Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 6 minutes , manttys pranešimas:

O tu su limiteriu varai? jei su juo, gali but nustaymai, kad daugiau bertu. tokiu atveju limiterio puse turetu greiciau mazeti

Su limiteriu, ko gero taip ir yra. Bet ten gali nustatyti arba su limiteriu arba be jo, ar ne?

Paskelbta
prieš 1 minutę , AGROMAN pranešimas:

Su limiteriu, ko gero taip ir yra. Bet ten gali nustatyti arba su limiteriu arba be jo, ar ne?

iejus i meniu yra kokiom proporcijom ten keicias. gali susireguliuot kaip nori. bet rekomenduoju siek tiek pasididinti, nes kitaip bus sviesus krastai

Paskelbta
prieš 24 minutes , manttys pranešimas:

iejus i meniu yra kokiom proporcijom ten keicias. gali susireguliuot kaip nori. bet rekomenduoju siek tiek pasididinti, nes kitaip bus sviesus krastai

prie progos galėtai foto tos vietos padaryti 

Paskelbta
On 2025-04-15 at 08:38, manttys pranešimas:

buna buna. mano nauja bartykle buvo su blogai suudetomis sklendemis, tai isvis lempas trese. gerai, akd turejau kalibracijai kilimelius. atsipirko per pirma diena

Pas mane ir viena sklende siknarankiu 180 laipsniu blogai idėta, uz tai tas ir laidas prasitryne nes ji nuolat trasos klibindavo. Po švenčių reiks žiūrėt kaip tą sklendę teisingai pastatyti. 

Paskelbta
Prieš 8 valandas, AGROMAN pranešimas:

Pas mane ir viena sklende siknarankiu 180 laipsniu blogai idėta, uz tai tas ir laidas prasitryne nes ji nuolat trasos klibindavo. Po švenčių reiks žiūrėt kaip tą sklendę teisingai pastatyti. 

Tau ir mete ta sona nesamoningai..

Paskelbta
On 2025-04-19 at 23:28, manttys pranešimas:

Tau ir mete ta sona nesamoningai..

normaliai neskleisdavo, dazus neblogai aptryne, o vienam sone likdavo del to neveikiancio daviklio, net kamera isidejau pasekimui, bet sutvarkius davikli isbere tolygiai abi puses

Paskelbta
On 2025-04-20 at 23:59, AGROMAN pranešimas:

normaliai neskleisdavo, dazus neblogai aptryne, o vienam sone likdavo del to neveikiancio daviklio, net kamera isidejau pasekimui, bet sutvarkius davikli isbere tolygiai abi puses

svori isbere, bet sumetimas bus lempa. man kai sukos i prieisnga puse net traktriaus sikna apskuto :) 

pagrindinis brogu dalyku indikatorius yra diderlis triuksmas. kai viskas ok, beveik nesigirdi trasu byreijimo. o kai dauzosi i tas skardas, tai bele kas darosi. ir aisku mala trasas nezmoniskai ties vezem

Paskelbta
On 2025-04-22 at 09:27, manttys pranešimas:

svori isbere, bet sumetimas bus lempa. man kai sukos i prieisnga puse net traktriaus sikna apskuto :) 

pagrindinis brogu dalyku indikatorius yra diderlis triuksmas. kai viskas ok, beveik nesigirdi trasu byreijimo. o kai dauzosi i tas skardas, tai bele kas darosi. ir aisku mala trasas nezmoniskai ties vezem

tai skleidimo diskai sukasi į priešingas puses?

pastaciau discharge point pagal instrukcijas, nors nėra ten ka ir tiksliai pastatyt, nes turi atitikt tris prisukimo vietas, bet kas dėjo tai grybo pripjovė...

Paskelbta
prieš 38 minutes , Tomukxxx pranešimas:

Sveiki, gal kam yra buve po plovimo Kuhn axis emc neberodo diskų apsuku nors apačioje davikliai mirksi, diskai sukasi apsukas rodo 0. Ačiū.

o tau apsukos labai reikalingos? gal gali jas tiesiog išjungti... laidas nėra kur prasitrynęs 😁

Paskelbta
Prieš 10 valandų, Tomukxxx pranešimas:

Sveiki, gal kam yra buve po plovimo Kuhn axis emc neberodo diskų apsuku nors apačioje davikliai mirksi, diskai sukasi apsukas rodo 0. Ačiū.

