Jump to content

Smertel

Nariai
  • Pranešimai

    33
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Smertel pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Kad jis nejudintas su plombom kaip nupirkau nauja taip ir stovi . Dar toks pastebejimas kad jeigu pastatai i neautrale padeti paskirstytoja tai isviso kietai stovi gali sokinet ant galiniu slaunu nepraleidzia tepalo , jeigu nuspaudi tarkim kad keltu tai tik jeigu gazas ciut ne prie dugno tada ciut ciut kelia ir paemes su rankom gali nuspaust i zeme ar tai i virsu nu isviso tepalo spaudimo nera. Ir kaip cia dabr atrist kame beda.
  2. Prikelsiu vel tema taigi bedele tokia ziema i miska viskas ciki variau pastaciau prastovejo pora menesiuku ir dabar uzsikuriu o man isviso nekelia nei pricepo nei priekabos cilindro. Atrodo kad neisijunktu sekcijos isviso tepala varo ir viskas o spaudimo nerasta . Sako kad kazkoks voztuvas gali buti uzstriges galkasnors galetu papasakot kur jis randasi ar kokia kita beda cia man . Siurblys dirba , vairas lengvas .
  3. Niekas neatsake kiek kainuotu naujas Hidro paskirstytojas "plyta" Kainuoja ~ 300 LT tiek pigiausiai radau. Bus perkama ir keičiama .
  4. Prikelsiu vel tema T40 tyra daromas kapitalinis remontas ir tas voztuvas ant siurblio pakeistas o tas kur plytoje kur stovi voztuvas ? gal kasnors foto imest galetu arba bent nupasakot kokio dydzio raktu sukamas ir vieta. Blogiausiu atvėju kiek kainuoja nauja plyta ?
  5. Smertel

    T-40

    Atsideng tarpinio dangtį ir matysi kas yr ar guoliai ar dantračiai ar šlicai ar movukė. Dažniausiai tai atsileidžia varžtas ir isiplaka šlicukai yjungimo rankenos paskui nedajungia ir išmeta, arba pati movukė išdilus šratai padilę, nelauk kol šratai išbyrės nes arba dantračius sudaužo arba "razdatkės" korpusą sulaužo, jai dvitiltis nes ten gaunas žemiausia vieta, o tas pats dantratis ir darbinio nuo ratų ir priekinį tiltą suka. Atsidengsi matysi stebūklų ner bet ardymas ir daėimas kaip pas katiną SĖKMĖS Nu atsidengiau ir ziuriu kad pas mane tu sratu kaip suprantu jie dantraty buna isvis nėra dėl to gali but kad ismetinėja ? nes niek laiko as ji turiu tai darbinio rankena ant neutralios tai buvo tokia juosta ir tiesiog jos pagalba rankena laikydavo. O dėl to dantracio keitimo tai kiek speju stebuklu nėra reiks perpus skirt ar ir tarpa dar nusiimt ?
  6. Smertel

    T-40

    Tokia beda man su savuoju t40 darbiniu atsitika. Ijungi darbini viskas veikia gerai praeina laikiukas ir lig kad uzsikirstu pradeda zirzt ir nebesuka, tada isjungui vel ijungiu vel veikia kame cia problema kad jis kertasi gal kas esat susidure ?
  7. Bet gerai jai butu uzstriges voztuvas tai isvis man nieko nekeltu jis o kad kurinors sekcija visalaika dirbtu tai neatrodo. O vairo kolonke gali prota knist ? nes nuo to siurblio ir ji dirba Ir jaigu voztuvas 40 kaip ir t25 tenpat jis ?
  8. Žiurėkit tokia problema padirbęs kažkur nepilnai pusvalandi. Užkaista hidraulio siurblys kad priliest nebegal galvojau kad senas jau subirėjo pakeičiau į nauja bet irgi taspats ir vairas sunkus palieka ir nebenori nieko kelt tik kaip pagazuoji stipriai. Tepalas kur skirtas sunkvežimiams hidraulinis turėtu gi tikt ? Gal kas susidurėt su tokia problema?
  9. Nes man buvo toks nelabai malonus nutikimas kažkaip užsikuriau savo katinuka ir isvažiavau pusiaukely pradėjo virst dūmai iš alsuoklio nesupratau kame reples. Paskiau pasižiuriu o pas mane tepalo spaudimo 0 tai gerai kontroline lempute butu greičiau bučiau pamates. Buvo prasuke tepalo siurbliuko "sponke".
  10. Sveiki toksai klausimėlis nuo ko pajunkti t40 tepalo spaudimo kontroline lempute. Nu žinot kai spaudimas sukyla ji užgesta.
  11. Gal žinot kokiu paslapčių kaip lengviau smagrati kur suka generatoriu ir aušinimo centrifūga nuimt. Ta varžtą išsukau šplinto neina išimt o pačio smagračio nukalt nejuda nei per milimetra.
  12. Klausimas dėl indeklų nusipirkau indeklus man davę 4 su rieve ir skyle vidurį ir 4 lygius. O seni kur isemiau visi 8 lygūs ir be skylių tai kur tuos dėt su rievem ir skylėm į apačia ar į viršų. Ar nėra skirtumo
  13. Turiu klausimėli ar galima dėti kompresoriu prie to galo kur ima tepalą iš karterio ta prasme patikrint ar nėra velenas užkištas. Ar kaip kitaip ? Nes man įdomu kodėl pagrindinis suteptas viskas gerai o švaistiklis ne. Siurblys kaip ir tvarkoj. Gal kas jai galit įdėkit tepimo sistema visa kaip jis ten tepa tuos indeklus ir t.t
  14. Smertel

    T-40

    As savo katina uzkuriu su Pramoniniu fenu biski kuro siurbli , vamzdelius pasildau ir kaip kuriu ikisu ji guma nuemes kur siurbia ora tai migom uzsikuria Yra teke prie virs -20 naudot dar uzvedeja nes akumuliatorius labai jau sunkei suko. http://www.stokker.lt/elektriniai-irank ... p:1013117/
  15. Ziurekit man pasirodo prasuko svaistiklio indekla del to galejo man dingti tepalo spaudimas? ir ar reikia slifuot velena ar tik pakeist indeklus i tokiuspat ir viskas? nes vienas svaistiklis toks sausas nuemiau ir prasuktas indeklas.
×
×
  • Create New...