AGROMAN Paskelbta Balandžio 16, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 16, 2025 prieš 6 minutes , manttys pranešimas: O tu su limiteriu varai? jei su juo, gali but nustaymai, kad daugiau bertu. tokiu atveju limiterio puse turetu greiciau mazeti Su limiteriu, ko gero taip ir yra. Bet ten gali nustatyti arba su limiteriu arba be jo, ar ne?
manttys Paskelbta Balandžio 16, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 16, 2025 prieš 1 minutę , AGROMAN pranešimas: Su limiteriu, ko gero taip ir yra. Bet ten gali nustatyti arba su limiteriu arba be jo, ar ne? iejus i meniu yra kokiom proporcijom ten keicias. gali susireguliuot kaip nori. bet rekomenduoju siek tiek pasididinti, nes kitaip bus sviesus krastai AGROMAN 1
AGROMAN Paskelbta Balandžio 16, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 16, 2025 prieš 24 minutes , manttys pranešimas: iejus i meniu yra kokiom proporcijom ten keicias. gali susireguliuot kaip nori. bet rekomenduoju siek tiek pasididinti, nes kitaip bus sviesus krastai prie progos galėtai foto tos vietos padaryti
AGROMAN Paskelbta Balandžio 19, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 19, 2025 On 2025-04-15 at 08:38, manttys pranešimas: buna buna. mano nauja bartykle buvo su blogai suudetomis sklendemis, tai isvis lempas trese. gerai, akd turejau kalibracijai kilimelius. atsipirko per pirma diena Pas mane ir viena sklende siknarankiu 180 laipsniu blogai idėta, uz tai tas ir laidas prasitryne nes ji nuolat trasos klibindavo. Po švenčių reiks žiūrėt kaip tą sklendę teisingai pastatyti.
manttys Paskelbta Balandžio 19, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 19, 2025 Prieš 8 valandas, AGROMAN pranešimas: Pas mane ir viena sklende siknarankiu 180 laipsniu blogai idėta, uz tai tas ir laidas prasitryne nes ji nuolat trasos klibindavo. Po švenčių reiks žiūrėt kaip tą sklendę teisingai pastatyti. Tau ir mete ta sona nesamoningai..
AGROMAN Paskelbta Balandžio 20, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 20, 2025 On 2025-04-19 at 23:28, manttys pranešimas: Tau ir mete ta sona nesamoningai.. normaliai neskleisdavo, dazus neblogai aptryne, o vienam sone likdavo del to neveikiancio daviklio, net kamera isidejau pasekimui, bet sutvarkius davikli isbere tolygiai abi puses
manttys Paskelbta Balandžio 22, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 22, 2025 On 2025-04-20 at 23:59, AGROMAN pranešimas: normaliai neskleisdavo, dazus neblogai aptryne, o vienam sone likdavo del to neveikiancio daviklio, net kamera isidejau pasekimui, bet sutvarkius davikli isbere tolygiai abi puses svori isbere, bet sumetimas bus lempa. man kai sukos i prieisnga puse net traktriaus sikna apskuto pagrindinis brogu dalyku indikatorius yra diderlis triuksmas. kai viskas ok, beveik nesigirdi trasu byreijimo. o kai dauzosi i tas skardas, tai bele kas darosi. ir aisku mala trasas nezmoniskai ties vezem AGROMAN and Garix 2
Tomukxxx Paskelbta Balandžio 25, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 25, 2025 Sveiki, gal kam yra buve po plovimo Kuhn axis emc neberodo diskų apsuku nors apačioje davikliai mirksi, diskai sukasi apsukas rodo 0. Ačiū.
Tomukxxx Paskelbta Balandžio 25, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 25, 2025 P.s. visas fiškes patikrinom.
AGROMAN Paskelbta Balandžio 25, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 25, 2025 On 2025-04-22 at 09:27, manttys pranešimas: svori isbere, bet sumetimas bus lempa. man kai sukos i prieisnga puse net traktriaus sikna apskuto pagrindinis brogu dalyku indikatorius yra diderlis triuksmas. kai viskas ok, beveik nesigirdi trasu byreijimo. o kai dauzosi i tas skardas, tai bele kas darosi. ir aisku mala trasas nezmoniskai ties vezem tai skleidimo diskai sukasi į priešingas puses? pastaciau discharge point pagal instrukcijas, nors nėra ten ka ir tiksliai pastatyt, nes turi atitikt tris prisukimo vietas, bet kas dėjo tai grybo pripjovė...