Pasitikrink atstumą iki daviklio 3/4mm, jai daviklis mirksi nera signalo iš daviklio

Paskelbta
On 2025-04-25 at 22:53, AGROMAN pranešimas:

tai skleidimo diskai sukasi į priešingas puses?

pastaciau discharge point pagal instrukcijas, nors nėra ten ka ir tiksliai pastatyt, nes turi atitikt tris prisukimo vietas, bet kas dėjo tai grybo pripjovė...

aš 2 barstytuvus pirkau ir abu buvo bloga surinkti :D tiesiog nekvalifikuoti meistrai renka matomai..

Paskelbta
On 2025-04-28 at 08:44, manttys pranešimas:

aš 2 barstytuvus pirkau ir abu buvo bloga surinkti :D tiesiog nekvalifikuoti meistrai renka matomai..

o kodėl 2x lipti ant to po pačio grėblio? :icon-rolleyes:

Paskelbta

Sveiki…kas dirbat su bogbale trestuvu..kaip tinkamai turi suktis diskai? Pridedu foto..nes maniskis sukasi pagal melynos spalvos..ir sumetimo normalaus toli grazu nera.. 

IMG_8792.jpeg

Paskelbta
prieš 15 minutes , Audrius08 pranešimas:

Sveiki…kas dirbat su bogbale trestuvu..kaip tinkamai turi suktis diskai? Pridedu foto..nes maniskis sukasi pagal melynos spalvos..ir sumetimo normalaus toli grazu nera.. 

IMG_8792.jpeg

bogbalesdiskai sukasi i vidu, kiek man zinoma

Paskelbta
prieš 3 minutes , manttys pranešimas:

bogbalesdiskai sukasi i vidu, kiek man zinoma

Na kiek radau info irgi tas pats kad sukasi i vidu..bet sumetimas tai tragiskas laukai dryzuoti..menteles kaltos gali but? Nusidėvėjusios jau gan stipriai 

Paskelbta
prieš 19 minutes , Audrius08 pranešimas:

Na kiek radau info irgi tas pats kad sukasi i vidu..bet sumetimas tai tragiskas laukai dryzuoti..menteles kaltos gali but? Nusidėvėjusios jau gan stipriai 

bet tavo foto diskai sukasi i viena puse, gal blogai pabraizei?

Paskelbta
prieš 4 minutes , manttys pranešimas:

bet tavo foto diskai sukasi i viena puse, gal blogai pabraizei?

Ai tikrai ne taip nubreziau…esme kad trasos eina per prieki..ir didzioji dalis trasu yra arciau traktoriaus

Paskelbta
prieš 53 minutes , Audrius08 pranešimas:

IMG_8792.jpeg

IMG_1490.jpeg

Paskelbta
prieš 54 minutes , Audrius08 pranešimas:

IMG_8792.jpeg

Bent ant mano L2 PLUS kai normalus režimas abu diskai sukas į vidinę pusę (bordinė rodyklė), o kai pakraščio sistema įjungta - į išorę (raudona rodyklė).

Paskelbta
prieš valandą, Audrius08 pranešimas:

Ai tikrai ne taip nubreziau…esme kad trasos eina per prieki..ir didzioji dalis trasu yra arciau traktoriaus

jei i vidu sukas, tai jau ok,. tada lieka menteliu klausimas. turi ziuret gal netinkamas naudoji

Paskelbta
prieš 42 minutes , manttys pranešimas:

jei i vidu sukas, tai jau ok,. tada lieka menteliu klausimas. turi ziuret gal netinkamas naudoji

Menteliu, trasu, trestuves kampo pavirsiaus atzvilgiu. Didziausia reiksme yra kokiu posvyriu laikai trestuve

Paskelbta
prieš 2 minutes , Mindaugas.. pranešimas:

Menteliu, trasu, trestuves kampo pavirsiaus atzvilgiu. Didziausia reiksme yra kokiu posvyriu laikai trestuve

su tuo kampu mane biski biesina, nes kai pilna trestume, priekis pakiles, tustesne kampas dideja :D 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...