Jump to content

Mano augintinis-sunys,kates...

Recommended Posts

Paskelbta

Tarptautinė kačių paroda 0c54fe7f99db086c1600dc57fb737bd9.gif

Parodos data: 27-28 of March 2010; 2010 kovo 27-28d. (šeštadienį, sekmadienį)

Parodos adresas: SLC „Tilžė“ Adress: Tilžės g. 225, LT-76200 Šiauliai

Žiūrovai kviečiami aplankyti parodą šeštadienį ir sekmadienį nuo 10 val.

„Mis publika“ vyks šeštadienį , apdovanojimas 17.00 val.

„Gražiausio narvelio konkursas“ vyks sekmadienį, apdovanojimas 17.00 val.

Naujos žemės ūkio technikos ten nerasit, bet mane tikrai :eusa-dance:

• Atsakymai 161
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Paskelbta
O mano kaciukas siandien patapo ,,,ono,,,. Gaila katinuko, bet toks gyvenimas :(

Nus dabar nuo Dyro visą moralą atklausysi :eusa-doh:

Nepergyvenk, du iš maniškių irgi tokie. Geriau jau taip, nei veisti ir užkasinėti. :(

Paskelbta

taip tiems katinams ir reikia, nemegstu ju. Pas mane prie daugiabucio bobulkos priveise koki daugiau nei 15, ir dabar aisku dar daugiau ju bus :icon-redface: O tarnyba kuri turi juos gaudyti ir sterilizuoti aisku pinigu neturi, nes krize :eusa-doh:

Paskelbta
taip tiems katinams ir reikia, nemegstu ju. Pas mane prie daugiabucio bobulkos priveise koki daugiau nei 15, ir dabar aisku dar daugiau ju bus :icon-redface: O tarnyba kuri turi juos gaudyti ir sterilizuoti aisku pinigu neturi, nes krize :eusa-doh:

issigyk rotveileri arba staforsyra - vienas vakaras 5 -10 katinu kaip nebuve :lol:

Paskelbta
issigyk rotveileri arba staforsyra - vienas vakaras 5 -10 katinu kaip nebuve :lol:

Pradžiai užteks ir takso. tas ėda mažiau, bet kates "myli" tai ne tas žodis.:)

vat is tikruju tai teisingai, nei kam ikas, nei kas del antsnukio per daug kabinsis, o visgi medzioklinis :)

virgi Tavo ciucis nepiktas toks atrodo... :)

Paskelbta
Sadistė turi draugą Sadistą :icon-evil:

Pagausiu, tai sekantis būsi tu 507e1969dc82b907897e95a00526014b.gif

kad tapti kunigu reikia istoti i seminarija, po susitikimo su Dzūkija dyra priims be eiles ir iskart i paskutini kursa :lol:

Paskelbta
zinai kokios baudos uz palaida suni be antsnukio?

O siaip tai turiu toki zveri kuri palaida pamacius ne tik katinu bet ir zmoniu aplinkui nebutu(kaukazas su vokieciu)

Turiu toki prietaisa zemo daznio ultragarsa. Tokius daznai turi elektrikai.telpa i kisene.Pajunkciau as tavo suniui tik 3 sekundes tai apsisiktu ir is budos tris dienas neislystu.

Paskelbta
zinai kokios baudos uz palaida suni be antsnukio?

O siaip tai turiu toki zveri kuri palaida pamacius ne tik katinu bet ir zmoniu aplinkui nebutu(kaukazas su vokieciu)

Turiu toki prietaisa zemo daznio ultragarsa. Tokius daznai turi elektrikai.telpa i kisene.Pajunkciau as tavo suniui tik 3 sekundes tai apsisiktu ir is budos tris dienas neislystu.

Tai, kad nevisi sunys to prietaiso bijo.. :D

Paskelbta

kuo didesnis tuo labiau bijo, o maziai tie kur i kalaskas tik sega tai p...ui jiem tas ultragarsas - nereaguoja, gal kad mazi iki ju garsas nedaeina arba bangos persoka :D

Paskelbta
kuo didesnis tuo labiau bijo, o maziai tie kur i kalaskas tik sega tai p...ui jiem tas ultragarsas - nereaguoja, gal kad mazi iki ju garsas nedaeina arba bangos persoka :D

Arba smegenu per mazai :eusa-think::lol:

Paskelbta

Tai taip ir buvo:) vokieciu aviganis cypdamas i buda nere, o tojterjeras, net nesuregavo :D

• po 2 mėnesių...
Paskelbta
Na yar norinciu auginti sunycius ;)

Na, aš tik pagalvojau, kad vadovaujatės pasenusia "metodika", kad bent kartą per savo gyvenimą kalė turi atsivesti šuniukų. Kiek teko domėtis/bendrauti su veisėjais, tai jie arba kales naudoja veisimui, arba jas sterelizuoja. Tas pats daroma, kai kalės "pasensta". Idant šunų nekankinti su netikrais nėštumais ir t.t.

• po 2 mėnesių...
  • po 3 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...