AGROMAN Paskelbta Balandžio 25, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 25, 2025 prieš 38 minutes , Tomukxxx pranešimas: Sveiki, gal kam yra buve po plovimo Kuhn axis emc neberodo diskų apsuku nors apačioje davikliai mirksi, diskai sukasi apsukas rodo 0. Ačiū. o tau apsukos labai reikalingos? gal gali jas tiesiog išjungti... laidas nėra kur prasitrynęs
UK. POVILAS Paskelbta Balandžio 26, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 26, 2025 Prieš 10 valandų, Tomukxxx pranešimas: Sveiki, gal kam yra buve po plovimo Kuhn axis emc neberodo diskų apsuku nors apačioje davikliai mirksi, diskai sukasi apsukas rodo 0. Ačiū. Pasitikrink atstumą iki daviklio 3/4mm, jai daviklis mirksi nera signalo iš daviklio
manttys Paskelbta Balandžio 28, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 28, 2025 On 2025-04-25 at 22:53, AGROMAN pranešimas: tai skleidimo diskai sukasi į priešingas puses? pastaciau discharge point pagal instrukcijas, nors nėra ten ka ir tiksliai pastatyt, nes turi atitikt tris prisukimo vietas, bet kas dėjo tai grybo pripjovė... aš 2 barstytuvus pirkau ir abu buvo bloga surinkti tiesiog nekvalifikuoti meistrai renka matomai..
M&M Paskelbta Balandžio 30, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 30, 2025 On 2025-04-28 at 08:44, manttys pranešimas: aš 2 barstytuvus pirkau ir abu buvo bloga surinkti tiesiog nekvalifikuoti meistrai renka matomai.. o kodėl 2x lipti ant to po pačio grėblio?
manttys Paskelbta Balandžio 30, 2025 Pranešti Paskelbta Balandžio 30, 2025 Prieš 1 valandų, M&M pranešimas: o kodėl 2x lipti ant to po pačio grėblio? Nes patinka daiktas M&M 1
Audrius08 Paskelbta Gegužės 7, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 7, 2025 Sveiki…kas dirbat su bogbale trestuvu..kaip tinkamai turi suktis diskai? Pridedu foto..nes maniskis sukasi pagal melynos spalvos..ir sumetimo normalaus toli grazu nera..
manttys Paskelbta Gegužės 7, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 7, 2025 prieš 15 minutes , Audrius08 pranešimas: Sveiki…kas dirbat su bogbale trestuvu..kaip tinkamai turi suktis diskai? Pridedu foto..nes maniskis sukasi pagal melynos spalvos..ir sumetimo normalaus toli grazu nera.. bogbalesdiskai sukasi i vidu, kiek man zinoma
Audrius08 Paskelbta Gegužės 7, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 7, 2025 prieš 3 minutes , manttys pranešimas: bogbalesdiskai sukasi i vidu, kiek man zinoma Na kiek radau info irgi tas pats kad sukasi i vidu..bet sumetimas tai tragiskas laukai dryzuoti..menteles kaltos gali but? Nusidėvėjusios jau gan stipriai
manttys Paskelbta Gegužės 7, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 7, 2025 prieš 19 minutes , Audrius08 pranešimas: Na kiek radau info irgi tas pats kad sukasi i vidu..bet sumetimas tai tragiskas laukai dryzuoti..menteles kaltos gali but? Nusidėvėjusios jau gan stipriai bet tavo foto diskai sukasi i viena puse, gal blogai pabraizei?
Audrius08 Paskelbta Gegužės 7, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 7, 2025 prieš 4 minutes , manttys pranešimas: bet tavo foto diskai sukasi i viena puse, gal blogai pabraizei? Ai tikrai ne taip nubreziau…esme kad trasos eina per prieki..ir didzioji dalis trasu yra arciau traktoriaus
Tomas01 Paskelbta Gegužės 7, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 7, 2025 prieš 53 minutes , Audrius08 pranešimas: Sveiki…kas dirbat su bogbale trestuvu..kaip tinkamai turi suktis diskai? Pridedu foto..nes maniskis sukasi pagal melynos spalvos..ir sumetimo normalaus toli grazu nera..
mjj Paskelbta Gegužės 7, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 7, 2025 prieš 54 minutes , Audrius08 pranešimas: Sveiki…kas dirbat su bogbale trestuvu..kaip tinkamai turi suktis diskai? Pridedu foto..nes maniskis sukasi pagal melynos spalvos..ir sumetimo normalaus toli grazu nera.. Bent ant mano L2 PLUS kai normalus režimas abu diskai sukas į vidinę pusę (bordinė rodyklė), o kai pakraščio sistema įjungta - į išorę (raudona rodyklė).
manttys Paskelbta Gegužės 7, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 7, 2025 prieš valandą, Audrius08 pranešimas: Ai tikrai ne taip nubreziau…esme kad trasos eina per prieki..ir didzioji dalis trasu yra arciau traktoriaus jei i vidu sukas, tai jau ok,. tada lieka menteliu klausimas. turi ziuret gal netinkamas naudoji
Mindaugas.. Paskelbta Gegužės 7, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 7, 2025 prieš 42 minutes , manttys pranešimas: jei i vidu sukas, tai jau ok,. tada lieka menteliu klausimas. turi ziuret gal netinkamas naudoji Menteliu, trasu, trestuves kampo pavirsiaus atzvilgiu. Didziausia reiksme yra kokiu posvyriu laikai trestuve
manttys Paskelbta Gegužės 7, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 7, 2025 prieš 2 minutes , Mindaugas.. pranešimas: Menteliu, trasu, trestuves kampo pavirsiaus atzvilgiu. Didziausia reiksme yra kokiu posvyriu laikai trestuve su tuo kampu mane biski biesina, nes kai pilna trestume, priekis pakiles, tustesne kampas dideja
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti