. 

Paskelbta
Prieš 17 valandų, pukotukas pranešimas:

Kodiel šaknys nunyko zirniu

16568604564512056877927581238363.jpg

Pas mane tas pats sunkioj dirvoj, užplakė lietus, dūsta šaknys ir pūna, o priesmėlyje gražiausi žirniai kokius turėjau.

Paskelbta
prieš 40 minutes , MV ūkis pranešimas:

Pas mane tas pats sunkioj dirvoj, užplakė lietus, dūsta šaknys ir pūna, o priesmėlyje gražiausi žirniai kokius turėjau.

Tas pact pas mane reiskes dėl už plakimo. Aisku

Paskelbta
Prieš 16 valandų, LS1 pranešimas:

teorine situacija: jeitu zirniuose butu prasileista su ramunem stipriai kokioje stadijoje reglonuot butu galima jrigu butu registruotas?

Šiemet sakė syngentos vadybininkas bus galima reglonuot sėklinius žirnius

Paskelbta
Prieš 20 valandų, LS1 pranešimas:

teorine situacija: jeitu zirniuose butu prasileista su ramunem stipriai kokioje stadijoje reglonuot butu galima jrigu butu registruotas?

krypt 540 registruotas zirniams

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Dainius48 pranešimas:

Kur nuo dregmes pertekliaus nugelto lopais, po viena anksti su 1-2 zirniais arba nei vienos anksties :icon-smile: 

kur nugelto ar uzplake tai nieko gero :D kur normali dirva, potencialo deja neisnaudojau :) reikejo siek tiek azoto pries zydejima uzmesti :D

Paskelbta
Prieš 9 valandas, Dainius48 pranešimas:

Kur nuo dregmes pertekliaus nugelto lopais, po viena anksti su 1-2 zirniais arba nei vienos anksties :icon-smile: 

Koks dirbimas žemės buvo? Turiu ir aš tokį lauką, graudžiai atrodo 

Paskelbta
prieš 36 minutes , Juodas pranešimas:

Nėra skirtumo. Arimas skutimas kur moliai ir kur gavo stipraus lietaus žirniai nugelto masiškais lopais, pupos šiuo atveju šiek tiek geriau reaguoja i pamirkimus

Paskelbta
Prieš 13 valandų, Juodas pranešimas:

Po arimo rudeninio. Pavasari du kartus kultivacija ir seja. Turiu pabandymui ir po skutimo setu. Rudeni du kartus skusta su pertraukom, nes siaudu buvo daug. Pavasari dar kart skusta kiek imanoma didesniu gyliu. Ir kultivuota karta. Kur nera linke uzmirkt ar ner daubu, tai grazus ir po skutimo. O tik kur kokia dauba, kluoniukas ir ragai.. 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...